ελληνική μουσική
377 online   ·  205.874 μέλη

Athens Music Forum 2006

jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
02.05.2006, 14:35
Tο μοναδικό συνέδριο για τη μουσική στην Ελλάδα πραγματοποιείται για 2η συνεχόμενη χρονιά! Το Athens Music Forum, είναι ένα συνέδριο για τη μουσική βιομηχανία, με στόχο να συγκεντρώσει εκπροσώπους όλων των επαγγελματικών κλάδων, που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με αυτόν τον τομέα και να αποτελέσει ένα βήμα για την κοινοποίηση, συζήτηση και αντιμετώπιση όλων των θεμάτων που πλήττουν τον χώρο. Παράλληλα, θα λειτουργήσει ως ένα σημείο αναφοράς για μελέτη, ανταλλαγή απόψεων και παρουσίαση νέων τεχνολογιών, που αποβλέπουν στη γενικότερη βελτίωση, αλλά και ανάπτυξη.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Mad με κύριο χορηγό τη Vodafone, τη Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Μαΐου από τις 15.00- 20.00, στο συνεδριακό χώρο ΔΑΪΣ των εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ.

Το Athens Music Forum θα εγκαινιάσει εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Πολλοί σημαντικοί ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα τιμήσουν το Athens Music Forum, το οποίο περιλαμβάνει μία ευρύτατη θεματολογία, όπως:

• Πνευματικά δικαιώματα

• Management καλλιτεχνών

• Μουσική και εικόνα

• Συναυλίες

• Μουσικές υπηρεσίες στην κινητή τηλεφωνία

Σκοπός του Athens Music Forum είναι να ενημερώσει την κοινή γνώμη και τους κρατικούς φορείς σε σχέση με τα πνευματικά δικαιώματα γενικά, και ειδικότερα στη μουσική, καθώς και να συσπειρώσει όλους του κλάδους, που επωφελούνται από τη χρήση ή πώληση της μουσικής σε οποιαδήποτε μορφή.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να μάθετε αναλυτικά το πρόγραμμα του διήμερου συνεδρίου επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.athensmusicforum.gr .

Το Athens Music Forum αποτελεί μια πρωτοβουλία του Mad και της Archangel Μusic, η οποία επιμελείται το πρόγραμμα του συνεδρίου. Tο δεύτερο Athens Music Forum, για την μουσική στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του Υπουργείου Πολιτισμού.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι o ΑΝΤ1 και o Ρυθμός 94,9.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι τα Starbucks και ο συνεδριακός χώρος ΔΑΪΣ.

Την πρωτοβουλία του Mad υποστηρίζει η Ένωση Δισκογραφικών Εταιριών Ελλάδας (ΙFPΙ) και η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΑΕΠΙ).


#1   
XeniaRodo
Βετεράνος
Chat
02.05.2006, 16:34
Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται... δεν το είχα υπ' όψην μου...

πρόγραμμα


#2   


Αυτά τα διάβασες;