ελληνική μουσική
273 online   ·  202.754 μέλη

Σε ποιο κανάλι θα πάει ο Θέμος ?

rompa
Βετεράνος
Chat
12.03.2006, 02:45
Μετά την αποχώρηση του Θέμου από τον Alpha πολλά έχουν ακουστεί . Πως σας φάνηκε όλο αυτό . Τι γνωρίζετε?

#1   
altamira
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
12.03.2006, 10:12
Το ζητημα δεν είναι σε πιό κανάλι θα πάει ο Θέμος, αλλά πως θα ξεφύγουμε εμείς απ' αυτά τα κανάλια και πως θα βάλουμε ποιότητα στα ακούσματά μας.
#2   
theotita
Σολίστ
Chat
12.03.2006, 11:25
Σωστό altamira! Και ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος προσωπικά δε μου κάνει και πολύ ποιότητα... Το λίγο που τον παρακολούιησα, επειδή όλοι έλεγαν ο Θέμος κι ο Θέμος, απογοητεύθηκα... Και με εκνεύρισε περισσότερο το γεγονός ότι ο ίδιος κρίνει τους άλλους προστατευμένος πίσω από τη σάτηρα (αν και αυτό που κάνει δεν είναι σάτηρα από κάποιο σημείο κι έπειτα), δεν δέχεται την κριτική των άλλων...
#3   
monkeyface
Βασική Νότα
Chat
12.03.2006, 11:57
Για μένα ο Θέμος είναι ο καλύτερος....
Ναι σχολιάζει τους πάντες αλλά ξέρει να αυτοσαρκάζεται κιόλας...!!! Πολύ σημαντικό αυτό... λίγοι το κάνουν...!
Και μη μένετε μόνο στην εκπομπή που παρουσιάζει... έχετε διαβάσει τα κείμενα - άρθρα που γράφει...; Δεν είναι ένας απλός παρουσιαστής ψυχαγωγικής - σατιρικής εκπομπής... Είναι φοβερός δημοσιογράφος!!!
Σε όποιο κανάλι και να πάει θα "σκίσει"!!! Ας προσέχανε αυτοί που τον ανάγκασαν να φύγει από τον ALPHA. Πρέπει μερικοί να καταλάβουν πως δεν είναι μόνο αυτοί και πως δεν έχουν μόνο αυτοί άποψη!!!
#4   
pastella
MusicHeaven Guru , Forum Moderator
Chat
12.03.2006, 21:51
Όταν ο κόσμος αγόραζε την Ελευθεροτυπία ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να διαβάσει την περίφημη μαύρη τρύπα, κάποιοι δημοσιογράφοι που το παίζουν τώρα "μεγάλοι και τρανοί" που λέει και η γιαγιά μου, δεν πιάναν μια μπροστά του. Μεγεια τους και χαρά τους που εξελίχθηκαν,αλλά ας μην ξεχνάνε κάποια πράγματα,είναι ανήθικο.

Δεν είναι κάποιος χτεσινός για να μην ξέρει τι θα κάνει με τη δουλειά του και όλα όσα αντιμετωπίζει. Και καλά κάνει και κράζει μερικά πράγματα.

Ελπίζω πάντως να ξαναδούμε σύντομα το ΟΛΑ
#5   
spathasref
Συγχορδία Μινόρε
Chat
13.03.2006, 06:23
Προσωπικά ο Θέμος μου δίνει την εντύπωση του αδίστακτου υποκριτή. Συμφωνώ ότι προσφέρει πολύ γέλιο με το ΟΛΑ και τη δήθεν σάτυρά του, αλλά ποτέ δεν πειράζει τους "φίλους" του (Τριανταφυλλόπουλος, Κοντομηνάς κ.ά.), έχει προσφέρει ατελείωτη αβάντα μέχρι τώρα στα προγράμματα του σταθμού του (βλ. dream show), ενώ έχει εξελιχθεί σε μέγα χορηγό ιδιωτικών εταιρειών (π.χ. ΤΙΜ). Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος που εκδίδει την εφημερίδα "Το Θέμα", η οποία είναι φερέφωνο συγκεκριμένου κόμματος, καθώς και την αθλητική "Πρωταθλητής", η οποία δεν είναι τίποτε άλλο από μία μηχανή παραγωγής οπαδικού κουτόχορτου και μίσους. Μετά από όλα αυτά, με αφήνει παγερά αδιάφορο το που θα συνεχίσει την τηλεοπτική του σταδιοδρομία ο εν λόγω αγαπημένος των καναλιών "σατυρικός" παρουσιαστής... Άλλωστε, χωρίς την προβολή από αυτόν, πώς θα είχαν κάποιοι την υπερβολική δημοσιότητα που έχουν σήμερα μέσω των εκπομπών του, χωρίς να την αξίζουν; Δηλαδή, για παράδειγμα, ποιος μπορεί να με πείσει πως η σκηνή με τη Μενεγάκη και το λούτσο δεν ήταν στημένη; Ας πάει όπου θέλει ο γελωτοποιός που έχει γίνει και ζήτημα των ημερών...

Πάρε τη ζωή στα δυο σου χέρια,
τις γροθιές σου χτύπα στα μαχαίρια,
θα έφευγαν τα σύννεφα, φαντάσου,
αν κουνούσες λίγο τα φτερά σου...


[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : spathasref στις 13-03-2006 06:24 ]
#6   
thanasena
Συγχορδία Μινόρε
Chat
13.03.2006, 14:32
Για Mega ακούγονται σενάριο ότι θα πάει,αφού ο Antenna έχει παρόμοια εκπομπή το Νύχτα θα φύγουμε.
Για μένα ο Θέμος είναι πολύ έξυπνος και με έντονο χιούμορ άνθρωπος και καλά κάνει και λέει αυτά που δεν μπορεί να εκφράσει ο απλός κόσμος ...αλλά τι να κάνει τα βλέπει!
#7   
Emaki
Σολίστ
Chat
13.03.2006, 15:18
Τον κουράσανε τον ανθρωπο...
Μπαλάκι τον κάνανε.
Και αυτός βέβαια δεν τους άφησε απροπόνητους.Τους έτρεξε για τα καλά!

Απο σήμερα ο παριζήτητος κος Αναστασιάδης ανήκει στο δυναμικό του Ant1.
Αντε να δούμε!...πόσα να πήρε άραγε?

#8   
Aiolos_m
MusicHeaven Guru
Chat
13.03.2006, 17:17
Στον ΑΝΤ1 πήγε τελικά...
#9   
rompa
Βετεράνος
Chat
14.03.2006, 01:08
ΝΑΙ το έμαθα.Δυστυχώς πάει στον ΑΝΤ1! Δεν μου αρέσει σαν κανάλι γιατί είναι πολύ ανταγωνιστικό..
#10   
Emaki
Σολίστ
Chat
17.03.2006, 11:04
Και για του λόγου του αληθές , ακολουθεί το Δελτίο Τύπου!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΟΣ: ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ
Την Τρίτη 21/3 στις 23.45

Δεν πρόκειται για αστυνομική ταινία αμερικανικής παραγωγής, ούτε για κωδικό μυστικού πράκτορα, αλλά για τη νέα εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη που ξεκινά την Τρίτη 21/3 πιο ΔΥΝΑΤΑ από ποτέ, στον ΑΝΤ1.

Ο Θέμος Αναστασιάδης και οι συνήθεις ύποπτοι της ομάδας της εκπομπής, ετοιμάζονται πυρετωδώς για την πρώτη τους εμφάνιση από την συχνότητα του καναλιού του Αμαρουσίου και υπόσχονται να τα πουν ΟΛΑ και να μας αποζημιώσουν για όσο καιρό έλειψαν από τις τηλεοπτικές οθόνες μας.


Ποτέ μια επαναφορά δεν ήταν τόσο εκρηκτική…


ΘΕΜΟΣ: ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ την Τρίτη 21/3 στις 23.45 στον ΑΝΤ1.
#11   
StevieRayVaughn
Βασική Νότα
Chat
17.03.2006, 15:52
ένας από τους καυστικότερους δημοσιογράφους πήγε στο χειρότερο και πιο μαύρο ιδιωτικό κανάλι (τώρα τελευταία και ο ALPHA κάνει παρόμοια βήματα...)
κρίμα που θα αναγκαστούμε ίσως να αφιερώνουμε μιάμιση ώρα την εβδομάδα στο κανάλι αυτό....
#12