ελληνική μουσική
245 online   ·  202.774 μέλη

Συμφωνία YouTube - BBC

swkraths
Σολίστ
Chat
04.03.2007, 22:55
Ειδησεογραφικά δελτία, τηλεοπτικές σειρές και ντοκιμαντέρ του BBC θα προβάλλονται στο εξής μέσω της δημοφιλούς υπηρεσίας YouTube, προβλέπει συμφωνία που ανακοινώθηκε την Παρασκευή.

Το βρετανικό δίκτυο ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει μέσω της YouTube τρία νέα «κανάλια» που θα φέρουν το όνομά του:

Το «BBC» θα προβάλει χωρίς διαφημίσεις τρέιλερ και άλλα σύντομα βιντεοκλίπ, τα οποία θα προωθούν το χρήστη πίσω στο δικτυακό τόπο του ίδιου BBC και τις τηλεοπτικές του υπηρεσίες.

Το «BBC Worldwide» θα περιλαμβάνει αποσπάσματα (τριών έως έξι λεπτών) από δημοφιλές εκπομπές του BBC, όπως τα ντοκιμαντέρ του Ντέιβιντ Ατένμπορο, συνοδευόμενα από διαφημίσεις.

Το «BBC News», που θα ακολουθήσει αργότερα φέτος, θα προσφέρει περίπου 30 σύντομα ειδησεογραφικά δελτία την ημέρα, επίσης συνοδευόμενα από διαφημίσεις.

Τα διαφημιστικά έσοδα θα μοιράζονται στις δύο πλευρές.

Η YouTube, που εξαγοράστηκε πέρυσι από τη Google, έχει ήδη υπογράφει αντίστοιχες συμφωνίες με μεγάλα αμερικανικά δίκτυα, όπως τα CBS, NBC και Fox.

news.in.gr, με πληροφορίες από Associated Press
#1   
tago
Φθασμένος
Chat
05.03.2007, 18:49
Το κακό με το BBC είναι ότι έκλεισε την ελληνική του υπηρεσία. Ωστόσο φίλε Αντώνη, έχω την εντύπωση πως και το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ TV στηρίζεται στα ντοκιμαντέρ της εν λόγω βρετανικής υπηρεσίας.
#2