ελληνική μουσική
133 online   ·  205.628 μέλη

Επανακυκλοφoρία από Small Faces

kalouka
Φθασμένος
Chat
24.03.2006, 12:16
Το κλασσικό ψυχεδελικό concept άλμπουμ του βρετανικού mod γκρουπ των ’60s Small Faces, Ogdens' Nut Gone Flake του 1968 θα επανεκδοθεί στις 5 Ιουνίου από την Sanctuary. H νέα έκδοση του δίσκου θα είναι τριπλή και η συσκευασία της θα είναι μια κυκλική μεταλλική θήκη/κονσέρβα.

Στην νέα έκδοση του άλμπουμ θα περιέχονται η stereo μίξη του Ogdens' Nut Gone Flake, η μονοφωνική μίξη του καθώς και ένα τρίτο CD από την σειρά ντοκιμαντέρ του BBC Radio 1 “'Classic Albums” σχετικά με την δημιουργία των Small Faces.

To ντοκιμαντέρ είχε μεταδοθεί το 1989 και περιλαμβάνει συνεντεύξεις από όλα τα ιδρυτικά μέλη του γκρουπ δηλαδή τους μακαρίτες πλέον Στιβ Μάριοτ (φωνή, κιθάρα) και Ρόνι Λέιν (μπάσο) καθώς και του Ιαν ΜακΛάγκαν (πλήκτρα) και Κένι Τζόους (ντραμς).

To κλασσικό άλμπουμ του βρετανικού γκρουπ περιλαμβάνει τραγούδια όπως τα “Lazy Sunday”, “Song Of A Baker” και “Rollin' Over” καθώς και αφήγηση από τον κομικό Στάνλεί Ανγουιν ανάμεσα στα κομμάτια του δεύτερου μισού του δίσκου η οποία παρουσιάζει την αναζήτηση του χαμένου κομματιού του φεγγαριού από τον Happines Stan.

πηγη rockroll.gr
#1   


Αυτά τα διάβασες;