ελληνική μουσική
    786 online   ·  210.833 μέλη
    Οι Clouds απότελουν ένα ακόμα project από μέλη των Cave In της Hydra Head Records και συγκεκριμένα του κιθαρίστα της μπάντας Adam McGrath, ο οποίος πέρα από τις κιθάρες εδώ αναλαμβάνει και τα φωνητικά της μπάντας...
    Clouds - Legendary Demo
    Γράφει ο Πέτρος (Jelevel)
    2 άρθρα στο MusicHeaven
    Κυριακή 08 Ιούν 2008
    Αν και ο δίσκος έχει κυκλοφορήσει ήδη από το 2006 το εντόπισα στα δισκοπωλεία μας πριν μερικούς μήνες κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα και έδωσε τέλος στην προσμονή μου, η οποία είχε αρχίσει να αυξάνεται ειδικά ύστερα από ότι είχα ακούσει από την ιστοσελίδα τους στο myspace.

    Προχωρώντας στην παρουσίαση του album αρχικά θα πω ότι όσοι είσασταν εξοικειωμένοι με τη space Rock εποχή των Cave In ξεχάστε ότι ξέρατε. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα album όπου ο ήχος του παραπέμπει σε stoner,Rock n roll και 70's Hard Rock. Οι τσαντισμένες κιθάρες και φωνητικά καθώς και οι γρήγοροι ρυθμοί είναι αυτοί που επικρατούν στο μεγαλύτερο μέρος του album. Και ακριβώς με αυτόν τον τρόπο ξεκινά, με τα "New Amnesia" , " Pressure" και "Live for it now" να μπαίνουν φουζιόρικα εώς ότου φτάνουμε στο "Mountain Jim" το highlight του "Legendary Demo", όπου οι τόνοι πέφτουν ελαφρώς δίνοντας τη θέση τους σε ένα φοβερό riff που θυμίζει 70's Classic Rock.Στη συνέχεια ακολουθούν δύο ακόμα κομμάτια δυναμίτες και φτάνουμε στο δωδεκάλεπτο track που κλείνει το δίσκο το "Quartulli Dub" στο οποίο όπως προδίδει και το όνομά του κομματιού, οι Clouds εδώ χαλαρώνουν ύστερα από τα επτά θορυβώδη κομμάτια που έχουν προηγηθεί.

    Η μπάντα ήδη ετοιμάζει το επερχόμενο album της, σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους http://www.myspace.com/cloudsRock, μέσα στο 2008, όπου επίσης ανυπομονώ να ακούσω και ελπίζω και σύντομα να δω στα δισκοπωλεία μας...

    Top Tracks:"New Amnesia","Mountain Jim"

    Tags
    Μουσικά Είδη:Classic RockHard RockRock



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε