ελληνική μουσική
153 online   ·  202.829 μέλη

Solo album από τον Thom Yorke των Radiohead!

Pucca
Συγχορδία Μινόρε
Chat
13.07.2006, 07:57
Μπορεί η νέα δισκογραφική δουλειά των Radiohead να αναμένεται του χρόνου, η solo δουλειά του Tom Yorke θα μας κάνει την αναμονή πιο εύκολη. Όπως δήλωσε ο ίδιος, το άλμπουμ θα έχει τίτλο «The Eraser». Την παραγωγή την έκανε ποιος άλλος; Ο Nigel Godrich, παραγωγός και στις άλλες δουλειές των Radiohead. Όλες οι συνθέσεις ανήκουν στον Tom Yorke, ο οποίος έπαιξε και όλα τα όργανα.

O Thom Yorke θα κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Eraser», στις 10 Ιουλίου. Ο τραγουδιστής εξήγησε γιατί επέλεξε το συγκεκριμένο τίτλο για το πρώτο του άλμπουμ δηλώνοντας «Διανύουμε μια πολύ σκοτεινή περίοδο στην ιστορία της Βρετανίας. Αυτή τη στιγμή κυριαρχούν στα πολιτικά πράγματα της Δύσης, μερικοί χοντροί ελέφαντες, και ο κόσμος προσπαθεί απεγνωσμένα να τους διαγράψει (erase) από το υποσυνείδητο του».
Στις δηλώσεις του επίσης, τόνισε πως οι κυβερνητικές θέσεις της Μ.Βρετανίας στον πόλεμο του Ιράκ αλλά και σε θέματα περιβάλλοντος, επηρέασαν το album του .


Πηγή: coktail-radio.gr, musicbox.easyconsole.com

#1   
nefos
MusicHeaven Guru
Chat
13.07.2006, 17:53@ Ο δίσκος αυτός για εμένα ήταν κάτω του μετρίου. Δεν "κόλλησα" με κανένα κομμάτι, δεν με ανατρίχιασε καμμία του στιγμή.

O δίσκος παρουσιάστηκε και στο σταθμό του musicheaven με το ένα τσιγάρο δρόμος κι ευτυχώς που το ανακάτεψα με άλλα κομμάτια.

Μία oi Archive, μία ετούτος, όλο κρίμα λέω σήμερα.
#2   
Pucca
Συγχορδία Μινόρε
Chat
14.07.2006, 08:24
Δυστυχώς τον απέκτησα μόλις εχτές και δεν πρόλαβα να τον ακούσω εκτός από 1-2 κομμάτια και αυτά στο αυτοκίνητο οπότε δεν έχω ακόμα άποψη, πάντως μια πρώτη εντύπωση είναι ότι έγινε μια προσπάθεια να "ελαφρύνει" λιγο ο ήχος από τις τελευταίες δουλείες των Radiohead.
Θα τον ακούσω προσεκτικά και θα επανέλθω. Περίμενα πάντως κάτι καλό....
#3   
Rasmio
Συγχορδία Μινόρε
Chat
14.07.2006, 13:43
ειναι κατακπληκτικός πολύ καλύτερος απο το πως τον περήμενα...
οσο γαι τους archive nefos εαν ακούσεις τον δίσκο αρκετές φορές θα δεις πως τον αδικείς!!!
#4