ελληνική μουσική
    901 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Βιογραφίες

    Γιάννης Πουλόπουλος

    Την επιτροπή ακροάσεων αποτελούσαν μερικά από τα μεγαθήρια της Ελληνικής μουσικής: Ο Θεοδωράκης, ο Καλδάρας, ο Τσιτσάνης, ο Παπαϊωάννου. Ο δεκαεννιάχρονος τότε Γιάννης Πουλόπουλος, διάλεξε δύο δύσκολα τραγούδια να πει...
    Γιάννης Πουλόπουλος
    Γράφει το μέλος nikos (Giourkas17)
    2 άρθρα στο MusicHeaven
    Δευτέρα 17 Σεπ 2007

    Ο Γιάννης Πουλόπουλος γεννήθηκε στη Μάνη. Οι γονείς του, Μεσσηνιακής καταγωγής, γρήγορα μετά τη γέννησή του, μετακόμισαν στο Περιστέρι και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Ιερόθεου.

    Ο Γιάννης Πουλόπουλος από μικρός είχε κλήση στο τραγούδι, αλλά στη συνοικία και στον στενό κύκλο που μεγάλωνε, δεν υπήρχε ο "άνθρωπος" που θα τον προωθούσε. Παρακινημένος όμως από τους φίλους του που τον άκουγαν να τραγουδάει, αλλά και έχοντας ο ίδιος μεγάλη πίστη στην φωνή του, πήγαινε στην εταιρία COLUMBIA που γίνονταν τότε ακροάσεις, ζητώντας να τον ακούσουν, αλλά κανείς δεν του έκλεινε ραντεβού... Ο Γιάννης Πουλόπουλος όμως, πείσμων από τότε, δεν το έβαζε κάτω και συνέχιζε να ζητάει ακρόαση σχεδόν καθημερινά, παρ' όλα τα μεροκάματα που έχανε αφού δούλευε τότε σαν ελαιοχρωματιστής και οικοδόμος, ενώ παράλληλα έπαιζε ποδόσφαιρο στον Άγιο Ιερόθεο και στον Ατρόμητο. Κάποια μέρα - μάλλον γιατί βαρέθηκαν να τον βλέπουν καθημερινά μπροστά τους - του έκλεισαν αυτό που επιθυμούσε με όλη του τη ψυχή... μία ακρόαση!

    Την επιτροπή ακροάσεων αποτελούσαν μερικά από τα μεγαθήρια της Ελληνικής μουσικής: Ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Γιάννης Παπαϊωάννου... Ο δεκαεννιάχρονος τότε Γιάννης Πουλόπουλος, διάλεξε δύο δύσκολα τραγούδια να πει: "Μάνα μου και Παναγιά" και το "Παράπονο". Μόλις τελείωσε, τον πλησίασε ο Μίκης Θεοδωράκης λέγοντας: "Αυτόν εγώ θα τον κάνω τραγουδιστή".

    Ο Μίκης Θεοδωράκης διακρίνοντας ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, πήρε αμέσως τον Γιάννη Πουλόπουλο "υπό την προστασία του". Του δίνει να πει τρία τραγούδια στο θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη "Η γειτονιά των Αγγέλων", που εκείνη τη χρονιά (1963) ανεβαίνει στο ΡΕΞ από τον θίασο Τζένης Καρέζη - Νίκου Κούρκουλου. Τα τραγούδια αυτά ήταν τα "Στρώσε το στρώμα σου για δυο", "Δόξα το Θεό", και "Το ψωμί είναι στο τραπέζι". Αυτά είναι και τα πρώτα τραγούδια που ηχογραφεί σε δίσκο ο Πουλόπουλος, τραγούδια που αργότερα στην ίδια εταιρία θα δισκογραφήσει και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

    Η συνέχεια βρίσκει τον Γιάννη Πουλόπουλο να τραγουδάει σε μπουάτ στην Πλάκα. Λίγο πριν πάει φαντάρος, ηχογραφεί 4-5 δίσκους 45 στροφών στην COLUMBIA, τραγούδια τώρα πια δυσεύρετα, που με την κυκλοφορία τους "θάφτηκαν", μια και ο τραγουδιστής είχε κλείσει ήδη συμφωνία με την ΛΥΡΑ και τον Αλέκο Πατσιφά. Στη ΛΥΡΑ ξαναηχογραφεί τα τρία τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και άλλα δώδεκα του ίδιου συνθέτη όπως τα "Βράχο βράχο τον καημό μου", "Βρέχει στη φτωχογειτονιά", "Καημός" κ.ά.

    Το 1965 τραγουδάει εκπληκτικά τέσσερα τραγούδια του πρωτοεμφανιζόμενου τότε Μάνου Λοϊζου, ενώ σχεδόν παράλληλα κάνει μεγάλη επιτυχία με το "Μη μου θυμώνεις μάτια μου", του επίσης καινούργιου εκείνη την εποχή, Σταύρου Κουγιουμτζή.

    Το 1966 ο Γιάννης Πουλόπουλος μπαίνει για τα καλά στη δισκογραφία. Τα 45άρια δισκάκια του κυκλοφορούν σωρηδόν και εμφανίζεται για πρώτη φορά σε κινηματογραφικές ταινίες. Στους "Στιγματισμένους" με τον Γιώργο Φούντα και τη Μάρω Κοντού, όπου τραγουδάει μαζί με την Ελένη Κλάδη το "Πολύ αργά" και το "Σ' αγαπώ", στον "Τετραπέρατο" με τον Κώστα Χατζηχρήστο, όπου τραγουδάει το τραγούδι του Γιώργου Κατσαρού "Στον Πειραιά στον Πειραιά" και στο "Εκείνος κι εκείνος" με την Τζένη Καρέζη και τον Φαίδωνα Γεωργίτση, που τραγουδάει τη σύνθεση του Γιάννη Μαρκόπουλου "Ξεγυμνώστε τα σπαθιά".

    Είναι όμως η εποχή του "ΝΕΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ". Ο Γιάννης Πουλόπουλος το ακολουθεί. Γράφει και συνθέτει δικά του τραγούδια όπως το "Θα 'θελα να 'χα" που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Στη συνέχεια συνεργάζεται με τον Γιάννη Σπανό (συμμετέχει στην Α και Β Ανθολογία ερμηνεύοντας αριστουργηματικά το "Παιδί μου ώρα σου καλή" σε ποίηση Γιώργου Βιζυηνού), με τον Δήμο Μούτση ("Το κορίτσι μου στ' άστρα"), με τον Κυριάκο Σφέτσα και με τον Νίκο Μαμαγκάκη ("Άνθη" και "Πέτρινα λουλούδια" σε στίχους του Βασίλη Βασιλικού).

    Το 1967 έρχεται σε επαφή με τον Μίμη Πλέσσα. Μια συνεργασία που άφησε εποχή στο χώρο του Ελληνικού τραγουδιού. Αφορμή η ταινία μιούζικαλ "οι θαλασσιές οι χάντρες". Ακολούθησαν βέβαια η "Παριζιάνα" και το "Γοργόνες και μάγκες" το 1969.

    Το 1969 είναι μια σημαδιακή χρονιά. Ο δίσκος "Ο δρόμος" των Μίμη Πλέσσα - Λευτέρη Παπαδόπουλου, όπου ο Γιάννης Πουλόπουλος τραγουδάει δέκα από τα δώδεκα τραγούδια, γίνεται αμέσως χρυσός. Είναι ο πρώτος Ελληνικός δίσκος που γίνεται χρυσός, δίσκος που στα χρόνια που θα ακολουθήσουν καταρρίπτει κάθε ρεκόρ πωλήσεων, ρεκόρ που ακόμη και σήμερα δεν έχει φτάσει κανένας άλλος Ελληνικός δίσκος. Την ίδια χρονιά συμμετέχει στο δίσκο "Οι ώρες" των Λίνου Κόκοτου - Άκου Δασκαλόπουλου.

    Μετά την ανεπανάληπτη επιτυχία του "Δρόμου", άλλες δισκογραφικές εταιρίες προσπαθούν να προσελκύσουν τον "χρυσό" ερμηνευτή. Ο Αλέκος Πατσιφάς όμως, βρίσκει τρόπο να τον κρατήσει στη ΛΥΡΑ. Ξέροντας την επιθυμία του τραγουδιστή να βρίσκεται συνέχεια στο studio, τον βάζει να ηχογραφεί διαρκώς τραγούδια. Είναι χαρακτηριστικό ότι την περίοδο 1969-71, ο Γιάννης Πουλόπουλος τραγουδά σε δέκα μεγάλους δίσκους 33 στροφών (!!!) και σε αρκετούς μικρούς 45 στροφών. Σε συνέντευξή του το 1987 ο Γιάννης Πουλόπουλος όταν ρωτήθηκε αν έχει κάνει λάθη στην καριέρα του, θα αναφέρει την έκδοση των δέκα δίσκων που κυκλοφόρησαν μέσα σε δύο χρόνια, υπογραμμίζοντας όμως ότι περιέχουν μερικά από τα "κλασσικά" (όπως τα αποκάλεσε) τραγούδια που έχει πει. Και έχει απόλυτο δίκιο σε αυτή του τη γνώμη περί "κλασσικών", γιατί μέσα στους 10 δίσκους αυτής της περιόδου υπάρχουν εξαίσια δείγματα της φωνής του και υπέροχες ερμηνείες σε τραγούδια που βασίζονται πάνω σε στίχους ποιημάτων του Λόρκα, και του Νερούντα (Emiliano Zapata), του Γιάννη Γλέζου, στην "Ερωφίλη" του Νίκου Μαμαγκάκη, στη "Γύφτισσα μέρα" του Γιώργου Κοντογιώργου και στη "Μαρία" του Νίκου Σέμση και την επόμενη χρονιά κυκλοφορεί δίσκο με τον επιστήθιο φίλο του τον Γιώργο Ζαμπέτα, το "Μουσικόραμα". Λίγο πριν την έκδοση αυτού του δίσκου, μόλις πρόλαβε την σύλληψη από τα όργανα της χούντας, μια και το τραγούδι των Γιώργου Κατσαρού - Πυθαγόρα "Πάμε για ύπνο Κατερίνα" θεωρήθηκε αντιστασιακό. Κατέφυγε τότε σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης. Βέβαια προϋπήρχε και ο δίσκος "Μίλα μου για τη λευτεριά" των Μίμη Πλέσσα - Λευτέρη Παπαδόπουλου, που όλα τα τραγούδια - εκτός από ένα - είχαν απαγορευτεί από το καθεστώς της επταετίας.

    Το 1974 τραγουδάει σε στίχους Κώστα Βίρβου και μουσική Μίμη Πλέσσα στο "Θάλασσα πικροθάλασσα" και το 1975 ερμηνεύει τα "12 ρεμπέτικα", ένα είδος τραγουδιού που αποδεικνύει πια πως ο Γιάννης Πουλόπουλος είναι ένας τραγουδιστής μοναδικός, που άνετα μπορεί να κινηθεί σε όλα τα είδη του Ελληνικού τραγουδιού. Αυτός ήταν και ο τελευταίος δίσκος του στη ΛΥΡΑ.

    Ακολουθούν συνεχείς χρυσοί δίσκοι με ελαφρολαϊκά και με διασκευασμένες ξένες επιτυχίες, όπως το "Αγάπα με"

    Στην εταιρία ΜΙΝΟΣ μένει ως το 1989, έχοντας 11 χρυσούς δίσκους στο ενεργητικό του εκεί. Την εποχή εκείνη ο χρυσός αντιστοιχούσε σε 60.000 πωλήσεις και ο πλατινένιος σε 100.000. Μάλιστα, οι τρεις τελευταίοι δίσκοι έγιναν πλατινένιοι μετά την αποχώρησή του από τη ΜΙΝΟΣ.

    Όλα αυτά τα χρόνια η ΛΥΡΑ δεν έπαψε να επανεκδίδει τραγούδια που είχε πει, κυρίως τραγούδια που είχαν κυκλοφορήσει σε δίσκους 45 στροφών. Στο διάστημα 1977-89 συνεργάζεται και πάλι με τον Μίμη Πλέσσα, το Γιάννη Σπανό, τον Γιώργο Κριμιζάκη, ενώ το 1984 σε ένα δίσκο που έγινε χρυσός, τραγούδησε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο τραγούδια του "Νέου Κύματος" σε δεύτερη εκτέλεση (πιάνο -επιμέλεια ορχήστρας ο Γιάννης Σπανός).

    Ακολουθούν δύο δίσκοι και ένας τρίτος με μια συμμετοχή, στην POLYGRAM μεταξύ 1990-92. Για ένα διάστημα 5 χρόνων μένει οικειοθελώς εκτός δισκογραφίας (φυσικά συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε μεγάλα κέντρα).

    Το 1997 ο Πουλόπουλος αρχίζει μια καινούρια συνεργασία με τη ΛΥΡΑ, με το δίσκο "Του τραγουδιού το βλέμμα", σε μουσική Αντώνη Στεφανίδη. Δίσκος που γνωρίζει αμέσως μεγάλη επιτυχία. Στο δίσκο αυτό για τους φανατικούς - και είναι πολλοί - ακροατές του, υπάρχει και μια μεγάλη έκπληξη. Ο Γιάννης Πουλόπουλος "ξέθαψε" δύο δικά του τραγούδια από τα τέσσερα συνολικά που είπε σε κινηματογραφικές ταινίες γύρω στα 1972 - 1973 και ήταν άγνωστα, αλλά και δεν είχαν μέχρι σήμερα κυκλοφορήσει. Τα τραγούδια αυτά το "Πάλι μεθυσμένος" και το "Αφού μου έφυγες εσύ", ξανατραγουδάει στον καινούργιο του δίσκο.





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #9455   /   17.09.2007, 04:24   /   Αναφορά
    Εξαιρετικος ερμηνευτης της εποχης του "νεου κυματος". Ειδικα οταν πρωτοακουσα το "Μη μου θυμωνεις ματια μου" απο τον Πουλοπουλο, το οποιο γνωριζα πριν μονο απο την εκτελεση με τον Νταλαρα, καταλαβα το μεγεθος των ερμηνευτικων του ικανοτητων. Κριμα που δεν συνεχιστηκε η συνεργασια του με τον Κουγιουμτζη εξαιτιας ενος επεισοδιου που συνεβη μεταξυ τους στο στουντιο σε μια αποπειρα πρωτης εκτελεσης του τραγουδιου "Ο ουρανος φευγει βαρυς". Ο Πουλοπουλος πηγε στο στουντιο να ηχογραφησει το κομματι χωρις να εχει προηγηθει οποιαδηποτε προβα. Υστερα απο επανειλημμενες προσπαθειες, ο Κουγιουμτζης, ο οποιος βεβαιως τον θαυμαζε πολυ ως τραγουδιστη, δεν ηταν ικανοποημενος με το αποτελεσμα. Τοτε ο Κουγιουμτζης καθισε στο πιανο με σκοπο να του παιξει μια φορα το κομματι ο ιδιος ωστε να του υποδειξει την ερμηνευτικη προσεγγιση που εκεινος ειχε στο μυαλο του. Ο Πουλοπουλος του γυρισε την πλατη περιφρονητικα και στη συνεχεια ο Κουγιουμτζης ενοχλημενος και πανω στον θυμο της στιγμης του ειπε "Τι νομιζεις ρε τσολανι, οτι ειμαι καμμια μαθητριουλα που ηρθε να σου ζητησει αυτογραφο;". Αμεσως ο Πουλοπουλος κινηθηκε προς την εξοδο λεγοντας στον Πατσιφα που ηταν παρων "ειναι τρελος...δεν ξαναγραφω με αυτον!". Αυτο το περιστατικο, οπως εχει αναφερει ο ιδιος ο Κουγιουμτζης, σταθηκε δυστυχως η αιτια να διακοπει η συνεργασια τους.
    #9456   /   17.09.2007, 04:39   /   Αναφορά
    Πολύ καλός και αγαπημένος! Τον ξεχώρισα γιατί ποτέ δεν "πούλησε" τον εαυτό του, είναι χαρισματικός καλλιτέχνης και σίγουρα λείπει από τη μουσική κι εμάς που τον αγαπήσαμε. Φιλότιμος και αντίθετος με το ρεύμα που επιτάσει το star system υπηρέτησε το ελληνικό τραγούδι με αφοσίωση. Να προσθέσω επίσης στο παραπάνω άρθρο ότι γεννήθηκε το 1944. Ελπίζω να τον ακούσω σε κάτι καινούριο, όπως μόνο αυτός ξέρει!
    #9458   /   17.09.2007, 12:17   /   Αναφορά
    Πολύ καλή παρουσίαση.

    Λατρεύω τον Πουλόπουλο!

    #9460   /   17.09.2007, 12:44
    Ειναι κατα την ταπεινη μου γνωμη μεσα στους πεντε σημαντικοτερους τραγουδιστες της χωρας μας (ισως αναγνωριστει κατι αναλογο,μετα απο χρονια!).

    Οντως εχει υπηρετησει μεγαλη γκαμα και ειδη τραγουδιου κι αν εξαιρεσουμε την περιοδο μετα το 79-80 (οπου επικρατησε το πιο εμπορικο ,ευκολο τραγουδι) εχει πει τα σημαντικοτερα τραγουδια , εστω μετα απο Νταλαρα,Μητροπανο,Μπιθικωτση. Κακως λοιπον καποιοι θεωρουν το ρεπερτοριο του "ελαφρο"! Παρτε παραδειγμα απο τα μελοποιημενα ποιηματα που εχει τραγουδησει κι απο τις συνεργασιες με τους σπουδαιοτερους συνθετες κ στιχουργους..

    Στα συν του επισης ο τροπος κι ο χρονος που σιγα,σιγα αποχωρησε απο την νυχτα κι απο την δισκογραφια πριν φθαρει σαν προφιλ και φωνητικα (πραγμα που πολλοι τραγουδιστες της γενιας του,δεν προσεξαν)...παντως θα ηθελα να τον ξανακουσω σε τραγουδια που θα του εγραφαν δημιουργοι και τραγουδοποιοι της νεοτερης γενιας...

    #9461   /   17.09.2007, 13:14   /   Αναφορά
    Μπράβο Giourkas17 πολύ ωραίο τα άρθρο σου



    ο Γιάννης Πουλόπουλος είναι από τους μεγαλύτερους

    Έλληνες τραγουδιστές και είναι από τους αγαπημένους μου.

    #9468   /   17.09.2007, 22:03
    . . . να'σαι καλά , όμορφο κείμενο . . . ο Πουλόπουλος είναι αξεπέραστος !

    #9474   /   18.09.2007, 14:43   /   Αναφορά
    an kai den ton exw psaksei polu...

    ta kommatia pou exw akousei htan polu wraia..

    htan enas polu swstos kallitexnis..

    kai panw apo ola epaize MOUSIKI..



    h dimosieusi sou einai aristi!!

    mpravo!!
    #9687   /   01.10.2007, 11:34   /   Αναφορά
    "όλα δικά σου μάτια μου

    κι ο πόνος σου δικός μου".....απίστευτο κομμάτι, αξεπέραστη ερμηνεία από τον Πουλόπουλο!
    #10125   /   29.10.2007, 20:28
    Οπως και να χει ο Πουλοπουλος ειναι θεος.......τετοια φωνη αποκλειεται να ξανακουσουμε!!!!!!!

    #10129   /   30.10.2007, 09:08   /   Αναφορά
    Είναι ένας από τους λίγους αγαπημένους διαχρονικούς καλλιτέχνες που θα μείνουν για πάντα στις καρδιές μας!
    #10132   /   30.10.2007, 10:27   /   Αναφορά
    Ένα πραγματικά πολύ καλό άρθρο για έναν από τους πιο αγαπημένους μου καλλιτέχνες. Μεγάλωσα με τους δίσκους του και τη φωνή του και ακόμα και σήμερα νοιώθω την ίδια συγκίνηση κάθε φορά που τον ακούω. Μοναδικός καλλιτέχνης.
    #10135   /   30.10.2007, 11:05   /   Αναφορά
    Ο Γιάννης Πουλόπουλος είναι σιγουρα ενας από τους μεγαλύτερους εν ζωη Ελληνες τραγουδιστες και δεν νομίζω να διαφωνει κανείς σε αυτό.Οχι τουλάχιστον αν θέλει να είναι αντικειμενικός.Τα τραγούδια του, τα περισσότερα τουλάχιστον, είναι ευρέως γνωστά.Θεωρώ όμως οτι το κορυφαίο του τραγούδι (αν και πολλοί δεν το ξέρουν) είναι το "Επεφτε βαθυά σιωπή".Ενα ακρως μελαγχολικό κομμάτι που είναι ταυτόχρονα απίστευτα μελωδικό, με ωραίους στίχους και πλαισιωμένο με την απιστευτη φωνή του,με λίγα λόγια είναι τέλειο & αν έχεις & τις ανάλογες αναμνήσεις σε στιγματιζει.Επίσης πιστέυω ότι στον πολύ ωραίο δίσκο του με τίτλο F.G.LORCA(1969) είναι ένας διαφορετικός Πουλόπουλος, πιο επαναστάτικός ίσως και πιο ερωτικός (σε μερικά τραγούδια).Με λίγα λόγια υπέροχος.
    #10142   /   30.10.2007, 16:38
    Παιδιά συμφωνώ κι εγώ μαζί σας.Είναι απο τους αγαπημένους μου τραγουδιστές.Και θα συμφωνήσω και για το .Είναι απο τα καλύτερά του κομμάτια πιστεύω.Είχα να το ακούσω καιρό.Σε ευχαριστώ που μου το θύμησες .

    #10167   /   01.11.2007, 12:23
    Για το δίσκο που τραγουδάει μελοποιημένα ποιήμα του Λόρκα τι έχεις να πείς?Τον έχεις ακούσει?Το τραγούδια του "Θυσία" και "Σε θέλω" τα ξέρεις?Τι έχεις να πεις για αυτά?

    #20945   /   18.09.2010, 00:21   /   Αναφορά
    Εξαιρετικός ερμηνευτής. Ο ΔΡΟΜΟΣ ήταν ο πρώτος δίσκος που αγόρασα. Ακόμα και σήμερα είναι αξεπέραστα τα τραγούδια του.

    Τα τραγούδια που ξεχωρίζω από τα πολλά υπέροχα, είναι "Όσα δεν βάνει ο λογισμός" και "Το δάκρυ μας σταλιά σταλιά" καθώς και το κλασικό ζεϊμπέκικο "Κι αν περπατώ"
    #21880   /   14.02.2011, 09:23   /   Αναφορά
    Γιαννης Πουλοπουλος!!

    Δεν υπαρχουν λογια για να περιγραψει καποιος την αξια αυτου του καλλιτεχνη!!!

    Για εμενα ειναι αυτο που λεμε "ΘΕΟΣ"!!!!



    Πανε περιπου 13 χρονια απο τοτε που τον ακουσα τελευταια φορα ζωντανα (λιγο μετα το Πασχα του '98 στο Diogenis Palace)!!!!!

    Ετυχε λιγο μετα να δουλευω delivery στην Βαρκιζα!!!!

    Μια μερα ερχεται μια παραγγελια για τα πηγαδακια της Βουλας (για ευνοητους λογους δε θα αναφερω διευθυνση) στο ονομα Πουλοπουλος Γιαννης!!

    "Μπα απλη συνωνυμια" σκεφτομαι αυτοματα!!!

    Κι ομως ηταν αυτος!!!

    Ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν θελουν να ζαλιζουν τον καλλιτεχνη με αυτογραφα κλπ οποτε δεν του μιλησα καθολου!!!

    Το μονο που ηθελα να τον ρωτησω ηταν "γιατι δεν ξαναεμφανιζεστε ζωντανα κυριε Γιαννη?"

    Η απαντηση ηρθε μετα απο λιγο καιρο!!

    Συναντηθηκαμε τυχαια στο μαγαζι ενος φιλου μου οπου ηρθε να ψωνισει!!!

    Την ερωτηση του την εκανε ο φιλος και η απαντηση ηρθε αμεσα !!!!



    Εγω με τον ...... και αλλους τετοιους που μου προτεινουν δεν βγαινω να τραγουδησω!!!!

    Η γνωμη μου ειναι οτι εχει απολυτο δικιο!!!

    Δεν γινεται κυριοι καταστηματαρχες να βαζετε σε ενα καζανι καλλιτεχνες και σκυλια!!!!

    Αποφασισε λοιπον να μην ξανατραγουδησει και να μεινει στα ματια μας ενας ζωντανος μυθος!!!

    Ειδα οτι τα τραγουδια στα οποια αναφερεστε ειναι λιγο πολυ τα γνωστα!!!

    Ακουστε αν θελετε αυτα που παραθετω και ειμαι σιγουρος οτι δε θα το μετανιωσετε!!

    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

    ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ

    ΑΘΩΟΣ ΚΙ ΕΝΟΧΟΣ

    ΕΦΥΓΕΣ ΛΟΙΠΟΝ

    Και τρια ζειμπεκικα

    ΧΑΙΔΕΨΕ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΜΑΣ

    ΧΑΡΕ ΦΟΝΙΑ

    ΑΠΟΨΕ ΑΝΤΑΜΩΣΑ ΤΟ ΧΑΡΟ!!!



    #23343   /   04.09.2011, 00:30   /   Αναφορά
    Διερωτώμαι γιατί ένας μεγάλος καλλιτέχνης σαν τον Γιάννη Πουλόπουλο έχει "εξαφανιστεί" από τα μουσικά δρώμενα. Ούτε ένα πρόγραμμα αφιέρωμα σε αυτόν, ούτε φιλοξενούμενος σε κάποια μουσική εκπομπή. Τι συμβαίνει? Αυτός ο Άνθρωπος-καλλιτέχνης με την πιο βελούδινη φωνή να τον έχουν ξεχάσει όλοι. Γινονται πάμπολες μουσικές εκπομπές καλούν παλιούς και νέους καλλιτέχνες, και ο καλλιτέχνης με τόση παρακαταθήκη απουσιάζει. Μακάρι να μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί του. Αν κάποιος γνωρίζει ένα email ή ταχυδρομική διεύθυνση ή τηλέφωνο θα το εκτιμούσα πολύ να μου αν μου το έδινε, θα ήθελα πολύ να του έλεγα ένα μπράβο είσαστε υπέροχος!!!