ελληνική μουσική
355 online   ·  205.874 μέλη

Βαγγέλης Κορακάκης: Η ελπίδα του λαϊκού τραγουδιού

skouiler
Βασική Νότα
Chat
21.03.2006, 20:27
Ο Βαγγέλης Κορακάκης είναι λαϊκός συνθέτης και στιχουργός.
Πιστέυω πως όλοι οι λάτρεις του κλασσικού λαϊκού τραγουδιού θα τον εκτίμησαν ευθύς εξ αρχής.
Στην τελευταία του δισκογραφική δουλειά - συνεργασία με τον καλό λαϊκό τραγουδιστή Γιάννη Ντουνιά, τα τραγούδια είναι σπουδαία. Πόσο μάλλον σε μια εποχή στην οποία το δίπολο εμπορικό - έντεχνο έχει καταρακώσει τις όποιες μουσικές ποικιλομορφίες του τόπου. Στη εποχή των Ντραμς, της κοτσίδας και της ακουστικής κιθάρας, των μικροφωνικών καλιακούδων, ο Βαγγέλης Κορακάκης και ο Γιάννης Ντουνιάς δίνουν λόγο σε μας που αγαπάμε την αυθεντική λαϊκή δημιουργία να ελπίζουμε.
Θέλω επίσης να σχολιάσω θετικά και αυτή καθ' αυτή την επιλογή του Γιάννη Ντουνιά. Καλή λαϊκή φωνή, ντε φάκτο. Μπορεί όχι κάτι το τρομερό και το ανεπανάληπτο μα σίγουρα φωνή από παλιές καλές εποχές. Πέραν αυτού συγχαρητήρια στον Κορακάκη που πιστεύει στην δύναμη των τραγουδιών του και έχει την αξιοπρέπεια να μην επιλέξει έναν τραγουδιστή φιρμάτο που σίγουρα παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια σε ότι αφορά στην επιτυχία.

Όποιος θέλει κάτι να αναφέρει σχετικά με τον Κορακάκη μπορεί να το πει εδώ.

Γεια.
#1   
geordan
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
22.03.2006, 02:49
Αμάν τι θέμα έβαλες!
Ήθελα από καιρό να γράψω κι εγώ ένα θέμα για τον Βαγγέλη Κορακάκη, αλλά δίσταζα γιατί αυτό θα έπρεπε να είναι τέλειο και να εκφράζει απόλυτα την εκτίμησή μου σ' αυτόν και τη σημασία που έχει για το σημερινό ελληνικό τραγούδι. Αφού, λοιπόν, με πρόλαβες θα αρκεστώ σε μερικές αρχικές σκόρπιες σκέψεις.

Για μένα το όνομα και η έννοια Βαγγέλης Κορακάκης είναι κάτι ιερό. Τον θεωρώ σαν ένα είδος πνευματικού μου πατέρα, αν και δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ μου. Αν εξαιρέσω τους μεγάλους δημιουργούς του παρελθόντος και εστιάσω σε αυτούς που άρχισαν από τη δεκαετία του 80 θα πρέπει να σταθώ σε πάρα πολλά ονόματα, αλλά θα έλεγα ότι τρεις-τέσσερις από αυτούς με επηρέασαν τόσο όσο να μου διαμορφώσουν χαρακτήρα και αισθητική. Ο Βαγγέλης Κορακάκης είναι αυτός που το πέτυχε περισσότερο από όλους. Ήμουν 15 περίπου χρόνων όταν άκουσα πρώτη φορά τραγούδια του και μια συνέντευξή του στο Σπύρο Παπαδόπουλο στο Σκάι. Δεν φανταζόμουν τότε ότι θα έπαιζε τόσο καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου, ότι θα μου δημιουργούσε πρότυπο ζωής, ιδεολογίας και αισθητικής. Αμέσως όμως κατάλαβα ότι τα τραγούδια του είχαν μια σημασία παραπάνω και ότι έπρεπε οπωσδήποτε να μάθω περισσότερα για το δημιουργό τους.

Η σημερινή του αποδοχή από τον κόσμο που ακούει λαϊκό τραγούδι, αλλά και από τους συναδέλφους του με γεμίζει μεν ικανοποίηση, γιατί εγώ ήμουν από τους πρώτους που πίστεψα στην αξία του, αλλά και μελαγχολία δε, για το βάρος της ευθύνης που έχει πέσει πάνω του. Δυστυχώς, έχει απομείνει να αποτελεί σχεδόν τό μοναδικό αξιόλογο πόλο του λαϊκού τραγουδιού, κάτι το οποίο νομίζω ότι του δημιουργεί ένα άγχος υποχρέωσης και δεν τον αφήνει να δημιουργήσει ελεύθερος όπως πριν 10-15 χρόνια, όταν έβγαζε όλα αυτά τα αριστουργήματα.

Για την αξία και το ταλέντο του τι να πρωτοπώ; Δεν είναι βέβαια καμιά μουσική ιδιοφυία, αλλά έχει προσωπικό ύφος και ήθος, είναι γνήσιος και αυθεντικός, επίκαιρος και όχι οπισθοδρομικός, όπως κακώς νομίζουν μερικοί. Ακόμα να σημειώσω, για όσους ίσως δεν ξέρουν ότι αποτελεί φυσική συνέχεια του Γιώργου Μητσάκη και του Άκη Πάνου, καθώς και αυτός γράφει αποκλειστικά μόνος του στίχους και μουσική, κάτι γενικά σπάνιο, πόσο μάλλον σήμερα. Από όσα ξέρω, μόνο ο Γιώργος Ζήκας από τους σημερινούς σπουδαίους δουλεύει έτσι, ούτε Νικολόπουλος, ούτε Βαγιόπουλος, ούτε Ασέρ, ούτε ουδείς άλλος. Για να μην παρεξηγηθώ, αυτό δεν δείχνει ανωτερότητα, αλλά προσδίδει ιδιαιτερότητα, προσωπικότητα και καθολική συμμετοχή. Να προσθέσω ακόμα πόσες φωνές ή μάλλον φωνάρες έχει πρωτοβγάλει ή καθιερώσει στη δισκογραφία; Κώστας Μάντζιος, Αφεντούλα Ραζέλη, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Χαρά Πομώνη, Γιώτα Νέγκα, αλλά και Γιώργος τζώρτζης, Άλκης Μαύρος, Στέλιος Γαλανός, Μαρία Ρουσσέα, καθώς και άλλοι αξιόλογοι τραγουδιστές. Επίσης να σημειώσω ότι οι δίσκοι του έχουν ηχογραφηθεί (στη πλειοψηφία) τους με κορυφαίους λαϊκούς εκτελεστές και ενορχηστρωτές (Αλέξης Βάκης, θεόδωρος Κοτεπάνος, Παναγιώτης Καλαντζόπουλος).

Γενικά ό,τι και να πω εγώ δεν θα είναι ιδιαίτερα αντικειμενικό, το αντίθετο μάλλον, αλλά κρίνοντας πλέον με αυστηρότητα θα πρέπει να πω ότι ο τελευταίος δίσκος, με τον εξαιρετικό Γιάννη Ντουνιά, υστερεί σαφώς από τους προηγούμενους και στο πρωτογενές υλικό, αλλά και ενορχηστρωτικά. Οι ερμηνείες σώζουν κάποια μέτρια κομμάτια, αλλά δεν έχουμε συνηθίσει σε μετριότητες. Ίσως να χρειάζεται λίγο μεγαλύτερη αποχή και αυτοκριτική, πάντα με αυστηρά κριτήρια.

Ανεξάρτητα με τα παραπάνω, προσωπικά νιώθω ότι χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Βαγγέλη Κορακάκη.
#2   
Funky_goat
Περαστική Νότα
Chat
23.03.2006, 03:09
Χεχ, σήμερα τον γνώρισα απο κοντά..
Εξαιρετικός άνθρωπος και μουσικός..
αυτές τις μέρες βρίσκεται και εμφανίζεται στο Ηράκλειο Κρήτης..
#3   
semplice
Σολίστ
Chat
26.10.2006, 22:49
Πρώτο ΦθινόπωροΜουσική/Στίχοι: Κορακάκης Βαγγέλης
Ερμηνεία : Μητροπάνος ΔημήτρηςΈνα παράπονο και ένα δάκρυ
πρώτο φθινόπωρο, πρώτη βροχή
Απόψε η σκέψη μου δε βρίσκει άκρη,
απόψε λύγισε η αντοχή.

Ένα σκοτείνιασμα που με βαραίνει
πικρή ανάμνηση σαν μαχαιριά
Πρώτο φθινόπωρο που με πεθαίνει
πρώτο φθινόπωρο χωρίς χαρά

Ότι φαντάστηκα ήταν απάτη
κι αν κάτι έλπιζα έχει χαθεί
Τέτοιο φθινόπωρο χωρίς αγάπη
τέτοιο φθινόπωρο μην ξαναρθεί


................

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : semplice στις 26-10-2006 23:07 ]

επισυναπτόμενα: Ominous Storm Front1.JPG 
#4   
originaluoc
Περαστική Νότα
Chat
27.12.2006, 02:40
Xαιρετώ τους Κορακακικούς.

Η άποψή μου γι αυτό τον τιτάνα του λαϊκού τραγουδιού συμπυκνώνεται στη φράση μετά "το Βάγγουλα το χάος"....

Απίστευτη γνησιότητα στην ερμηνευτική του έκφραση, άσχετα αν λόγω τηλεοπτικού mediation ψιλοπροσέχει, πολύ σωστές επιλογές στους συνεργάτες του. Είναι επίσης ενθαρρυντικό ότι ο γιος του ο Βασίλης ακολουθεί τα βήματά του.

Η σχέση μου μαζί του βιωματική και προσωπική ως φιλική. Όταν ο άνθρωπος δούλευε στις οικοδομές, πριν βγάλει δίσκο, και τραγουδούσε από ψώνιο και όλοι τον κορόιδευαν, ο πατέρας μου (που τον ήξερε μέσα από τον χώρο των κατασκευών) πρέπει να ’ταν από τους λίγους που τον πίστεψαν....Τι να πω, επιτέλους χάρηκα που βρήκα ένα τόπο, τυχαία, να μοιραστώ με άλλους χρήστες το θαυμασμό μου για έναν κορυφαίο συνθέτη.


P.S. Το πρώτο φθινόπωρο το ερμήνευσε δισκογραφικά για πρώτη φορά ο Γιώργος Τζώρτζης στο CD οι Άρχοντες.

P.S.1.


Εδώ έχω κάνει μια καταχώρηση για πάρτη του στην ελληνική έκδοση της Wikipedia. Aν είχα τις γνώσεις θα του έκανα και ιστοσελίδα. Αλλά όποιος μπορεί ας βοηθήσει σε αυτό το λήμμα.

Να ’στε καλά

Νίκος

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : originaluoc στις 27-12-2006 02:49 ]


#5   
Yperoptis
Συγχορδία Μινόρε
Chat
31.12.2006, 13:10
Τι να πεις και τι να γράψεις για τον Βαγγέλη Κορακάκη. Έχει συγκεράσει το σύγχρονο λαϊκό και το ρεμπέτικο με ένα μαγικό τρόπο. Για τους δίσκους "Πικρό φιλί", "Λάυριο"... απλά συγκλονιστικοί. Και πολύ τι χάρηκα που τον είδα στην ΝΕΤ με το Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Κότσιρα. Πολύ χάρηκα που δώσανε την ευκαιρία σε μία τόσο εμπορική ζώνη και μέρα να ακουστούν τα καταπληκτικά του τραγούδια. Υπέροχα τραγούδια, μοναδική προσωπικότητα, σπουδαίος συνθέτης. Συγνώμη αν σας φαίνονται υπερβολές αυτά που γράφω αλλά έτσι αισθάνομαι για τον συγκεκριμένο δημιουργό.
#6   
mariachi
Φθασμένος
Chat
12.01.2007, 17:17
Θεωρώ πως είναι ο μοναδικός κληρονόμος της παράδοσης του γνήσιου λαικού τραγουδιού.Τα τραγούδια του και η αγάπη του για το μπουζούκι,αγγίζουν τις ψυχές μας.
#7   
roubas
Σολίστ
Chat
13.01.2007, 14:29
Συζητάμε για τον τελευταίο μεγάλο έλληνα συνθέτη του λαϊκου τραγουδιού μας!
Τραγούδια όπως το σκέψη της τρελής,μάνα που ζω,ερχονται βράδυα,πρώτο φθινόπωρο,παλιόσκαρο και άλλα(δεν τελειώνουν) εχουν γίνει πλέον κλασικά και
μπαίνοθν πλέον σε όλα τα μαγαζιά ως δευτερο προγραμμα δίπλα σε κομμάτια όπως μερτικό,όποια και να 'σαι,βρέχει φωτιά στη στράτα μου...
Ο Κορακάκης θα γραφτει στην ιστορία ως συνθέτης στο τέλος εποχής του λαϊκου τραγουδιου αλλα κυρίως λαϊκου ήχου!!!
Βαγγέλη τελειώσαμε κατέφτασαν οι σκυλάδες!!!
Συνέχισε μήπως σωθει ο ''λαϊκος ήχος''
#8   
roubas
Σολίστ
Chat
13.01.2007, 14:33
Μάνα που ζω

Έτυχε να με γεννήσεις και ζωή να μου χαρίσεις
Στο πιο δύσκολο καιρό, μάνα που ζω

Το βαρκάκι που με φέρνει εμπατάρησε και γέρνει
Πες μου που να κρατηθώ, που να σταθώ

Η ελπίδα μας χαμένη και η μοίρα μας γραμμένη
Στου διαβόλου το κιτάπι, να του βγει το μάτι

Ένα τέτοιο χαρακτήρα, μάνα μου από ποιον τον πήρα
Σε ποιον έμοιασα να ξέρω που υποφέρω
Όλα γύρω με πειράζουν και γρουσούζη με φωνάζουν
Με πληγώνει ό,τι δω, μάνα που ζω

Η ελπίδα μας χαμένη και η μοίρα μας γραμμένη...
#9   
originaluoc
Περαστική Νότα
Chat
13.01.2007, 21:10
Παράθεση:

Το μέλος roubas στις 13-01-2007 στις 14:33 έγραψε...

Μάνα που ζω

Έτυχε να με γεννήσεις και ζωή να μου χαρίσεις
Στο πιο δύσκολο καιρό, μάνα που ζω

Το βαρκάκι που με φέρνει εμπατάρησε και γέρνει
Πες μου που να κρατηθώ, που να σταθώ

Η ελπίδα μας χαμένη και η μοίρα μας γραμμένη
Στου διαβόλου το κιτάπι, να του βγει το μάτι

Ένα τέτοιο χαρακτήρα, μάνα μου από ποιον τον πήρα
Σε ποιον έμοιασα να ξέρω που υποφέρω
Όλα γύρω με πειράζουν και γρουσούζη με φωνάζουν
Με πληγώνει ό,τι δω, μάνα που ζω

Η ελπίδα μας χαμένη και η μοίρα μας γραμμένη...Για το συγκεκριμένο τραγούδι, απλά να αναφέρω τα εξής:

- στο μαγαζί του τραγουδάει και μια καινούργια στροφή του τραγουδιού που δε θυμάμαι ακριβώς

- επίσης η ερμηνεία αυτού του τραγουδιού από τον ίδιο πρέπει όχι μόνο να ηχογραφηθεί αλλά και να οπτικοποιηθεί γιατί βγάζει τόσο πάθος που κάνει απίστευτους μορφασμούς.
#10   
pkamno
Συγχορδία Μινόρε
Chat
23.02.2007, 19:44
ο βαγγελης κορακακης ειναι αξιος συνεχιστης της λαικης μας παραδοσης και εξαιρετος στιχουργος!!Γνωμη μου ειναι οτι ειναι μεσα στους καλυτερους 5 και ας ακουγεται υπερβολικο!!!!!ευγε βαγγελη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#11   
originaluoc
Περαστική Νότα
Chat
25.02.2007, 01:39
Παράθεση:

Το μέλος pkamno στις 23-02-2007 στις 19:44 έγραψε...

ο βαγγελης κορακακης ειναι αξιος συνεχιστης της λαικης μας παραδοσης και εξαιρετος στιχουργος!!Γνωμη μου ειναι οτι ειναι μεσα στους καλυτερους 5 και ας ακουγεται υπερβολικο!!!!!ευγε βαγγελη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Απλά ο καλύτερος είναι και δεύτερος είναι ο γιος του!
#12   
originaluoc
Περαστική Νότα
Chat
22.06.2007, 21:15
Παράθεση:

Το μέλος roubas στις 13-01-2007 στις 14:33 έγραψε...

Μάνα που ζω

Έτυχε να με γεννήσεις και ζωή να μου χαρίσεις
Στο πιο δύσκολο καιρό, μάνα που ζω

Το βαρκάκι που με φέρνει εμπατάρησε και γέρνει
Πες μου που να κρατηθώ, που να σταθώ

Η ελπίδα μας χαμένη και η μοίρα μας γραμμένη
Στου διαβόλου το κιτάπι, να του βγει το μάτι

Ένα τέτοιο χαρακτήρα, μάνα μου από ποιον τον πήρα
Σε ποιον έμοιασα να ξέρω που υποφέρω
Όλα γύρω με πειράζουν και γρουσούζη με φωνάζουν
Με πληγώνει ό,τι δω, μάνα που ζω

Η ελπίδα μας χαμένη και η μοίρα μας γραμμένη...Και η στροφή που δεν έχει ηχογραφηθεί αλλά ακούγεται στο μαγαζί. Τα λόγια μεταφέρονται με επιφύλαξη όσον αφορά την ακρίβειά τους:


Το παιχνίδι του στημένο για τα γούστα τους φτιαγμένο
βόλτα φέρνει και γυρίζει και μας ορίζει
Παίρνω και αφήνω δρόμους και με τους δικούς μου νόμους
και ένα ξεχασμένο αστέρι που έχω ταίρι.

Η ελπίδα μας χαμένη και η μοίρα μας γραμμένη....Και ένα βιντεάκι του τραγουδιού από γνωστή τηλεοπτική εκπομπή http://www.youtube.com/watch?v=p1m7N_Jks2M
Ό,τι μας θυμίζει ιστορία
είναι έγκλημα και αμαρτία...

H αλήθεια καθενός είναι το ψέμα του....

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : originaluoc στις 03-12-2007 11:57 ]


#13   
originaluoc
Περαστική Νότα
Chat
03.12.2007, 12:01
Επιτέλους κυκλοφόρησε η καινούργια του δουλειά με τίτλο Ο Βαγγέλης Κορακάκης στη Μαγιοπούλα. Περιέχει 21 συνθέσεις του, εκ των οποίων οι 4 καινούργιες, ενώ κάποιες από τις παλαιότερες έχουν ηχογραφηθεί με καλύτερη ποιότητα ήχου και διαφορετική ενορχήστρωση. Το cd περιέχει και το Μάνα που ζω σε ερμηνεία Βαγγέλη Κορακάκη, ενώ συμμετέχουν οι Χαρά Πομώνη, Στέλιος Γαλανός, Σταυρούλα Μανωλοπούλου, Αλέκος Δεληγιάννης, Γιώργος Ταμπασης, Αντιγόνη Μπούνα και Βασίλης Κορακάκης. Καλή ακρόαση.
#14   
Gozilla
Περαστική Νότα
Chat
03.12.2007, 21:32
Είναι μάγκας, είναι γνήσιος λαϊκός (και ας την έχουν ξεφτίσει μερικοί την έννοια αυτή...), είναι παληκάρι και τρομερός παίκτης. Για παραπέρα κρίσεις όταν με το καλό αξιωθώ να τον δώ από κοντά.
#15   
geordan
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
03.12.2007, 22:26
Παράθεση:

Το μέλος originaluoc στις 03-12-2007 στις 12:01 έγραψε...

Επιτέλους κυκλοφόρησε η καινούργια του δουλειά με τίτλο Ο Βαγγέλης Κορακάκης στη Μαγιοπούλα. Περιέχει 21 συνθέσεις του, εκ των οποίων οι 4 καινούργιες, ενώ κάποιες από τις παλαιότερες έχουν ηχογραφηθεί με καλύτερη ποιότητα ήχου και διαφορετική ενορχήστρωση. Το cd περιέχει και το Μάνα που ζω σε ερμηνεία Βαγγέλη Κορακάκη, ενώ συμμετέχουν οι Χαρά Πομώνη, Στέλιος Γαλανός, Σταυρούλα Μανωλοπούλου, Αλέκος Δεληγιάννης, Γιώργος Ταμπασης, Αντιγόνη Μπούνα και Βασίλης Κορακάκης. Καλή ακρόαση.Γουστάρω... Ελπίζω να είναι αντάξιο των προσδοκιών,
#16   
originaluoc
Περαστική Νότα
Chat
04.12.2007, 00:01
Παράθεση:

Το μέλος geordan στις 03-12-2007 στις 22:26 έγραψε...

Παράθεση:

Το μέλος originaluoc στις 03-12-2007 στις 12:01 έγραψε...

Επιτέλους κυκλοφόρησε η καινούργια του δουλειά με τίτλο Ο Βαγγέλης Κορακάκης στη Μαγιοπούλα. Περιέχει 21 συνθέσεις του, εκ των οποίων οι 4 καινούργιες, ενώ κάποιες από τις παλαιότερες έχουν ηχογραφηθεί με καλύτερη ποιότητα ήχου και διαφορετική ενορχήστρωση. Το cd περιέχει και το Μάνα που ζω σε ερμηνεία Βαγγέλη Κορακάκη, ενώ συμμετέχουν οι Χαρά Πομώνη, Στέλιος Γαλανός, Σταυρούλα Μανωλοπούλου, Αλέκος Δεληγιάννης, Γιώργος Ταμπασης, Αντιγόνη Μπούνα και Βασίλης Κορακάκης. Καλή ακρόαση.Γουστάρω... Ελπίζω να είναι αντάξιο των προσδοκιών,Ακούγεται κάπως κοινότυπο αλλά εδώ δεν είναι στην περίπτωση του Κορακάκη: με την καθοριστική συμβολή του Πάρη Μήτσου στην παραγωγή και γενικά με το τιμ των ανθρώπων που πλαισιώνουν την προσπάθεια το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Όσο το ακούω το cd πραγματικά βλέπω πολύ καλή βελτίωση στην ποιότητα του ήχου και στην ενορχήστρωση, στοιχεία που ολοκληρώνουν την όλη επιτυχία.

Να προσθέσω ακόμα ότι φέτος εμφανίζεται στη Μαγιοπούλα με το Γιάννη Ντουνιά. Περισσότερα εδώ: www.magiopoula.gr
#17   
PAVLICIOUS
Βασική Νότα
Chat
25.08.2010, 01:11

Είναι κρίμα που ένας τόσο μεγάλος καλλιτέχνης δεν προβάλλεται όσο θα έπρεπε. Κατά την άποψή μου είναι σήμερα ο μοναδικός που γράφει καθαρά λαϊκό τραγούδι και καλό λαϊκό τραγούδι. Αλλά από υπερβολική σεμνότητα δεν προβάλλει ούτε ο ίδιος τον εαυτό του ! Φοβάται να παίξει μόνο τα τραγούδια του, μη βαρεθεί ο κόσμος και φύγει και παίζει Ζαμπέτα, Τσιτσάνη κλπ. Αλλά Ζαμπέτα, Τσιτσάνη, Θεοδωράκη κλπ όλοι παίζουν. Αλλοίμονο. Κορακάκη ποιος θα παίξει; Ο κόσμος πάει στη Μαγιοπούλα για να ακούσει Κορακάκη!  Είναι καταπληκτικός μπουζουκτσής, γράφει φοβερούς στοίχους και υπέροχη μουσική. Κρίμα επίσης που δεν έχει ιστοσελίδα. Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει και μπορεί, ας ξεκινήσει κάτι τέτοιο, ή σελίδα στο facbook. Κάπου να μαζευόμαστε οι Κορακακικοί...  Προσωπικά μπορώ να ακούω δύο - τρεις ώρες μόνο Κορακάκη ! Όπως αντίστοιχα το κάνω με τον Άκη Πάνου, τον Ζαμπέτα, το Λευτέρη Παπαδόπουλο,  το Μπιθικώτση κα. Ο Βαγγέλης είναι ο μόνος σύγχρονος και ενεργός. Αλλά το τραγούδι που μου αρέσει περισσότερο από αυτά που δεν είναι πολύ (καθόλου) γνωστό είναι το ''Είπα να έρθω αγάπη να σε βρω''. Να' ναι καλά...


-----------------
Pavlicious

 

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : PAVLICIOUS στις 25-08-2010 01:14 ]


#18   
originaluoc
Περαστική Νότα
Chat
25.08.2010, 13:29

Στο fcbk υπάρχει το group Φιλοι του Βαγγελη Κορακακη με πολύ υλικό.

 

 


#19   
PAVLICIOUS
Βασική Νότα
Chat
27.08.2010, 20:43
Sorry, αλλά δεν μπορώ να το βρω... Βάζω Κορακάκη στην αναζήτηση και μου βγάζει Ανδρεάτο.
#20   


Αυτά τα διάβασες;