ελληνική μουσική
    609 online   ·  210.830 μέλη
    Ζεύκιν στα Ικαριώτικα σημαίνει "γλέντι, παρέα, διασκέδαση, φαγοπότι". Αν υπήρχε Ικαριώτικο λεξικό, στη λέξη αυτή δίπλα θα είχε τη φωτογραφία του συγκεκριμένου μαγαζιού, γιατί το Ζεύκιν αντιπροσωπεύει όλα αυτά στον υπερθετικό βαθμό...
    Γράφει το μέλος KostasPolitis
    1 άρθρα στο MusicHeaven
    Κυριακή 25 Φεβ 2007
    Πάνω στη λεωφόρο Αμφιθέας μόλις πεντακόσια μέτρα από την παραλιακή σε μια μονοκατοικία με έναν υπέροχο κήπο βρίσκεται το Ζεύκιν. Σε ένα πολύ ευχάριστο χώρο με χρώματα που ζεσταίνουν την καρδιά και ανεβάζουν την διάθεση θα νιώσετε σα να πηγαίνετε ταξίδι στα νησιά, ένα ταξίδι αξέχαστο. Αφήστε μας λοιπόν να σας ταξιδέψουμε μ' ένα γλυκό χαμόγελο από το προσωπικό σ'ένα περιβάλλον που πολύ γρήγορα γίνεται οικείο και δικό σας.

    Οι γαστρονομικές πινελιές του Σεφ, ένας μοναδικός συνδυασμός ποιοτικής κουζίνας και παράδοσης με λίγή Ικαριώτική ιδιομορφία θα δεσουν απόλυτα με το όλο σκηνικό.

    Η ξεχωριστή ζωντανή μουσική στην αρχή σας αγκαλιάζει και σας συνοδεύει στο φαγητό σας για να ανεβάσει τους ρυθμούς μαζί με το κέφι σας στη συνέχεια.



    Το κρασί ικανοποιεί όλα τα γούστα και δρα σαν καταλύτης σε μια αλυσιδωτή αντίδραση, φαγητό, παρέα, μουσική, όλα ένα, μια διάθεση, ένα γλέντι, ένας χoρός σε Ικαριωτικούς ρυθμούς, ένα Ικαριώτικο Πανηγύρι.

    Ζεύκιν
    Μουσικό Μεζεδοπωλείο
    Λ.Ελευθερίας 46 (συνέχεια Αμφιθέας) Άλιμος, τηλ: 210 9855795

    www.zeykin.gr




    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #7347   /   26.02.2007, 01:19   /   Αναφορά
    Και στην Κυπριακή διάλεκτο ζεύκιν σημαίνει το ίδιο :)
    #7348   /   26.02.2007, 11:57
    σοβαρά; δεν το άκουσα ποτέ, αν και όντως θυμίζει κυπριακή.



    Ωραία η "στεκοκριτική". :)

    #9207   /   27.08.2007, 18:23   /   Αναφορά
    eimai apo thn ikaria kai dn exw paei ekei an kai to xerw to meros



    tragiko ek merous mou...