ελληνική μουσική
386 online   ·  203.314 μέλη

Το Φτηνό Ευέλικτο Μουσικό Δυναμικό στο Συρμό

elissavet
Περαστική Νότα
Chat
15.11.2005, 11:49
Παιδιά μου στείλανε αυτό, φαίνεται πολύ ενδιαφέρονΑπό Πέμπτη 3/11 και κάθε Πέμπτη ως 15/12 το Φτηνό Ευέλικτο Μουσικό Δυναμικό εμφανίζεται στη μουσική σκηνή ΣΥΡΜΟΣ παρουσιάζοντας την επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά σε μια μοναδική Rock μουσικοθεατρική παράσταση που ανατρέπει ό,τι είχατε πιστέψει ως progressive στο μυαλό σας. Όσοι δε ζητάτε μια από τα ίδια θα ενθουσιαστείτε.

Στο έργο που ξετυλίγεται μπροστά μας μουσική και στίχος συναντούν θεατρικούς διαλόγους, βιντεοπροβολές και animation. Πρόκειται για πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα μορφή συγκεράσματος τεχνών σε ένα concept έργο που πραγματεύεται τη ζωή ενός νέου στην περίοδο της εφηβείας όπου βομβαρδίζεται από πληροφορίες και προβληματισμούς, διχάζεται μπροστά στις επιλογές του, μέχρι που καταλήγει σε συμπεράσματα και κινητοποίηση για να διεκδικήσει την ίδια του τη ζωή.

Αν δεν έχετε ακούσει για το ΦΕΜΔ είναι ευκαιρία να καταλάβετε γιατί οι φίλοι του συγκροτήματος είναι τόσο παθιασμένοι με το έργο τους. Αν ήδη είστε οπαδοί ελάτε να δείτε και να ακούσετε το group στην πιο δημιουργική του φάση και να ενθουσιαστείτε όπως ποτέ άλλοτε..
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : elissavet στις 15-11-2005 11:52 ]
#1