ελληνική μουσική
14:28, 20/06 267 online 140.468 μέλη
αρχική > Forum > Ερωτήσεις, Εντυπώσεις, Προβλήματα

Προτάσεις για βελτίωση του MusicHeaven

mary_omikron MusicHeaven Guru
ΜαίρηΡακοσυλλέκτρια & δοκησίσοφοςΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
12.08.2012, 01:53#921   
Φούσκα μπορείς να γράφεις σε word και να τα μεταφέρεις με copy/paste
faidonalkinoos Φθασμένος
ΦΑΙΔΩΝ ΑΛΚΙΝΟΟΣΣτιχουργός - ΣυγγραφέαςΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ
12.08.2012, 07:19#922   

Παράθεση:

Το μέλος mary_omikron στις 12-08-2012 στις 01:53 έγραψε...

Φούσκα μπορείς να γράφεις σε word και να τα μεταφέρεις με copy/paste

Επειδή είναι ένα φαινόμενο που δεν αφορά μόνο στα εν οίκω, το ορθότερο είναι τις σκέψεις μας να τις αποτυπώνουμε/αποθηκεύουμε, πρώτα, σε δικό μας αρχείο.

copy/paste λοιπόν και το κεφάλι σου ήσυχο.

-------------------

ΦΑΙΔΩΝ ΑΛΚΙΝΟΟΣ - FAIDON ALKINOOS

Συγγραφέας - Ποιητής

sapounofouska Βασική Νότα
ΘεοδωραΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ25 ετών
12.08.2012, 22:23#923   

Κ εγω που δεν εχω word?????{#emotions_dlg.thumbdown}

-------------------

13.08.2012, 01:39#924   
όλοι εχουν...ειναι μαζι με τα windows... πως δεν έχεις?
aviectus Σολίστ
Γιωργος NΑθηνα28 ετών
13.08.2012, 01:45#925   

Microsoft word δεν εχουν ολοι
Word pad εχουν.

-Δεξι κλίκ στην επιφάνεια εργασίας 
-Δημιουργια νεου
-εγγραφο Word Pad./text document

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : aviectus στις 13-08-2012 01:49 ]

13.08.2012, 07:54#926   

Παράθεση:

Το μέλος mary_omikron στις 13-08-2012 στις 01:39 έγραψε...

Oτι πληρωσεις βαζεις μαιρουλα... Εγω δεν το εχω...

-------------------

tallos Σολίστ
13.08.2012, 10:14#927   
ουτε word pad εχεις;
faidonalkinoos Φθασμένος
13.08.2012, 10:24#928   

Παράθεση:

Το μέλος sapounofouska στις 13-08-2012 στις 07:54 έγραψε...

Παράθεση:

θεωρείται αδύνατo, σα γεγονός, η μη ύπαρξη κειμενογράφου ή σημειωματάριου ή όποιου άλλου συστήματος γραφής κι αποθήκευσης κειμένων, στα windows. Όσο αργά και αν είναι, από την ημερομηνία αγοράς του, να απευθυνθείς, στον προμηθευτή του συστήματός σου. 

κάνοντας δεξί κλικ στο ποντίκι, (πάνω στην επιφάνεια της οθόνης - επιφάνεια εργασίας), πηγαίνεις στην εντολή "Δημιουργία" και ύστερα στην ένδειξη "Έγγραφο Κειμένου".

Πατώντας εκεί, σου ανοίγει ένα φάκελο στην επιφάνεια εργασίας, ονομασέ τον, ύστερα άνοιξέ τον για να γράψεις μέσα σε αυτόν ό,τι θέλεις... μην ξεχάσεις βγαίνοντας να κάνεις αποθήκευση...

Καλή τύχη...

-------------------

Συγγραφέας - Ποιητής

13.08.2012, 13:36#929   

Παράθεση:

Το μέλος faidonalkinoos στις 13-08-2012 στις 10:24 έγραψε...

Παράθεση:

Παράθεση:

θεωρείται αδύνατo, σα γεγονός, η μη ύπαρξη κειμενογράφου ή σημειωματάριου ή όποιου άλλου συστήματος γραφής κι αποθήκευσης κειμένων, στα windows. Όσο αργά και αν είναι, από την ημερομηνία αγοράς του, να απευθυνθείς, στον προμηθευτή του συστήματός σου. 

κάνοντας δεξί κλικ στο ποντίκι, (πάνω στην επιφάνεια της οθόνης - επιφάνεια εργασίας), πηγαίνεις στην εντολή "Δημιουργία" και ύστερα στην ένδειξη "Έγγραφο Κειμένου".

Πατώντας εκεί, σου ανοίγει ένα φάκελο στην επιφάνεια εργασίας, ονομασέ τον, ύστερα άνοιξέ τον για να γράψεις μέσα σε αυτόν ό,τι θέλεις... μην ξεχάσεις βγαίνοντας να κάνεις αποθήκευση...

Καλή τύχη...

Αυτο που λες με το δεξι κλικ το εχω κατι γραφει για εγγραφο... καλε ειμαι ασχετη σας λεωωω! περσυ αγορασα τον υπολογιστη κ με ρωτησαν αν θελω να περιεχει word-exel ! η τιμουλα τσιμπουσε αλυπητα οποτε ειπα οχι... 

-------------------

faidonalkinoos Φθασμένος
13.08.2012, 14:11#930   

Παράθεση:

Το μέλος sapounofouska στις 13-08-2012 στις 13:36 έγραψε...

Παράθεση:

Το μέλος faidonalkinoos στις 13-08-2012 στις 10:24 έγραψε...

Παράθεση:

Παράθεση:

Καλή τύχη...

Αυτο που λες με το δεξι κλικ το εχω κατι γραφει για εγγραφο... καλε ειμαι ασχετη σας λεωωω! περσυ αγορασα τον υπολογιστη κ με ρωτησαν αν θελω να περιεχει word-exel ! η τιμουλα τσιμπουσε αλυπητα οποτε ειπα οχι... 

άντε με το καλό... ξεκίνα από εκεί... Καλή αρχή !!! (και σιγά κρυφά, μην το μάθει ο Λουκάς...)

υ.γ. όλοι άσχετοι είμαστε...

-------------------

Συγγραφέας - Ποιητής

13.08.2012, 14:13#931   
Το θέμα είναι προτάσεις βελτίωσης του Musicheaven... επί μέρους συζητήσεις για βελτίωση/προσθήκη προγραμμάτων σε προσωπικό υπολογιστή μπορούν να γίνουν με προσωπικά μηνύματα.
inkve Φθασμένος
ΑΘΗΝΑ30 ετών
16.08.2012, 18:33#932   

να δημοσιευονται οι αγγελιες εστω σε λιγες ωρες οπως αλλωστε σε ειδοποιει η σελιδα οτι θα γινει οταν κανεις την καταχωρηση σου...

οχι να περνανε 2-3 μερες....

απο χθες περιμενω....οπως επισης την προηγουμενη φορα χρειαστηκε να στειλω μηνυμα για να δημοσιευτει

-------------------
Οταν η δυναμη της αγαπης υπερνικησει την αγαπη για δυναμη,ο κοσμος θα γνωρισει την ειρηνη. -Jimi Hendrix-

faidonalkinoos Φθασμένος
26.08.2012, 08:07#933   

Στο προφίλ του μέλους, κάτω από τα "άρθρα", μήπως πρέπει να μπει και η ένδειξη "άνοιγμα συζητήσεων στα Forum" ή κάτι σχετικό;

Ώστε, ο ίδιος ο δημιουργός, αλλά και ο επισκέπτης ενός προφίλ, να μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση, στα θέματα αυτά;

μετά από καιρό θα ξεχαστούν...

-------------------

Συγγραφέας - Ποιητής

faidonalkinoos Φθασμένος
28.08.2012, 20:57#934   

εκτός της στήλης "δημοφιλέστερα", στο μπλογκ, θα μπορούσε στα στατιστικά να υπάρχει αναλυτική κατάσταση όλων των ποστ'ς, με την ισόβια κίνησή τους... για ιδιωτική χρήση...;

-------------------

Συγγραφέας - Ποιητής

despinakontogianni Βετεράνος
Δέσποινα Κ.ΕξερευνητήςΔάφνη
29.08.2012, 04:44#935   

Συμφωνώ με τη sapounofouska (αφού είμαι και ομοιοπαθούσα) πως θα ήταν καλό να μπει ένα συστηματάκι αυτόματης αποθήκευσης αναρτήσεων στα blogs (όπως αυτό πχ που έχει το blogspot), ώστε το κείμενο, σε περίπτωση που για τον χ-ψ λόγο κλείσει η σελίδα, να υπάρχει ως "πρόχειρο". 

Μια βολική ιδέα..

-------------------

...παίζει το πιάνο μοναχό και μια μικρή σφυρίζει έναν παράταιρο σκοπό μιας μελωδίας παλιάς...

STEFANOS604 MusicHeaven Guru
Σκιαθίτης ΣτέφανοςΣυνταξιουχοςΕΡΜΟΥΠΟΛΗ62 ετών
30.08.2012, 08:26#936   

Μόλις διάβασα δυό , από τις δεκάδες , εκφράσεις-αποφθέγματα του Φαίδωνα Αλκίνοου :

1. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ, ΔΙΝΕΙ...όποιος δεν μπορεί να δώσει, άνετα μπορεί να καταστρέψει...
  2. Η δυστυχία «πούλαγε» πάντα, στις μέρες μας θησαυρίζει.

Διερωτάμαι μήπως το ''ΤΑΔΕ ΕΦΗ'' που βρίσκεται καθημερηνά στο πρωτοσέλιδο του ΜΗ θα έπρεπε να αντικατασταθεί -αφού συμπεριληφθεί και η μέχρι τώρα υφιστάμενη Βάση δεδομένων του 'Τάδε έφη' - από μια πρωτοσέλιδη Διαδραστική όμως στήλη όπου θα μπορούμε να γράφουμε νέα αποφθέγματα ή ακόμα και δικά μας ?

Οι γνώσεις που θα αποκομίζαμε θα ήταν εκατονταπλάσιες γιατί εγώ τουλάχιστον κάθε φορά το ''Τάδε έφη'' αν όμως είχα πρόσβαση στη Data Base τότε σίγουρα θα έμενα για περισσότερο χρόνο

-------------------

''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτωνας

STEFANOS604 MusicHeaven Guru
Σκιαθίτης ΣτέφανοςΣυνταξιουχοςΕΡΜΟΥΠΟΛΗ62 ετών
30.08.2012, 08:35#937   

Μήπως θα έπρεπε απ' την Αρχή του Σεπτμβρη όταν ο επισκέπτης βλέπει τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ του  Αρχείου , στα διάφορα άρθρα , να μη υπάρχουν κόκκινα αστεράκια που  ίσως 'βαθμολογούν' το άρθρο από την επισκεψιμότητα , των αριθμό σχολίων κλπ - γιατί πώς ένα νέο άρθρο στις πχ 5 Αυγούστου κρίνεται με αστεράκι???

Η πρόταση μου είναι τα αστεράκια να μπαίνουν στο τέλος του μήνα στις 00:01

-------------------

''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτωνας

faidonalkinoos Φθασμένος
30.08.2012, 09:19#938   

Λόγω ομοιομορφίας αλλά και πιο λειτουργικού τρόπου, τα εικονίδια που αποστέλλουν ένα άρθρο κάπου, μάλλον πρέπει να μπουν στο κάτω μέρος, εκεί ακριβώς που τελειώνει πριν αρχίσουν τα σχόλια...

το ίδιο συμβαίνει και στα blogs - (διαβάζω - τελειώνω - βλέπω τα εικονίδια - αποστέλνω)

επίσης: (αν και διαφωνώ κάθετα με τα χεράκια) και αυτά, πρέπει να μπαίνουν στο τέλος, όπως στα blogs, στο πλάι των άνω εικονιδίων...

-------------------

Συγγραφέας - Ποιητής

jorge / Administrator
ΓιώργοςΠΑΛΛΗΝΗ34 ετών
30.08.2012, 11:29#939   
Καλημέρα, τα 2 τελευταία έγιναν, ενώ και οι αγγελίες μπήκαν σε κανονικό ρυθμό. Αρκετά από τα υπόλοιπα είναι σωστά, αλλά προς το παρόν δεν υλοποιούνται εύκολα. Τα κρατάμε όμως.
trelakias Σολίστ
30.08.2012, 12:54#940   

1.  Βελτίωση του search. 

Θα βοηθούσε και ίσως στο μέλλον θα ναι απαραίτητο, αν μπορούσαμε να κάνουμε αναζήτηση αυτού που θέλουμε με χρήση διάφορων φίλτρων όπως άρθρο/φόρουμ (και πιο συγκεκριμένα ίσως σε ποια ενότητα του φόρουμ), μέλος το οποίο έχει αναφέρει τη λέξη κλειδί, τίτλος που περιέχει τη λέξη-κλειδί κλπ...Επίσης στην εμφάνιση των αποτελεσμάτων να μπορεί να γίνει μια αύξουσα/φθίνουσα ταξινόμηση ως προς την ημ/νία δημιουργίας ή το πλήθος των comment.

Γενικά όσες φορές πάω να κάνω αναζήτηση κάτι, τα αποτελέσματα είναι εκατοντάδες και ο μόνος τρόπος να βρω το άρθρο που θέλω πχ είναι να τα δω όλα.  Επίσης θα μπορούν μέλη που ενδιαφέρονται για θέματα που έχουν επαναληφθεί στο φόρουμ να παραπέμπονται και στην αναζήτηση για να διαβάσουν όσα έχουν ειπωθεί.

2.  Αγγελίες - τοποθεσία

Επίσης θα βοηθούσε όταν καταχωρεί κάποιος αγγελία να πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στις μεγάλες πόλεις με ένα τικ ή να πληκτρολογήσει στο "άλλο" την πόλη που βρίσκεται και αυτό να φαίνεται όταν βλέπει κάποιος τους τίτλους των αγγελιών.  Το χάρτη πολλοί δεν τον χρησιμοποιούν και επίσης όταν κάποιος θέλει να δει κιθάρες από την Αθήνα μόνο πχ, δεν μπορεί αλλά πρέπει να μπει σε κάθε αγγελία να τσεκάρει από που είναι.  Και εδώ θα μπορούσαν να μπουν φίλτρα αλλά επειδή δεν είναι τόσες πολλές οι αγγελίες δεν είναι ανάγκη.

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : trelakias στις 30-08-2012 12:56 ]

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : trelakias στις 30-08-2012 13:00 ]

Νέες συζητήσεις
Tags
Μουσικά Όργανα:φυσαρμόνικαΜουσική Εκπαίδευση:ρυθμός