ελληνική μουσική
82 online   ·  202.780 μέλη

19 Δεκ: Electric Nights vol.3 - :ΙΛΙΟΝ PLUS

TRAVELOGUE
Φθασμένος
Chat
19.12.2017, 00:13

Για τρίτη χρονιά οι «Ηλεκτρικές Βραδιές», που καθιερώνονται στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, κάνουν τη δυναμική επανεμφάνισή τους στη μουσική σκηνή της Αθήνας! Οι ΚΟΒ Εξαρχείων και ΚΟΒ Γούβας του Κ.Κ.Ε. διοργανώνουν το “Electric Nights vol.3” στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβριος – Δεκέμβριος ΄17 του Κ.Κ.Ε. και καλούν στη σκηνή τρία εναλλακτικά ανερχόμενα συγκροτήματα της Rock σκηνής!

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στο stage του “Ilion Plus” (Κοδριγκτώνος 31 και Πατησίων, Αθήνα) μία εναλλακτική ροκ βραδιά με τους «Black Body Radiation», «Echo Basement» και «Bog Art»!

Μέσα στην σημερινή ζοφερή κατάσταση που βιώνει η νεολαία και οι εργαζόμενοι στη χώρα, από την ολοένα και πιο επιθετική πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ – κεφαλαίου, τη στιγμή που επιχειρείται να ξηλωθούν και τα τελευταία εναπομείναντα δικαιώματα σε σταθερή δουλειά, μισθό, ακόμα και στην απεργία, ενώ ταυτόχρονα τα σύννεφα των ιμπεριαλιστικών πολέμων πυκνώνουν στην περιοχή μας, το ΚΚΕ παρεμβαίνει σε κάθε τομέα, από τη σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων, παλεύει να οργανώσει την πάλη για αντεπίθεση και απευθύνεται με θάρρος στους εργαζόμενους και τη νεολαία για την οικονομική του ενίσχυση. Μέσα στα πλαίσια αυτά δίνεται η μάχη και για το δικαίωμα του λαού μας στον πολιτισμό, για περισσότερο και ποιοτικότερο ελεύθερο χρόνο και για πρόσβαση στα αγαθά της τέχνης.

Οι «Ηλεκτρικές Βραδιές» στην τρίτη τους εκδοχή απευθύνουν μία πολιτιστική πρόταση, πρωτίστως, αλλά όχι μόνο, στη νεολαία, ένα μουσικό βήμα για καλλιτέχνες, που θέλουν να παρουσιάσουν το υλικό τους και προς όλους όσους ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με διάφορα μουσικά είδη και πρωτότυπη μουσική δημιουργία.

Οι Black Body Radiation αποτελούν μια alternative/garage-Rock μπάντα με απίστευτα δυναμικά στοιχεία post/Punk επιρροές και Rock n’ roll διάθεση, κυκλοφόρησαν πέρυσι το πρώτο τους EP με τον χαρακτηριστικά τίτλο-μήνυμα «Master of Yourself».

Οι Echo Basement κινούνται σε ορχηστρικά και ψυχεδελικά post-Rock μονοπάτια και την περασμένη χρονιά κυκλοφόρησε το πρώτο τους album με τίτλο “Placid”.

Οι Bog Art, μια container-Rock, όπως αυτοπροσδιορίζεται, μπάντα, θα δώσουν στη βραδιά αρκετή από την θεατρικότητά τους και τα Blues Punk στοιχεία τους.

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Τρίτη 19 Δεκεμβρίου

Μέρος: Ίλιον Plus, Κοδριγκτώνος 31 και Πατησίων,

Αθήνα Doors open: 20.30#1