ελληνική μουσική
322 online   ·  206.146 μέλη

Νάσος Ματράκας - To Blues του καταυλισμού

elechrista
Φθασμένος
Chat
19.11.2015, 17:03

Την τρίτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες ο Νάσος Ματράκας. Ο Χαλκιδέος τραγουδοποιός, μετά τον "Ξανθομάλλη ήλιο" και το "Hellas as Hell" θα επανεμφανισθεί δισκογραφικά με 12  καινούργια τραγούδια.

‘Ενα δείγμα αυτής της δουλειάς κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο. Είναι το  τραγούδι:..."Το Blues του καταυλισμού".. .Ο χτύπος της καρδιάς  σαν rythm 'n’  Blues   εκ γενετής, καλεί   τα χαμένα   όνειρα ξανά να αναστηθούν. Kραυγή ζωής! Νίκη του Ανθρώπου!

Ο Νάσος Ματράκας, o «Μπαγάσας» για τον Νικόλα Άσιμο, γεννήθηκε στην Εύβοια. Για δέκα χρόνια διατηρεί το Μουσικό Καφενείο «Ηχώ» - ένα χώρο έκφρασης και δημιουργίας.

Μέλος της Α.Ε.ΤΑ (Ανεξάρτητες Εκφραστικές Τάσεις) - δημιουργεί το σχήμα ΝΑΣΟΣ – ΝΕΛΛΗ, παίζοντας σε συναυλίες για 2 χρόνια με τη βιολίστρια της ΚΟΑ, Νέλλη Οικονομίδου. Αντέχει την ιστορική επίθεση των Τίποτα στη δεκαετία του ’90, γράφοντας τραγούδια και παίζοντας κατά διαστήματα.

Με "Το επόμενο τρένο" εμφανίζεται στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2005. Εμφανίζεται σε μουσικές σκηνες και συναυλίες και αντέχει ακόμα στις συνεχιζόμενες και  οργανωμένες επιθέσεις των ΤΙΠΟΤΑ - είναι παράδειγμα προς αποφυγή; Στο τέλος όλοι υποκύπτουν...

]

[ τροποποιήθηκε από τον/την elechrista, 02-12-2015 18:26 ]


επισυναπτώμενα:   Nasos Matrakas4.jpg   
#1   


Αυτά τα διάβασες;