ελληνική μουσική
122 online   ·  204.730 μέλη

Οι Χαϊνηδες στο House of Art

ageras
Βετεράνος
Chat
31.01.2006, 12:33


Οι ταξιδευτές από την Κρήτη έρχονται στην Αθήνα με νέο δίσκο στις αποσκευές τους και θα μείνουν κοντά μας για έναν ολόκληρο μήνα και πιο συγκεκριμένα για 4 διήμερα 3-4, 10-11, 17-18, 24-25 Φεβρουαρίου, με σκοπό να μας παρασύρουν στα καινούργια, συναρπαστικά μουσικά ταξίδια τους!
Από την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Φεβρουαρίου οι Χαϊνηδες θα εμφανίζονται στο House of Art παρουσιάζοντας το νέο τους δίσκο που μόλις κυκλοφόρησε καθώς και όλα εκείνα τα τραγούδια που τους έχουν καθιερώσει ως ένα ξεχωριστό και αξιόλογο μουσικό σχήμα, με ευδιάκριτο μουσικό στίγμα και πολλούς ένθερμους φίλους που τους ακολουθούν σε όλες τις ζωντανές εμφανίσεις τους.

Στο νέο άλμπουμ συμπράττουν ερμηνευτικά φίλοι των Χαϊνηδων με τους οποίους τους συνδέουν εκλεκτικές μουσικές συγγένειες, όπως ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Κώστας Αβυσσινός αλλά και ο Ψαραντώνης. Φίλοι που έχουν προσκληθεί στο House of Art για να δώσουν το δικό τους χρώμα στις συναυλίες, κάνοντας κάθε νύχτα διαφορετική και κάθε παράσταση μια μικρή έκπληξη. Οι Χαϊνηδες είναι οι: Δημήτρης Αποστολάκης (λύρα, τραγούδι),Δημήτρης Ζαχαριουδάκης (κιθάρα, τραγούδι),Μαρία Κώτη (ακορντεόν, τραγούδι),Γιώργος Μανωλάκης (μαντολίνο, λαούτο, μπουζούκι),Αλέξης Νόνης (αθάνατος, νταούλι, μπεντίρ, νταρμπούκα),Αντώνης Σκαμνάκης (κοντραμπάσο),Περικλής Τσουκαλάς (ούτι, τσουμπούς, άταστη κιθάρα, γυαιλί-ταμπούρ, ραμπάμπα).
επισυναπτόμενα: xainides.jpg 
#1