ελληνική μουσική
114 online   ·  207.111 μέλη

Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Δευτέρα 30/6 Θέατρο Δάσους-Θεσσαλονίκη

Valandil
Βασική Νότα
Chat
01.07.2003, 18:55
Επιτέλους ο καιρός μας έκανε τη χάρη αυτή τη φορά και η Θεσσαλονίκη αγκάλιασε τον Θανάση Παπακωνσταντίνου. Στη μαγευτική τοποθεσία του Θέατρου Δάσους απολαύσαμε παλιές και πρόσφατες επιτυχίες του πολυαγαπημένου θεσσαλού δημιουργού. Δυστυχώς έλειπε ο Γιώργος Μιχαήλ (ο γνωστός και σαν George Michael χεχε...), αν και είχε οριστεί η εμφάνισή του μαζί με τον Θανάση. Αποζημιωθήκαμε όμως απόλυτα. Μαζί με το Θανάση εμφανίστηκε και μία καινούργια,θαυμάσια καλλιτέχνις. Η Μάρθα (το επίθετο μου διαφεύγει) που ερμήνευσε τα τραγούδια απο τα "λάφυρα" και από τον δίσκο "της αγάπης γερακάρης" Εκπληκτική φωνή. Ελπίζω να την απολαύσουμε στις επόμενες δουλειές του Θανάση.
#1   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
01.07.2003, 20:06
Valandil ευχαριστούμε για το report από τη συμπρωτεύουσα. Είναι τελικά πολύ ενδιαφέρον να διαβάζεις περιγραφές από συναυλίες που γίνονται μακριά σου και πρωτοπαρουσιάζουν καλλιτέχνες, όπως η Μάρθα, που σε λίγα χρόνια ίσως βρίσκονται στην πρώτη γραμμή...
#2   
christos-reg
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
01.07.2003, 20:15
Πολύ όμορφη συναυλία. Η Μάρθα όντως πάρα πολύ καλή και αντάξια σε πολλά τραγούδια της Μελίνας Κανά. Η μουσική του Παπακωνσταντίνου θαυμάσια και η ενορχήστρωσεις σε όλα τα κομμάτια με συνδυασμό παραδοσιακών οργάνων, πνευστών και πολλών ροκ στοιχείων είναι πραγματικά πολύ ιδαίτερες και μοναδικές. Η συναυλία κράτησε σχεδόν 3,5 ώρες με το τελευταίο σαραντάλεπτο η συναυλία να είναι συνεχώς σε ρυθμό κορύφωσης αλλά να μην τελειώνει ! Υπήρξαν διάφορα απρόοπτα και προβλήματα με τα φώτα και τον ήχο για αρκετή ώρα στην αρχή αλλά ο Παπακωνσταντίνου φάνηκε να είναι άνετος από την αρχή ως το τέλος και με πολύ χιούμορ ..

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από:: christos-reg στις 02-07-2003 17:17 ]
#3   


Αυτά τα διάβασες;