ελληνική μουσική
153 online   ·  202.829 μέλη

Ερώτηση για Μακρόπουλο

Legolas
Περαστική Νότα
Chat
21.08.2005, 20:39
Μηπώς υπάρχει κάποιος που μπορεί να δώσει μια photo του Νίκου Μακρόπουλου και να πει πως λέγεται το πρώτο CD του με τα live τραγούδια?

#1   
DavidDT
Σολίστ
Chat
21.08.2005, 22:37
Ο Νίκος Μακρόπουλος, ο αγαπημένος τραγουδιστής της Θεσσαλονίκης, αποτελεί το νέο μέλος της Virus Music.
Το αποτέλεσμα της μεταγραφής του είναι ένα διπλό cd, που περιλαμβάνει τη ζωντανή ηχογράφηση του προγράμματος, στο «Ρόδον Live», που «ξεσήκωνε» επί τρία χρόνια τους Θεσσαλονικείς, αλλά και οχτώ νέα τραγούδια που γράφτηκαν για την αυθεντική λαϊκή φωνή του Νίκου Μακρόπουλου. Στο πρώτο cd ο ακροατής θα βρει μια επιλογή από τις μεγαλύτερες λαϊκές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων.
Το δεύτερο cd περιλαμβάνει live πρόγραμμα και οκτώ νέα τραγούδια:
«Κόπηκα στα δυο», «Καιρός να φύγω», «Αύριο», «Κρατήθηκα», «Φταις», «Έχω ξεχρεώσει», «¶νω κάτω» και «¶ψυχο χαρτί» είναι οι τίτλοι των νέων τραγουδιών του Νίκου Μακρόπουλου, που φέρουν την υπογραφή των Χάρη Γαλανού, Πάνου Τσαπανίδη, Νίκου Βώνη, Ιορδάνη Καλλιστόγλου, Γιάννη Μάλλια, Παναγιώτη Αποστολίδη, Βούλης.
Από το διπλό αυτό cd δε λείπουν βέβαια και οι γνωστές επιτυχίες του Νίκου Μακρόπουλου «Ύποπτο», «Σαν τσιγάρο άφιλτρο», «Μη με λες εγωιστή», «Πιο πολύ», «Έχω μάτια και βλέπω», «Λίγο εγώ, λίγο εσύ», «Υπό το μηδέν» κ.α. Η εφ' όλης της ύλης δισκογραφική επιστροφή του Νίκου Μακρόπουλου είναι γεγονός.
Απολαύστε τη!

H δουλειά του λέγεται "Live"

Πηγή:www.musiccorner.gr

...by David........


[ Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: DavidDT on 21-08-2005 22:40 ]
#2   
DavidDT
Σολίστ
Chat
21.08.2005, 22:42
Πάτησε εδώ για να δεις και δυο φωτογραφίες του!!!
#3   
yiannisyiannis
Φθασμένος
Chat
22.08.2005, 09:27
Καλά πως την έπαθα έτσι, να μην γνωρίζω τον αγαπημένο τραγουδιστή της πόλης μου!!!! Απορώ με τον εαυτό μου .
#4   
DavidDT
Σολίστ
Chat
22.08.2005, 13:33
Έχει μια δόση ειρωνείας αυτο;;;;;;;;;;
#5   
Legolas
Περαστική Νότα
Chat
23.08.2005, 00:32
Τα είχα βρει και εγώ αυτά DavidDT. Ήθελα να βρω κάτι άλλο (αν υπήρχε). Ευχαριστώ πάντως...
#6   
DavidDT
Σολίστ
Chat
23.08.2005, 10:46
Ok.Θα το κοιτάξω!!!!
#7   
antonLOrd
Φθασμένος
Chat
25.08.2005, 02:13

Ο Νίκος Μακρόπουλος δεν είναι ένα καινούργιο όνομα στην ελληνική δισκογραφία.
Είναι όμως το καινούργιο παιδί στην οικογένεια της Warner Music!

Ο Νίκος Μακρόπουλος έχει ήδη στο ενεργητικό του δύο προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές. Ενα album των Θεοφάνους-Δρούτσα από το οποίο ξεχώρισαν το «Σαν Τσιγάρο Αφιλτρο», το «Μη Με Λες Εγωιστή» κ.α., και ένα cd single των Καπίρη-Θεοδώρου από το οποίο ακούσαμε τo «Εχω Μάτια Και Βλέπω»

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί η νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Υποπτο» για την οποία συνεργάστηκε με το γνωστό δίδυμο των μεγάλων λαϊκών επιτυχιών, τον Αλέκο Χρυσοβέργη και τον Σπύρο Γιατρά.

Εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενος, ο Νίκος Μακρόπουλος εμφανίζεται κάθε βράδυ στο κέντρο Mamounia εδώ και αρκετό καιρό με μεγάλη επιτυχία! Τα τραγούδια «Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης», «Υποπτο», «Τι Κάναμε» και «Που Θέλεις Να Φτάσεις» αποτελούν ήδη τεράστιες επιτυχίες στην συμπρωτεύουσα και τώρα έρχονται να γνωριστούν και με το Αθηναϊκό κοινό.

Πρόκειται για μια γνήσια λαϊκή φωνή, χωρίς καμία Pop διάθεση, με ιδιαίτερη εμπειρία τόσο στην ερμηνεία όσο και στη νυχτερινή διασκέδαση που θα τραβήξει την προσοχή όλων μας με την πρώτη ακρόαση.

πηγή: www.google.com
#8