ελληνική μουσική
230 online   ·  205.842 μέλη

Στην κορυφή οι Take That με το νέο τους single

Pucca
Συγχορδία Μινόρε
Chat
04.12.2006, 08:28
Η επιστροφή του απόλυτου boy band είναι γεγονός! Οι Take That και το Patience βρέθηκαν στην κορυφή των downloads από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου single τους! 10 χρόνια μετά... οι Take That επιστρέφουν στην πρώτη θέση του βρετανικού chart σε 2 μόλις μέρες από την κυκλοφορία του

Τον Μάρτιο του 1996 οι Take That είδαν το single τους "How Deep Is Your Love" να γίνεται το έβδομο single της καριέρας τους που έφτασε στην κορυφή του βρετανικού singles chart... 10 χρόνια μετά, το θρυλικό boyband επιστρέφει και -αν και ο Robbie Williams δεν τους έκανε την τιμή- αποκτά το όγδοο number-one single του με το ολοκαίνουριο "Patience". Στη διάρκεια της επιτυχίας τους, οι Take That, πούλησαν πάνω απο εννέα εκατομμύρια άλμπουμ και δέκα εκατομμύρια singles. Οι Take That που αποτέλεσαν το ξεκινημα της καριέρας του Robbie ήταν στην κορυφή των chart για έξι χρόνια, σπάζοντας το ρεκόρ πωλήσεων ενεργου group που κατείχαν οι Beatles, μέχρι τη μεγάλη αντιπαράθεση του Robbie με τον Gary Barlow.

O Barlow συνέχισε να γράφει για τη Mariah Carey και τους Blue, ενώ πρόσφατα δήλωσε ότι οι δυο τους τα έχουν βρει και ετοιμάζονται να ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους για ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο show. Προς το παρόν ο Robbie δεν είχε συμμετοχή στο "Beautiful World" και παρ`όλο που πρόταση του έγινε από τα τέσσερα υπόλοιπα μέλοι επέλεξε να κρατήσει τις αποστάσεις του. Το σίγουρο είναι πως ο ήχος του νέου album είναι κατά πολύ διαφοροποιημένος και πολύ πιο ώριμος από οτί θα θυμάστε απο τα παλιά τότε στις αρχές των 90`s που ολόκληρη η βρετανική σκηνή ήταν "αλλιώς"
#1   


Αυτά τα διάβασες;