ελληνική μουσική
221 online   ·  201.762 μέλη

16/1/2016: Electric nights vol.1 στο GHOSTHOUSE στου Ψυρρή

TRAVELOGUE
Φθασμένος
Chat
07.01.2016, 11:46

ELECTRIC NIGHTS vol. 1

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου οι «Ηλεκτρικές Βραδιές» κάνουν το πρώτο τους βήμα στη μουσική σκηνή της πόλης! Το ΚΚΕ διοργανώνει το event αυτό στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης Δεκέμβριος ΄15 - Ιανουάριος ’16 και δίνει βήμα σε τρία underground ανερχόμενα συγκροτήματα, τα οποία ανεβαίνουν στη σκηνή του Ghosthouse (Ψυρρή, Λεπενιώτου 26) για να δώσουν ένα alternative – heavy Rock χρώμα στην βραδιά!

Οι «Ηλεκτρικές Βραδιές» φιλοδοξούν να αποτελέσουν μία νέα, δυναμική παρέμβαση στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, μία καλλιτεχνική πρόταση απευθυνόμενη πρωτίστως, αλλά όχι μόνο, στη νεολαία, ένα μουσικό βήμα για νέους καλλιτέχνες, που θέλουν να παρουσιάσουν το υλικό τους και για όλους όσους ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με διάφορα μουσικά είδη, από alternative και post-Rock μέχρι Blues, Swing και acidjazz!

Η πρώτη τους «βόλτα» στην μουσική σκηνή της Αθήνας, φιλοξενείται στο χώρο του Ghosthouse και έχει alternative, stoner, heavy Rock και post-Rock στοιχεία. Στην σκηνή ανεβαίνουν οι Sober On Tuxedos, Οι StopRewindPlay και οι Vegan Mosquitos, ενώ θα ακολουθήσει dj-set με Rock party!

Μέσα στις καθημερινές δυσκολίες αυτές, απαιτείται αλληλεγγύη, οργάνωση στους χώρους δουλειάς, αλλά και παρέμβαση στον χώρο του πολιτισμού, καθώς πρέπει πάντα να «πολεμάμε και να τραγουδάμε!»

Σας περιμένουμε!

 

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Σάββατο 16 Ιανουαρίου

Μέρος: Ghosthouse Live Bar, Λεπενιώτου26, Ψυρρή

Ώρα: 21.00

Είσοδος: 5 ευρώ

Συγκροτήματα:

Sober on Tuxedos

StopRewindPlay

Vegan Mosquitos

http://www.facebook.com/ghostupstairs

http://www.ghosthouse.gr

[ τροποποιήθηκε από τον/την TRAVELOGUE, 12-01-2016 11:15 ]


#1