ελληνική μουσική
498 online   ·  204.033 μέλη

Πρόβλημα με καταχώρηση άρθρου

STEFANOS604
Βετεράνος
Chat
30.08.2019, 14:11

Με τον chrome ενώ φαίνεται κανονικά στον editor κλικάροντας ''προεπισκόπιση'' λαμβάνεται το μήνυμα:

<

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorPDocument to handle the request.>>

Με τον Mozilla και Microsoft o editor φαίνεται διαφορετικός (δεν έχει καμιά δυνατότητα πχ  για βίντεο....) αλλά στην προεπισκόπιση πάλι το ίδιο μήνυμα 

Ο editor αυτών των Browsers τώρα μόλις που δοκίμασα είναι ΟΚ αλλά με κλικ ''προεπισκόπιση'' πάλι το ίδιο μήνυμα
-----------------

‘’Αν δεν μπορείς να το εξηγήσεις με απλά λόγια, ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει καλά’’: Einstein

[ τροποποιήθηκε από τον/την STEFANOS604, 30-08-2019 15:31 ]


#1   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
02.09.2019, 11:48
Στέφανε, μήπως έχει μέσα κάποιον κώδικα HTML; Αν τον βγάλεις, καταχωρείται;
#2   
STEFANOS604
Βετεράνος
Chat
02.09.2019, 12:57

ΌΧΙ! Μόνο λέξεις ''δείτε εδώ'' με υπερσύνδεση σε άρθρα του Musicheaven.Δοκίμασα και σήμερα πάλι το ίδιο μήνυμα!


#3   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
02.09.2019, 17:47
Μήπως κάνεις copy-paste από Word και φέρνει μαζί χαρακτήρες περίεργους;
#4   
STEFANOS604
Βετεράνος
Chat
02.09.2019, 18:34

Φυσικά από copy/paste από word, όπως κάθε φορά και δεν φαίνεται να έχουν παράξενους χαρακτήρες!

το έκανα πάλι copy/paste όμως τώρα στο document word pad όπου είναι πλέον σκέτο κείμενο στον editor του musicheaven και πάλι ....το ίδιο μήνυμα.

Σας αποστέλω το άρθρο με το email 


#5   
STEFANOS604
Βετεράνος
Chat
06.09.2019, 22:40

Πήγα να στείλω βίντεο και δίνει το ίδιο μήνυμα!


#6   
STEFANOS604
Βετεράνος
Chat
18.09.2019, 08:00

Μόλις ανάρτησα το παρακάτω post στο: ''Ηχοληψία'' του Forum:

http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Splatt_Forums&file=viewtopic&topic=34938

Αν το εκεί συνημμένο βίντεο το θέσω σαν ''ενσωμάτωση'' λαμβάνω το ίδιο μήνημα :

< >  όπως στα άρθρα και όπως στο ''Στείλε βίντεο'' . Όταν γράψω απλά το link ΟΚ !

Κάνοντας σήμερα ''επεξεργασία'' στον Editor του φόρουμ ...θέτοντας το link το video OK!!!!!

[ τροποποιήθηκε από τον/την STEFANOS604, 19-09-2019 09:32 ]


#7   
sven
Σολίστ
Chat
18.09.2019, 10:52

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ. Αδύνατον να αναρτήσω βίντεο από το Youtube σε αναρτήσεις μου τον τελευταίο καιρό, αλλά και κάποιες φορές παλαιότερα. Μου βγάζει αυτό ακριβώς που αναφέρει και ο Στέφανος. Μάλιστα, μερικές φορές με αποκλείει ακόμα και από το να μπω στο Musicheaven, αναγνωρίζοντάς με ως ρομπότ!!!


#8   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
20.09.2019, 14:44
Αυτό πρέπει να διορθώθηκε, το κοιτάτε;
#9   
STEFANOS604
Βετεράνος
Chat
20.09.2019, 15:09
Μόλις απέστειλα βίντεο με τον κώδικα ενσωμάτωσης! ΟΚ διορθώθηκε
#10   
sven
Σολίστ
Chat
20.09.2019, 17:39

Κι εγώ κατάφερα να αναρτ΄πησω βιντεάκι χθες!


#11   
sven
Σολίστ
Chat
20.09.2019, 23:47

...το πρόβλημα επανεμφανίστηκε με τον Chrome, αλλά όχι με τον Firefox...


#12   
STEFANOS604
Βετεράνος
Chat
21.09.2019, 15:21

Σήμερα απέστειλα και άρθρο. Με τον Mozila. Όλα κανονικά!


#13   
STEFANOS604
Βετεράνος
Chat
24.09.2019, 10:54

Το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει στον chrome και στα άρθρα και στο ''ανεβάστε βίντεο'' και στο blog. Μόλις πατήσεις ''Προεπισκόπιση'' δίνει το μήνυμα: 

<<

Αυτή η σελίδα δεν λειτουργεί

Το Chrome εντόπισε ασυνήθιστο κώδικα σε αυτήν τη σελίδα και τον απέκλεισε για να προστατεύσει τα προσωπικά σας στοιχεία (για παράδειγμα, κωδικούς πρόσβασης, αριθμούς τηλεφώνου ή πιστωτικές κάρτες).

ERR_BLOCKED_BY_XSS_AUDITOR >>

Έστειλα όμως και άρθρο και βίντεο και ανάρτηση βίντεο στο Blog κανονικά με το Firefox!

Όμως ο Firefox δεν μου εμφανίζει καθόλου τη στήλη ! ''Επί του πιεστηρίου''


[ τροποποιήθηκε από τον/την STEFANOS604, 24-09-2019 12:43 ]


#14   
STEFANOS604
Βετεράνος
Chat
29.09.2019, 08:14

πάλι τα ίδια με τον chrome (δεν αναγνωρίζει τον κώδικα του link)

με τον Mozila  ΟΚ


#15   
STEFANOS604
Βετεράνος
Chat
10.10.2019, 09:52

Δοκίμασα πάλι σήμερα...συνεχίζεται το πρόβλημα μη δυνατότητα αποστολής άρθρου, video, video στο blog με τον Chrome.

Με Firefox OK


#16   
Orfeus
Μουσικοπαραδεισένιος
Chat
10.10.2019, 23:00

Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον Chrome στο blog, που αρχίζει από την προεπισκόπιση, και κατά συνέπεια, δεν μπορώ να κάνω τη δημοσίευση.

[Αυτή η σελίδα δεν λειτουργεί

Το Chrome εντόπισε ασυνήθιστο κώδικα σε αυτήν τη σελίδα και τον απέκλεισε για να προστατεύσει τα προσωπικά σας στοιχεία (για παράδειγμα, κωδικούς πρόσβασης, αριθμούς τηλεφώνου ή πιστωτικές κάρτες).

ERR_BLOCKED_BY_XSS_AUDITOR

Αυτό το μήνυμα μου βγάζει κι εμένα. 


#17   
STEFANOS604
Βετεράνος
Chat
11.10.2019, 07:20
Ακριβώς
#18   
STEFANOS604
Βετεράνος
Chat
01.11.2019, 10:52

Και οι 2 browsers ΟΚ!!!

Μόλις έστειλα video και με τον Chrome και με τον Mozila! 


#19