ελληνική μουσική
422 online   ·  205.873 μέλη

31/3 Kosmas Epsilon, V-Sag & DuskieJ @ Boutique/Thessaloniki

djsets
Περαστική Νότα
Chat
27.03.2006, 20:00
WE LOVE FRIDAYS - FRIDAY 31 MARCH KOSMAS EPSILON + V-SAG + DUSKIE J @ CLUB BOUTIQUE - THESSALONIKI. Νιώσε την ένταση.. άλλη μια βραδιά σε προκαλεί. Το djsets.gr σε συνεργασία με το club Boutique παρουσιάζει: “We Love Fridays” - part II. Παρασκευή 31 Μαρτίου exclusive dj sets from: KOSMAS EPSILON, V-SAG & DUSKIE J. Are you ready to keep the party going? Κερδίστε 20 free pass…


Το djsets ευχαριστεί όλο τον κόσμο για την υποστήριξη του στα πρώτα events “We Love Fridays”. Γι’αυτόν τον λόγο για τον μήνα Μάρτιο, μεγαλώνει την οικογένεια του και φέρνει καλεσμένους djs όχι μόνο από Θεσσαλονίκη, αλλά και από άλλες πόλεις. Οι Παρασκευές συνεχίζουν να χρωματίζονται με ποικιλόμορφα tunes από electro, Techno, house, και progressive ακούσματα.


Στείλτε μας 31/3 WE LOVE FRIDAYS - το ονοματεπώνυμο σας στο info@djsets.gr και οι 20 πρώτοι θα κερδίσουν 20 διπλά FREE PASS!


FRIDAY 31 MARCH

- KOSMAS EPSILON
(Audiotherapy Recs / www.music-box.gr )

- V-SAG
( www.music-box.gr )

- DUSKIE J
( Boz Boz Recs / www.music-box.gr )

@ BOUTIQUE - THESSALONIKI

3 K. Oikonomou str. (city gate area)

Tel. 2310 526251

Είσοδος: 10 euros (drink included)
Doors open: 00:00


RADIO SUPPORT:
88miso (Θεσσαλονίκη)
www.88miso.grKosmas Epsilon:
O Kosmas Epsilon γεννήθηκε στην Ξάνθη,στην Ελλάδα και θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους και ανερχόμενους Έλληνες καλλιτέχνες.Αφού δημιούργησε τα rmxs στα κομμάτια 'Fc Kahuna – Hayling',το οποίο συμπεριέλαβε ο James Holden στη συλλογή του Balance No 5.Οι παραγωγές του από τότε έχουν τύχει μεγάλης εκτίμησης και βρίσκονται ψηλά στις λίστες προτίμησης διεθνούς φήμης dj’s,;όπως οι Sasha,John Digweed,Nick Warren,Dave Seaman,James Holden,Hernan Cattaneo,Marcus Schulz κτλ. Το 2004 κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα dj,το οποίο του έδωσε περισσότερες ευκαιρίες να δείξει τις ικανότητες του ως dj,σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Έχει εμφανίστει πολλές φορές σε χώρες του εξωτερικού.Τον Ιούλιο συγκεκριμένα, εμφανίστηκε σε Ινδονησία,Ιαπωνία,Αργεντίνη,Μεξικό και Ουρουγουάη,Τουρκία,Ολλανδία και Πορτογαλλία. Έχει επίσης εμφανιστεί δίπλα σε μεγάλα ονόματα του χώρου όπως: John Digweed, Pete Tong, Phil Thompson, Phil K, Seb Fontaine, Matthew Dekay, Luke Chable και άλλους.V-Sag:
Ο Βασίλης Σάγωνας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου ..1983 στην Λάρισσα, Ελλάδα. Η μουσική ήταν πάντα ένα μέρος της ζωής του, διαμορφώνοντας μια ισχυρή κατανόηση και μια εκτίμηση γι’αυτήν από μικρό παιδί.Οι δύο μεγαλύτερες αδελφές του, επίσης εμπαθείς προς τη μουσική, παγιοποίησαν τον ενθουσιασμό του και επηρέασαν τις προτιμήσεις του από τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Μεγαλώνοντας, σπούδασε κλασσικό πιάνο για σχεδόν 6 έτη,τα οποία τυποποίησαν τη γνώση του στην θεωρία της μουσικής. Το 1998,αγόρασε τον πρώτο υπολογιστή του,για να αρχίσει να συνθέτει την δική του ηλεκτρονική μουσική. Ως επαγγελματίας, ο Βασίλης έχει εργασθεί σε θέσεις κλειδιά διαφόρων εξεχουσών εταιριών λογισμικού, συμπεριλαμβανομένης της Ελληνικής FORTHnet SA. Οι δεξιότητές του με τους υπολογιστές, που συνδέονται με την οικεία γνώση μουσικής του, τον διαχωρίζουν ανάμεσα σε πολλούς house παραγωγούς.Oι παραγωγές του είναι μια όμορφη ύφανση μελωδιών, chords,effects και κρουστών. Είναι κάθε ένας μοναδικοί, και προσφέρουν μια αληθινή εμπειρία. Αυτοδίδακτος,ακολουθεί πάντα τον ρυθμό της καρδιάς του προς το στόχο του τη δημιουργία αυθεντικής Dance μουσικήs. Μέσω των ετών πρακτικής, έρευνας, και εξερεύνησης, έχει τελειοποιήσει τις sound engineering and sound mastering τεχνικές του.Οι παραγωγές του υποστηρίζονται από τους καλύτερους DJs και παραγωγούς παγκοσμίως, ενώ παράληλλα αυτές κυκλοφορούν σε μερικές από από τις πιό σεβαστές δισκογραφικές εταιρίες στη σκηνή. ‘Οντας ντροπαλό και γλυκομίλητο άτομο, η μουσική παραγωγή γιάυτόν συνεχίζει να αποτελεί μια έξοδο,ένα τρόπο επικοινωνίας και διασύνδεσης. Ο ήχος του είναι μία θύμηση μιας εποχής, όταν έκαναν οι παραγωγοί τη μουσική με ένα αίσθημα αγάπης. Το όραμά του είναι να εκφράσει τα συναισθήματά του μέσω της μουσικής του,ώστε να κάνει τους ανθρώπους να καταλάβουν τη μουσική του και τον τρόπο που θέλει να αισθάνεται όταν είναι στο Dancefloor.Duskie J:
Γεννημένος και αναθρεμμένος στη Λαμία,την πρωτεύουσα της Κεντρικής Ελλάδας, το 1983, άρχισε τη μουσική ως ραδιοπαραγωγός σε έναν τοπικό ραδιοσταθμό. Εν τω μεταξύ οργάνωνε club events,όπου έφέρνε ξένους djs, προκειμένου να προωθηθεί η underground μουσική Στη νεαρή ηλικία των18 ετών κινήθηκε προς την Θεσσαλονίκη,όπου συνειδητοποίησε ότι η μουσική είναι ένα ουσιαστικό μέρος της ζωής του και πρέπει να γίνει κάτι περισσότερο από ένα χόμπι, έτσι αποφάσισε να πάρει μερικές σειρές μαθημάτων στην παραγωγή μουσικής. Συγχρόνως έπαιζε τη μουσική του σε μικρά clubs και bars.Το έτος 2004 φαίνεται να είναι ένα επιτυχές έτος για την καριέρα του. Μετά την αποστολή αρκετών demos se διάφορες δισκογραφικές εταιρίες,κατορθώνει να υπογράψει στην προσωπική εταιρεία του John Graham(Quivver),την Boz Boz,ένα κομμάτι αποκαλούμενο 'Electrochurch' που έτυχε μεγάλης υποστήριξης από djs όπως Steve Lawler,Anthony Pappa, Chris Salt, Βenz & MD,Kosmas Epsilon, MAS Collective & Stefano Greppi και έφτασε μέχρι το νο 3 στα charts της Tunn INN.Κατά τη διάρκεια του 2005 ο Duskie j υπέγραψε ένα κομμάτι για την συλλογή “Future House 2005” που μιξάρησε ο Chris Salt και κυκλοφόρησε από την Kickin,sublabel της Slip n’ Slide Recs.Τον Ιούνιο του 2005 εμφανίστηκε στοDance festival του Ραλλυ Ακρόπολις,μαζί με τον Christian Cambas.Εν τω μεταξύ έχει παράξει μερικά κομμάτια που είναι ανέκδοτα ακόμα,αλλά υποστηρίζονται ήδη από τους δημοφιλέστερους djs σε όλη την υδρόγειο.
.
#1   


Αυτά τα διάβασες;