''Ξερεις καμια καλη συνταγη για καννιβαλοσουπα, να σου κανω το τραπεζι???
Και κανιβαλο στη σχαρα τρωω αμα λαχει.''
Αγαπητέ mnk
Σαφώς και μετά χαράς αποδέχομαι την πρόσκληση
Οι καλύτερες συνταγές (δοκιμασμένες) είναι οι παρακάτω:
ΜΥΑΛΑ ΓΙΑΠΟΝΕΖΟΥ ΜΕ ΛΑΔΟΞΥΔΟ
Υλικά: μυλά Γιαπονέζου, λάδι, ξύδι, μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, μαϊντανός
Εκτέλεση:
Αφού βράσουν τα μυαλά, έτσι ζεστά όπως είναι, τα κόβουμε φέτες και τα βάζουμε σε πιατέλα. Χτυπάμε 1/2 φλυντζάνι λάδι με 1/4 ξύδι, προσθέτουμε μουστάρδα, ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και περιλούομε τα μυαλά
ΜΥΑΛΑ ΚΙΝΕΖΟΥ ΣΩΤέ
Υλικά: μυαλά Κινέζου, αλάτι, πιπέρι, βούτυρο, μαϊντανός
Εκτέλεση:
Αφού κόψουμε τα μυαλά του Κινέζου σε φέτες, τα αλατοπιπερώνουμε και τα βάζουμε σε πυρέξ. Μετά τα περιχύνουμε με καφτό βούτυρο. Κατόπιν, αν θέλουμε, τα πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
ΜΥΑΛΑ ΚΟΡΕΑΤΗ ΠΑΝέ
Όπως κάνουμε κάθε πανέ με την διαφορά ότι τα μυαλά Κορεάτη πανέ σερβίρονται με πατάτες πουρέ
ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΡΚΟΥ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
Όπως γίνεται κάθε μπεσαμέλ με την διαφορά ότι θα χρειαστούμε μυαλά Τούρκου. Στο τέλος για γαρνίρισμα βάζουμε 3-4 ελιές.
Άλλες επιλογές εξ ίσου καλές είναι 1] πιλάφι τας κεμπάμπ Ταϊλανδού, 2] βορειοβιετναμέζος με πιλάφι και άσπρη σάλτσα αυγολέμονο, 3] Ινδός με πιλάφι μιλανέζα (απλώς εδώ θα προσέξουμε ο ινδός να έχει πλυθεί καλά στον Γάγγη διαφορετικά δεν θα δέσει), 4] σπάλα Πακιστανού στο φούρνο με πατάτες, 5] Βιρμανός φρικασέ 6] Εβραίος καπαμάς και τέλος 7]Απχάζιος, Τουρανομογγόλος, Θιβετανός λαδορίγανη αχταρμά
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : DimitriosTsiroglou στις 18-05-2007 01:47 ]