ελληνική μουσική
356 online   ·  201.017 μέλη

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και χώρες σε οικονομική κρίση

optiras
Φθασμένος
Chat
14.11.2018, 17:13

Την προηγούμενη Κυριακή στην γειτονική Ιταλία, στην Ρώμη έγινε δημοψήφισμα για την απελευθέρωση  των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Η αιτία ήταν τα χάλια της εταιρίας ΑΤΑC που διαχειρίζεται όλα τα μέσα μεταφοράς (λεωφορεία,τραμ,τρόλεϋ και μετρό)-καμιά σχέση με το αρκετά καλό επίπεδο της δεκαετίας του 1990 που θυμάμαι... Και σαν μην έφθανε αυτό η εταιρία μπαίνει μέσα κάθε χρόνο.....

Το δημοψήφισμα δεν είχε επιτυχία, μια και η συμμετοχή δεν ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα να μην θεωρείται έγκυρο το δημοψήφισμα. 

Με αφορμή το δημοψήφισμα έγινε αρκετή συζήτηση για τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Η Ρώμη έχει πολλές ομοιότητες όσον αφορά τα χάλια των μέσων μαζικής μεταφοράς με αυτά της Αθήνας....

Στην Θεσσαλονίκη έιχαμε την κρατικοποίηση του απαράδεκτου ιδιωτικού  ΟΑΣΘ, με αποτέλεσμα ο κρατικός ΟΑΣΘ να έχει καταφέρει να είναι χειρότερος  από τον ιδιωτικό-μου θύμιζε τα χάλια των αρχών της δεκαετίας του 1990.


#1   
andikostas
Συγχορδία Μινόρε
Chat
14.11.2018, 20:39
Αν ήμουν στη θέση τους, δεν θα περίμενα δημοψήφισμα προκειμένου να αποφασίσω κάτι, για το καλό της χώρας μου. Θα έπαιρνα την κατάσταση στα χέρια μου, δίνοντας λύσεις με ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες! Μεταξύ μας δηλαδή, θα αποφασίζαμε από κοινού, για το κάθε πρόβλημα! Αυτό σημαίνει ένωση! Εφόσον δεν ακούγεσαι, να πράττεις σύμφωνα με τα δικά σου πιστεύω! Είμαι σίγουρη, ότι μόνο με αυτό τον τρόπο, θα παίρναμε σωστές αποφάσεις!
#2