ελληνική μουσική
63 online   ·  202.745 μέλη

Κυκλοφόρησε ο νέος διπλός δίσκος του Νίκου Μανιουδάκη - Ζωντανή ηχογράφηση

AERAKIS
Συγχορδία Μινόρε
Chat
24.05.2018, 17:53

Ο Νίκος Μανιουδάκης ασχολείται με τη λύρα από την ηλικία των εννιά ετών. H επαφή του με το κοινό ξεκίνησε στα δώδεκά του χρόνια, όταν τον κάλεσαν να παίξει λύρα σε Κρητικό γάμο. Από μικρό παιδί μέχρι και σήμερα παίζει σε κρητικά γλέντια και γάμους.

Από τα 20 του χρόνια είχε δώσει το στίγμα του, έχοντας στην κατοχή του δικές του συνθέσεις στο μοτίβο της Κρητικής μουσικής. Πάνω στο πάλκο δημιουργεί, γίνεται ένα με τη λύρα και μας ερμηνεύει την αρχέγονη Κρητική μουσική με ορθότητα και ακρίβεια.

Ηχογραφώντας το τελευταίο διάστημα τις εμφανίσεις του, αποφάσισε πως ήταν καιρός να μοιραστεί μαζί με τον κόσμο τη σύμπραξη αυτή. Τη σύμπραξη όλων, των συνεργατών του, του κοινού και των φίλων που, σε κάθε εμφάνιση έχουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της βραδιάς με το "Δούναι και λαβείν" συναισθημάτων που ανταλλάσσονται.

Με πολλή αγάπη και σεβασμό, σας παραθέτει αυτή τη ζωντανή ηχογράφηση, που περιέχει σκοπούς και τραγούδια από το μουσικό πλούτο της Κρητικής παράδοσης, συνθέσεις αξιόλογων συναδέλφων του και δικές του, σε στιγμές γλεντιού.

Η ζωντανή ηχογράφηση κυκλοφορεί σε 2 cd από τη δισκογραφική εταιρεία “Αεράκης | Κρητικό μουσικό εργαστήρι & Σείστρον”.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ:

Δισκοπωλείο “Αεράκης

Πλατεία Κοραή 14, 71202

Ηράκλειο Κρήτης

Τηλ/Fax: 2810225758

e-shop: www.aerakis.net


#1   
EVAGGELIASAKELLARIOU
Φθασμένος
Chat
25.05.2018, 07:36
Καλό ξεκίνημα με επιτυχία! Ε.Σ.
#2