ελληνική μουσική
415 online   ·  207.316 μέλη

ALTRIBE - An Out of the Blues Band - ΣΥΝΑΥΛΙΑ στο ΙΛΙΟΝ PLUS

FionaLambridi
Συγχορδία Μινόρε
Chat
11.11.2015, 18:14

Έπειτα από αρκετό καιρό απουσίας από τις live εμφανίσεις, οι Altribe band επιστρέφουν με μια εμφάνιση σε έναν νέο χώρο της πόλης, το ΙΛΙΟΝ PLUS.

Απόσπασμα από την συνέντευξή τους στο culturenow.gr

"Έπειτα από δυο χρόνια  άλλαξαν αρκετά πράγματα στον τρόπο που νιώθουμε και εκφραζόμαστε. Συνέβαλλε η περίοδος στο Βερολίνο, αλλά και οι καταστάσεις που βιώνουμε ο καθένας χωριστά και μαζί στον κόσμο αυτό. Ζυμώσεις έγιναν. Αλλαγές. Αναγεννήσεις…" 

"Ετοιμάσαμε το νέο άλμπουμ SPOOKY TRAIN τιμώντας το ταξίδι της ζωής μας μέσα από τη μουσική , δείχνοντας μεν αφοβία στο καινούριο, στο άγνωστο, αλλά ξέροντας δε ότι οι αντιστάσεις και οι αρνήσεις σε ο,τιδήποτε καινούριο καραδοκούν. Είμαστε ετοιμοπόλεμοι όμως!"

ΙΛΙΟΝ PLUS : Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17 | ΤΗΛ.2108810602 Είσοδος 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί.

Info: Οι ALTRIBE band είναι ένα τετραμελές συγκρότημα, που δημιουργήθηκε από τον drummer – συνθέτη Albert Παναγιωτόπουλο. Η μουσική των ALTRIBE έχει βαθιές ρίζες στο Blues και το Rock, ενώ παίζεται με μία σύγχρονη προσωπική, moody, post psychedelic άποψη.

Εκτός από τον Albert, οι ALTRIBE είναι η Fiona Λαμπρίδη στη φωνή και ακουστική κιθάρα, ο Απόστολος Καρατζάς στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Δημήτρης Μπίλλιας στο μπάσο . Tα μέλη του συγκροτήματος έχουν εμπειρία και συνεργασίες στο παρελθόν, με groups και διακεκριμένους καλλιτέχνες σε διαφορετικά είδη μουσικής, πράγμα που συμβάλλει στην ευρύτητα του ήχου των ALTRIBE. Έχουν εμφανισθεί σε μουσικές σκηνές των Αθηνών, της περιφέρειας και σε festivals, παίζοντας τα δικά τους original τραγούδια σε αγγλικό στίχο και επιλεγμένες διασκευές στο ύφος της μπάντας.

Έχουν λάβει άδεια επανεκτέλεσης από την εταιρεία των Rolling Stones, για την επιτυχημένη προσαρμογή στο τραγούδι Gimme Shelter.

Έχουν τιμηθεί με platinum awards από εταιρείες A&R της Αμερικής (TuneΗog, Taxi), ενώ έχουν βρεθεί στη θέση Νο 1 σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, στο top10 της διεθνούς πλατφόρμας συγκροτημάτων  ReverbΝation (Οκτώβριος 2013).

Το βρετανικό περιοδικό Stencil Magazine έχει κάνει εκτενή παρουσίαση του group.

official site: www.altribeband.com 

FB Page: facebook.com/Altribe.band
επισυναπτώμενα:   jazzworld-altribe-FB.png   
#1   


Αυτά τα διάβασες;