ελληνική μουσική
    725 online   ·  210.832 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Aρθρα

    Μια απάντηση στα περί σχέσης σατανισμού και ροκ μουσικής

    Μια απάντηση στον συγγραφέα του άρθρου Μουσική: νότες ζωής ή αντίλαλοι θανάτου; που δημοσιεύθηκε στο MusicHeaven πριν λίγους μήνες...
    Μια απάντηση στα περί σχέσης σατανισμού και ροκ μουσικής
    Γράφει ο rwms
    6 άρθρα στο MusicHeaven
    Δευτέρα 09 Ιούν 2008
    "Όταν παράγουν ένα δίσκο ή πρέπει να συνθέσουν καινούργια τραγούδια, ζητούν από τους ή τις ιέρειες του σατανικού ναού τους να κάνουν χρήση μαγείας, ώστε το έργο τους να έχει μεγάλη επιτυχία"
    - Τιιιι; Είμαι σίγουρος ότι αν ρωτήσεις ανθρώπους που βρέθηκαν σε στούντιο την ώρα της παραγωγής ροκ μουσικής θα σου πουν ότι αυτό είναι ψέμα. Δηλαδή ΕΛΕΟΣ ! Πως λεμε στιχουργός, συνθέτης, παραγωγός, ηχολήπτης, τώρα θέλουμε και Μαύρο Μάγο για να γίνει ένα άλμπουμ!

    "Δεν εκπλήσσει λοιπόν το γεγονός ότι μια επιρροή δαιμονική γίνεται αισθητή από τον ακροατή με τις ακόλουθες μορφές: την οξυθυμία, το πνεύμα επανάστασης, το άσεμνο λεξιλόγιο, τις βλασφημίες, τις τάσεις αυτοκτονίας"
    - Εγώ πάντως τίποτε απο αυτά δεν νοιώθω όταν άκουω ροκ. Ίσως το πνεύμα της επανάστασης. Είναι κακό και αυτό; Γράφει πουθενά στο ευαγγέλιο ότι πρέπει να είμαστε θύματα και αρνιά; Η επανάσταση είναι όλο το νόημα της Ροκ. Αυτή η μουσική αποτελεί διαμαρτυρία για ότι παει στραβά στον κόσμο. Είναι δικαίωμα μου να μην προσαρμόζομαι στην αδικία, να μην καταδέχομαι την καταπίεση. Ο Χριστός ήταν ο μεγαλύτερος επαναστάτης. Αν ζούσε σήμερα μάλλον ροκ θα άκουγε.

    "O Lennon, που κατά τη δεκαετία του 1960 ελατρεύετο ως… «θεός» και κατά τη δεκαετία του 1970 μέχρι του θανάτου του ως ο… «σοφότερος των φιλοσόφων», ήταν, εκτός των άλλων, και κατ’ εξοχήν προληπτικός. Είχε απόλυτη εξάρτηση από την αριθμολογία και συγκεκριμένα από τον αριθμό 9, που θεωρούσε ότι ασκούσε τεράστια δύναμη στη ζωή του!"
    - Ότι λατρευόταν είναι γεγονός. Ήταν σπουδαίος άνθρωπος. Τι έχει να κάνει με τον σατανισμό αυτό ; Ξέρατε ότι υπάρχει εκκλησία για τον Μαραντόνα; Αυτός γιατί δεν είναι σατανιστής; Η πρόληψη του για τον αριθμό 9 βασικά δεν μου δημιουργεί αίσθηση. Και τι έγινε αν δεν έβγαινε έξω τρίτη και 13 ή αν φτυνόταν όποτε έβλεπε μαύρο γάτο. Εσένα τι σε αφορά και τι σχέση έχει με τον σατανά;

    "Όταν ο δίσκος αναστραφεί, το μήνυμα «Number 9» γίνεται, «γύρισέ με, νεκρέ άνθρωπε»"
    - Τώρα αυτό είναι ολόκληρο κεφάλαιο. Αυτά αν δεν τα ακούσεις μόνος σου μην τα πιστεύεις. Ας δεχτούμε ότι υπάρχει αυτό το μήνυμα και το ηχογράφησε ο ίδιος ο Λένον. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ! Ποτέ δεν έχουν νόημα αυτά τα "υποσυνείδητα" μηνύματα. Μπιφτέκι είναι και θέλει να τον γυρίσουν; Ποιος είναι ο νεκρός; Αυτός που ακούει; Τι εννοεί;

    "οι «Ρόλλινγκ Στόουνς» με τον σατανικό τους αρχιερέα Μικ Τζακερ"
    - ............... Ουδέν Σχόλιο

    "Ο αρχηγός του συγκροτήματος αυτού, ο Μικ Τζακερ (Mick Jagger), υπερηφανεύεται ότι είναι σατανιστής, ότι λατρεύει τον αντίχριστο με όλους τους κανόνες της μαύρης μαγείας και καυχάται διακυρύσσοντας πως είναι «ο Εωσφόρος του Ροκ»! Ο ίδιος δήλωσε ανοικτά: «Επιδιώκουμε να κατευθύνουμε τη θέληση και τη σκέψη των άλλων». Οι «Ρόλλινγκ Στόουνς» έφτασαν να δηλώσουν θρασύτατα και ανερυθρίαστα πως ένα ένα από τα σατανοκίνητα τραγούδια τους είναι… η απάντηση στην Πέμπτη Συμφωνία του Μπετόβεν»…!"
    - Μέχρι να καταλάβουμε ότι αυτά είναι κόλπα του marketing ο Μικ Τζακερ έχει κλείσει τα 60. Το σατανικό προφίλ που ξεκίνησαν οι Black Sabbath πουλάει και όσο πουλάει θα μένει και θα εξελίσσεται. Το τελευταίο που αφορά τον Μπετόβεν δεν το κατάλαβα. Είναι βλασφημία να απαντάς στον Μπετόβεν;

    "Το δρόμο του σατανισμού ακολούθησαν μετά τους «Ρόλλινγκ Στόουνς» και τα συγκροτήματα «Who» (=Ποιος) και «Black Sabbath» (=Μαύρο Σάββατο), των οποίων η μουσική προσδιορίζεται ως Satan Rock (σατανικό ροκ)"
    - Όλοι ξέρουμε ότι δεν υπάρχει Satan Rock. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα εδώ

    "Πρώτο αστέρι τους είναι ο Οζζυ Οζμπορν, ο οποίος προτρέπει στην αυτοκτονία και παραπέμπει στο… σατανά! Τα μουσικά τους άλμπουμ περιέχουν πάρα πολλά αποκρυφιστικά και σατανικά σύμβολα όπως τον αριθμό «666» του αντίχριστου."
    - Για τον Ozzy είναι αρκετό να ακούσεις το After Forever και θα σιγουρευτείς ότι όλα γίνονται για την προώθηση των άλμπουμ. Αυτό με την αυτοκτονία μάλλον είναι για το τραγούδι Suicide Solution. Έχω γράψει γι' αυτό στο δεύτερο μέρος της βιογραφίας του Ozzy. Το τραγούδι μιλά για τον κίνδυνο του ποτού και γράφτηκε εις μνήμην του Bon Scott των AC/DC που πέθανε απο πνιγμό στο αυτοκίνητο του όταν λιποθύμησε λόγο ποτού. Το τραγούδι λεει:
    Wine is fine - Το κρασί είναι εντάξει
    But whiskey’s quicker - Αλλά το whiskey είναι γρηγορότερο
    Suicide is slow with liquor - Η αυτοκτονία είναι αργή με το ποτό
    Take a bottle, drain your sorrows - Πάρε ένα μπουκάλι και πνίξε τους καημούς σου
    Then it floods away tomorrows - Τότε θα “ξεπλύνει” (διώξει) τα αύριο

    "Διαφημιστής ή μάλλον προαγωγός στο σατανισμό είναι και το συγκρότημα «Led Zeppelin» (Λεντ Ζεππελιν) με δύο έργα που τους έκαναν… διάσημους(!), το «Σκάλα για τον ουρανό» (Strairway to Heaven), βασισμένο εξ ολοκλήρου στη μαγεία, και το «Παρουσία» (Presence), αφιερωμένο στη σατανική δύναμη, που είναι παρούσα στις συναυλίες τους."
    - Για το Stairway to Heaven έγραψε ο Orfeus ένα πολύ ωραίο άρθρο που αξίζει να διαβάσεις. Το Presence δεν το έχω ακούσει οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω.

    "Το Αυστραλιανό συγκρότημα AC/DC (Anti-Christ / Death (to) Christ = Αντίχριστος /Θάνατος στο Χριστό!) έχει προκαλέσει τις χειρότερες και βαθύτερες βλάβες στην κοινωνία από όλα τα συγκροτήματα. Τα τραγούδια τους είναι πηγή διαφθοράς και σατανισμού και ώθηση προς τα ναρκωτικά, το διάβολο, το έγκλημά. Γι’ αυτό είναι το πιο ανήθικο, δολοφονικό και σατανικό απ’ όλα τα «χάρντ ροκ» συγκροτήματα"
    - Και όπως πάντα υπάρχει και μια αναφορά στους AC/DC που όσες φορές και να πούμε ότι σημαίνει AlternatingCurrent/DirectCurrent πάλι στο AntiChrist/Death to Christ καταλήγουμε. Βλάβες στην κοινωνία προκαλούν οι Αμερικανοί όχι οι ACDC. Εμένα προσωπικά δεν μου προκαλούν τίποτα απο όλα αυτά. Κάνω κάτι λάθος; Το mp3 πρέπει να φταιει.

    "Ο Φέρνιερ έγινε διάσημος, αφού αφιερώθηκε στο σατανά, και για αντάλλαγμα πήρε το όνομα της διάσημης μάγισσας Alice Cooper (Αλίκη Κούπερ), η οποία πέθανε εδώ και εκατό χρόνια!"
    - Χρειάζεται την έγκριση του Σατανά για να αλλάξει το όνομα του; Νόμιζα ότι κάνεις ένορκο δήλωση.

    "Δύστυχοι, τραγικοί άνθρωποι και ιδιαίτερα οι νέοι! Που πηγαίνετε; Πορεύεσθε λοιπόν στο χάος, στην άβυσσο, στην αιώνια καταστροφή;"
    - Ποπό και τα βαριέμαι το μελό......

    Το Image που προωθούν τα συγκροτήματα δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα τις περισσότερες φορές. Δεν θα αρνηθώ ότι υπάρχουν και Σατανιστές αλλά είναι ελάχιστοι. Η ροκ μουσική λόγο της ασυμβίβαστης φύσης της προκαλεί τέτοιες αντιδράσεις από άτομα που ενοχλούνται όπως καλή ώρα τον Κύριο Νικολάου Π. Βασιλειάδη. Υπάρχει ένα υπέροχο Ντοκιμαντέρ για την Metal και Rock μουσική που το συστήνω σε όλους. Metal: A Headbanger's Journey. Είναι δημιούργημα ενός ανθρωπολόγου και μεταξύ άλλων μελετά και το θέμα Σατανισμός.

    Tags
    Μουσικά Είδη:MetalRockΚαλλιτέχνες:Alice CooperBlack Sabbath



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #14437   /   09.06.2008, 13:03   /   Αναφορά
    ελ (...εος)

    δημοσιευθηκε κιολας
    #14439   /   09.06.2008, 13:07   /   Αναφορά
    Χχαχαχαχα....

    Δίνεις πολύ σημασία σε όλο αυτό το καραγκιοζιλίκη...γιατί αυτό είναι..

    Θυμάμαι ότι και εγώ είχα γίνει έξαλος όταν το διάβασα...αλλά ξέρω πως όλα αυτά είναι απλά μια χαζομάρα για στενόμυαλους..
    #14440   /   09.06.2008, 13:15   /   Αναφορά
    Δεν πειράζει, καλά έκανε και έδωσε τόση σημασία γιατί -δυστυχώς- ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που επηρεάζονται από τέτοιες φημολογίες.
    #14441   /   09.06.2008, 13:24   /   Αναφορά
    Θα δανειστώ την ατάκα του συνονόματου Χρήστου και θα πω...

    Ελ... (εος)
    #14444   /   09.06.2008, 13:32
    Ό,τι και να συμβαίνει, προσωπικά με ενόχλησε η ύπαρξη της εικόνας, με την ανάποδη πεντάλφα!
    Είναι ένα από το σύμβολα που συσσωρεύουν αρνητική ενέργεια καθώς επίσης συμβολίζει την κάθοδο του πνεύματος και όχι την άνοδο! (Για αυτό είναι και ανάποδη)! Μπορεί όλα αυτά να σας φαντάζουν χαζομάρες αλλά αφήστε και ένα μικρό παραθυράκι στην σκέψη σας!

    #14445   /   09.06.2008, 13:44
    Αλλά πραγματικά ρε συ φίλε σε παραδέχομαι! Νομίζω ότι μια τέτοιου είδους απάντηση ήταν απαραίτητη στο κάθε λάλακα που γράφει ότι το κατεβαίνει μόνο και μόνο για να τραβήξει την προσοχή!

    #14449   /   09.06.2008, 14:55
    Δεν την εβαλα εγω την εικονα

    Ο admin πρεπει να την εβαλε...

    ωραια παντως και δεν θελω να ακουσω βλακειες για σατανιστικα συμβολα

    ειναι παγανιστικο συμβολο οπως εξηγησε ο φιλος πανω

    #14452   /   09.06.2008, 15:17
    Είπα εγώ ότι είναι σατανιστικό;

    #14455   /   09.06.2008, 15:55
    το αντιθετο εννοουσα

    .. ειπες πως ειναι παγανιστικο ξαναδιαβασε το κειμενο ;)

    #14501   /   10.06.2008, 11:40
    Σωστά ναι!!

    #14446   /   09.06.2008, 13:48   /   Αναφορά
    εμένα μου φαίνεται περίεργο πώς έχουν όλοι στο μυαλό τους βλακείες....

    Το κείμενο που δημοσιεύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2007 προφανώς έγινε με μεγάλη καθοδήγηση.

    Εμένα Brokenchord δεν μου έκανε κακή αίσθηση η εικόνα.εξάλλου τα σύμβολα φτιαάχτηκαν σε μια εποχή που οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να διαβάζουν.Η άνοδος ή η κάθοδος του πνεύματος περνάει απο άλλα στάδια κι όχι απο σύμβολα.

    Φιλικά πάντα(προσωπική άποψη λέω...)
    #14447   /   09.06.2008, 13:58
    Δεν αξίζει καν να γίνει συζήτηση για αυτό το θέμα. Αν δεν κάνω λάθος έχουμε 2008!

    #14502   /   10.06.2008, 11:41
    Όπα ξεφύγαμε! Λέμε σε τι συντελεί το σύμβολο!

    Σαφώς και δεν θα γίνει κάποιος σατανιστής αν κάτσει και το κοιτάει για ώρες άλλα είναι το ίδιο να φοράς ένα σταυρουδάκι με το να φοράς μια πεντάλφα! Λεεεεμε τώρα!

    Σαφώς όχι! Επίσης η πεντάλαφα είναι από τα σύμβολα που μπορούν να εγγραφθούν σε κύκλο! Ο κύκλος εκλύει ενέργεια! Όπως πχ κάνουν οι αψίδες ,οι καμάρες, οι κόνοι οι πυραμίδες αλλά και οι τρούλοι! Τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλα έχουν τον λόγω τους!

    Πάντως χαλαρά και φιλικά!

    Ούτε κανένας θεούσος είμαι ούτε με μαγείες ασχολούμαι!

    Βρε καλντάσια μάθετε επιτέλους να διαβάζεται ποιο προσεκτικά!

    και συμφωνώ στο ότι πολύ το κουράσαμε!


    #14448   /   09.06.2008, 14:46   /   Αναφορά
    "Ο Χριστός ήταν ο μεγαλύτερος επαναστάτης. Αν ζούσε σήμερα μάλλον ροκ θα άκουγε"... χαχα καλά του τα πες!... σωστές απαντήσεις... αν και πιστεύω οτι οσοι ακουνε ροκ τα ξέρουν ήδη αυτά... τα άλλα λόγια ίσως τα πιστεύουν αυτοί που δεν εχουν ακουσει ποτέ τους ροκ μουσική...
    #14450   /   09.06.2008, 14:57
    :) ηθελα να γραψω οτι θα ηταν μελος σε συγκροτημα metal αλλα ειπα να μην το τραβηξω κι αλλο

    #14507   /   10.06.2008, 13:07
    ETSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!rock on!!!!

    #14451   /   09.06.2008, 15:03   /   Αναφορά
    Αν το να γράφονται άρθρα περι Σατανισμού και Ροκ είναι απαράδεκτο, το να δημοσιεύονται οι απαντήσεις τους είναι δύο φορές απαράδεκτο... Το e-περιοδικό του MusicHeaven, έχει χτήσει ένα χαρακτήρα σοβαρού περιοδικού που διαβάζεται απο ανθρώπους που θέλουν να ενημερώνονται για την ποιοτική μουσική... Το ειρωνικό ύφος αυτου κειμένου και η μορφή απαντήσεων σε κομμάτια του παλιού κειμένου, ίσως ταίριαζαν στο forum ή στα blogs... Αλλα στο περιοδικό που δημοσιεύεται με μεγάλα γράμματα στην πρώτη σελίδα του site πιστεύω πως είναι ανεπίτρεπτο... Άλλωστε όλα αυτα θα μπορούσαν να γραφτούν με ένα σχόλιο στο άρθρο ή στο blog (έχει δημοσιευτεί και παντού!) που γράφτηκε το κείμενο για τις νότες ζωής κλπ... Τώρα όσων αφορά το σατανισμό στη ρόκ μουσική, νομίζω το να καθόμαστε και να απαντούμε σε τέτοιες απόψεις δείχνει οτι τις παίρνουμε στα σοβαρά... Δεν χρειάζεται να τους αποδείξουμε τίποτα... Αυτοί έχουν το πρόβλημα και όχι εμείς...!!
    #14453   /   09.06.2008, 15:18
    JaNick αν ηταν απαραδεκτο δεν θα το εκοβε ο admin το μελος δεν φταιει που το ανεβασε!

    Οσο για τον σατανισμο και την ροκ πιστευω οτι καποιοι σιγουρα εχουν στραφει προς αυτο τον προσανατολισμο ισως αθελα τους καποιοι λογο μοδας να επιρρεαστικαν απο αυτον αλλα τα περισσοτερα συγκροτηματα το κανουν για να πουλησουν...Ολα γινονται για το βωμο του χρηματος...

    #14454   /   09.06.2008, 15:54   /   Αναφορά
    "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ! Ποτέ δεν έχουν νόημα αυτά τα "υποσυνείδητα" μηνύματα"



    Τί λέτε ρε παιδιά??Δεν έχουν νόημα???Αμα δεν είχαν νόημα δε θα κάνανε αυτή τη εξαιρετικά δύσκολη "εγχείρηση" στα τραγούδια...

    Και εγώ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ακούω Ροκ αλλά δεν έχει να κάνει με το Ροκ.Ασφαλώς τα περισσότερα συγκροτήματα το κάνουν για εμπορικούς λόγους(Rolling Stones κλπ.) αλλά δεν είναι όλα θέμα μάρκετινκ.

    Και μη τρελαθούμε τελείως ότι τα μηνύματα του υποσυνείδητου δεν έχουν νόημα...κάντε ένα search στο google αν βαριέστε να ανοίξετε καμιά εγκ. και θα δείτε αν έχουν ή όχι σημασία???

    Δηλαδή εάν δεν είχαν σημασία γιατί τα βάζουνε??/Για τη πλάκα τους???

    Για να γεμίσουν το χρόνο τους???

    Γιατί είναι αποδεδειγμένο ότι τα βάζουνε...και όσοι θέλετε μπορείτε να το ακούσετε οι ίδιοι βάζοντας τη κασέττα της Μαρινέλας και θα την ακούσετε να φωνάζει η ίδια σατανιστικά μηνύματα στον "Κήπο του Παραδείσου" (ή κάπως έτσι)

    Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα και γενικευμένα....(όλοι το κάνουν για πωλήσεις)
    #14456   /   09.06.2008, 16:20
    Μπορεις να μου εξηγησεις τι σχεση μπορει να εχει η Μαρινελλα με τον σατανισμο ? (καπου το ξανακουσα και μου φανηκε αστειο)

    Ασε που η Μαρινελλα δεν ειναι ροκ.......

    Τα υποσυνηδητα μπαινουν επειδη υπαρχουν ανθρωπου που κανουν αυτες τις δύσκολες "εγχείρησεις" και τις δημοσιευουν. Ο Ozzy τι αναγγη εχει να παραπεμπσει καποιον στην αυτοχτονια? Αλλωστε ειναι παντρεμενος με 3 παιδια πραγμα που ειναι εκ διαμετρου αντιθετο με την ιδεολογια του σατανισμου. Ο ιδιος ο Alice Cooper παραδεχτηκε οτι, οτι εκανε το εκανε για να προκαλεσει. Φυσικα ειναι για τα λεφτα .....

    #14462   /   09.06.2008, 18:02
    Στη τρίτη γραμμή λέω"δεν έχει να κάνει με το Ροκ"



    Επίσης λέω ότι οι περισσότεροι το κάνουν για τα λεφτά και φέρνω παραδειγμα τους Stones.



    Η ερώτηση "τι σχέση μπορεί να έχει η Μαρινέλλα με το σατανισμό"είναι τουλάχιστον παιδική και αφελής.

    Όχι μόνο ο Cooper αλλά και ο Manson και οι Black Sabbath το έκαναν για να προκαλέσουν και να ακουστούν.

    Όσο για την ειρωνία σου με τη λέξη εγχείρηση την οποία την τοποθετώ σε εισαγωγικά που δηλώνουν μεταφορα δε θα σου απαντήσω με ειρωνία αλλά θα σου πω ότι αν ήξερες έστω τα στοιχειώδη απόπαραγωγές και από studio θα καταλάβαινες πόσο χρονοβόρο και δύσκολο΄είναι η ανάστροφη εγγραφή.



    Όσο για τη Μαρινέλλα επειδή βαριέσαι να κάνεις μονος σου/μόνη σου δες αυτό



    http://www.youtube.com/watch?v=3Kf9E68Zogo




    #14468   /   09.06.2008, 19:47
    -Πρωτον δεν το ειπα ειρωνικα το "εγχειρηση"

    Copy Paste το εκανα επειδη βαριομουνα να το γραψω

    -Δευτερον δικαιουμαι να αμφιβαλλω αν η Μαρινελλα ειναι σατανιστρια. Η γυναικα ηταν παντρεμενη με τον Καζαντζίδη αν δεν κανω λαθος....οι σατανιστες δεν παντρευονται με χριστιανικο γαμο...........

    -Το "σατανας μαζι" το εχω ξανακουσει. Πριν απο αυτο ειπε τοσες αλλες ασυναρτησιες. Ισως να ειναι random... Δεν ακουσα ποτε σε κανενα τετοιο μηνυμα ολοκληρωμενη και σωστα δομημενη προταση.

    -Δεν θα μιλησω για την αφελεια και την παιδικοτητα. Ποσους μηνες διαφορα εχουμε? Επισης δεν καταλαμβαινω την επιθεση που μου εκανες. Δικαιωμα μου ειναι να γραφω οτι πιστευω

    -Για το "Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα και γενικευμένα....(όλοι το κάνουν για πωλήσεις)" θελω να σου πω οτι ποτε δεν εγραψα κατι τετοιο. Ξαναδιαβασε την τελευταια παραγραφο

    #14459   /   09.06.2008, 17:47   /   Αναφορά
    Πληρωμένη απάντηση! Και νομίζω ότι χρειαζόταν....
    #14465   /   09.06.2008, 18:51   /   Αναφορά
    η photo τα σπαει λεμεεεεεεεεε . . .
    #14466   /   09.06.2008, 19:20   /   Αναφορά
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ................AC/DC=Antichrist/Death To Christ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....πραγματικα πετυχημενο..........αλλα να σας πληροφορησω ο Χριστος εχει πεθανει σιγουρα πριν τους AC/DC......δηλαδη το εναλασομενο ρευμα δεν τους περασε καν απο το μυαλο ε?πο..πο.....επισης λαλακια ειναι η εικονα που εβαλες με την αναποδη πενταλφα...γιατι δεν ειναι απλα του σατανισμου...δησφημιση της αρχαιας τεχνης (θρησκειας) των Wicca.......τεσπα....α επισης σε ευχαριστω που μου εμαθες πως πεθανε ο Bon Scott και τον παω πολυ τον τυπα....ηταν κορυφη απο φωνη.....προσωπικα εγω γουσταρω αγρια τους AC/DC και ολους που ανεφερες στο αρθρο και μπραβο που με αυτο το αρθρο κλεινεις πολλα στοματα κολημενων που ειναι υπερ της προπαγανδας της εκκλησιας........ΕΤΣΙ.....HARD DIRTY ROCK.......
    #14469   /   09.06.2008, 19:49
    Δεν την εβαλα εγω την εικονα

    Ο admin πρεπει να την εβαλε...

    Παντως ταιριαζει...

    #14472   /   09.06.2008, 20:13   /   Αναφορά
    Oχι ρε φουστη μου ειμαι σατανιστης;
    #14473   /   09.06.2008, 20:30
    Εισαι ρε...... Μετανοησε...

    #14476   /   09.06.2008, 21:15   /   Αναφορά
    Εγώ ακόμη διαφωνώ για το αν πρέπει να βρήσκεται στο Περιοδικό....
    #14481   /   09.06.2008, 23:59
    Συμφωνώ με τον Brokenchord.. Δεν μου άρεσε το σύμβολο όποιος και να το επέλεξε..

    #16057   /   21.08.2008, 20:11
    Ταιριάζει ρε παιδια το σύμβολο...Μην είστε κολλημενοι...Περί σατανισμου λεει το κείμενο...

    Τι θέλατε να βάλουν?Τον Μπομπ τον Σφουγκαράκη...!!!???Τι άλλο θα διαβασω...???!!!@#!

    Administrator
    #14486   /   10.06.2008, 01:32   /   Αναφορά
    Το άρθρο έπρεπε να δημοσιευθεί, μια και απαντάει σε αρκετά επιχειρήματα μιας κατηγορίας ανθρώπων. Και το κάνει αρκετά καλά, αν και έχω δει πιο ήπιες απαντήσεις.



    Τώρα, σχετικά με το στυλ γραφής που ανέφερε o Janick, κι εγώ θα προτιμούσα ένα πλήρες άρθρο, παρά απαντήσεις σε προτάσεις του αρχικού συγγραφέα. Όμως αυτό το στυλ είναι πιο άμεσο.



    Η εικόνα πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί προκαλεί σχόλια. Δεν πιστεύω οτι οι εικόνες έχουν μαγικές δυνάμεις ώστε να προκαλέσουν μετατοπίσεις στο ...πνεύμα, όπως έγραψε ο Brokenchord.



    Οτι θα μπορούσε να μπει κάποια άλλη, δεν αντιλέγω, αλλά με μια πρώτη σκέψη δε βρήκα κάτι σχετικό. Αν έχετε να προτείνετε κάτι σχετικό, καλοδεχούμενο.



    ΥΓ. Λόγω της (νέας) δομής που θα αποκτήσει σε λίγο η πρώτη σελίδα, είναι απαραίτητο κάθε άρθρο να συνοδεύεται από φωτογραφία/εικόνα.
    #14505   /   10.06.2008, 12:37
    Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι βγάλατε το βλακώδες συμπέρασμα ότι αν για παράδειγμα κάποιος κάθετε και κοιτάει την πεντάλ θα γίνει σατανιστής η δεν ξέρω εγώ τι άλλο! Αμάν ποια! Που το γράφω εγώ αυτό! Αγαπητέ Χόρχε μου θέλω να μου το εξηγήσεις. Αν είναι δυναμών!

    Ναι αυτή την στιγμή είμαι πολύ εκνευρισμένος!!

    Μάλλον η πεντάλφα θα φταίει χα χα χα χα!!!!



    Πάντως όσον αφορά τα σύμβολα κ.λ.π.

    Για πάνε εδώ http://images.google.gr/imgres?imgurl=http://www.dr-aiko.com/images/I%2520will%2520kill%2520you%2520picture.jpg&imgrefurl=http://www.dr-aiko.com/faq.htm&h=396&w=501&sz=46&hl=el&start=9&um=1&tbnid=u2hEiU64SLv44M:&tbnh=103&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Di%2Bhate%2Byou%2Bwater%26um%3D1%26hl%3Del%26sa%3DN σκρολαρε λίγο κάτω να δεις πώς μια απλή φράση η ένα όνομα (που το όνομα στην τελική δεν σημαίνει κάτι) κολλημένα με ετικέτα έξω από μπουκάλια μπορεί να επηρεάσει την δομή του νερού! Να σου πω πως το ανθρώπινο σώμα αποτελείτε κατά 70% από νερό ! Μάγκες το κάθε τι γύρο μας έχει συνείδηση!

    Αλλά επαναλαμβάνω αν κάτσει κάποιος και κοιτάει την πεντάλφα δεν θα γίνει σατανιστής!


    #14488   /   10.06.2008, 09:21   /   Αναφορά
    Πρώτον, σε ό,τι αφορά τη σχέση του John Lennon με τον αριθμό "9", υπάρχει κατατοπιστικότατο άρθρο του Orfeus στο e-περιοδικό μας. Δεύτερον, ο Lennon έχει γράψει τραγούδια, που αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο περί "σατανισμού", όπως τον είχαν έμμεσα κατηγορήσει και στα μέσα της δεκαετίας του '60 όταν ήταν με τους Beatles. Μια προσεχτική ακρόαση ή ανάγνωση στους στίχους του "Bring on the Lucie" θα λύσει πολλές απορίες...
    #14489   /   10.06.2008, 09:49
    Μπορεις να δωσεις το ονομα του αρθρου ?

    #14493   /   10.06.2008, 10:37
    οποιος πιστευει οτι η ροκ ειναι σατανικη ειναι μ...........! μην πειτε τιποτα για το μ......... αν διαβαστει η προταση αναποδα ισως ειναι καποια προσευχη! ισως και καποιο σατανικο μυνημα! lol! παντος συμφονο αν ο χριστος ζουσε σημερα θα ακουγε ροκ!( το χο σκεφτει και εγω) ισως θα ηταν ανρχικος!

    #14532   /   10.06.2008, 20:46
    ο βαρθολομαιος που ειπε οτι οι ηπα και η εκκλησια εχουν τουσ ιδιους σκοπους τι ειναι?

    #21494   /   10.01.2011, 23:36
    φιλε μου το εχω ακουσει και αυτο δειχνει τη φαση στην οποια βρισκοταν,ειχε εγκλωβιστει σε αυτο και δεν μπορουσε να βγει,επισης υπαρχουν αλλα τοσα που δειχνουν τη σχεση που ειχε,οταν ηθελε να βγει απο αυτο απλα δεν μπορουσε,μετανιωσε αλλα δεν μπορουσε να κανει τιποτα,ακου και το τελευταιο του τραγουδι και θα καταλαβεις λεγεται help me to help myself.Εχω διαβασει οτι ο lennon ηταν πολυ προληπτικος πολλες φορες κλεινοταν με τις ωρες στο δωματο του και παραμιλουσε,ενω και αρκετες φορες τον ακουγαν να φωναζει το ονομα του ιησου

    #14554   /   11.06.2008, 18:02   /   Αναφορά
    πως εγινε να δημοσιευτει τετοιο αρθρο??και φυσικα αναφερομαι στο πρωτο αρθρο στο οποιο ο rwms αναγκαστηκε να απαντησει...δν το ειχα προσεξει οτι ειχε δημοσιευθει..δν το ειχα διαβασει καν.. Αγαπητε συγγραφεα του πρωτοτυπου κειμενου: τις βλαβες στην κοινωνια δεν τις προκαλουν ουτε οι AC/DC ουτε οι Black Sabbath! Τις βλαβες τις προκαλουν κατι στενομυαλοι ανθρωποι σαν εσενα οι οποιοι προσπαθουν να σταματησουν με καθε τροπο κινηματα οπως το ροκ και το μεταλ,μονο και μονο επειδη δεν τους βολευουν!!! Οταν ακουω ενα δισκο ποτε δεν σπαταλαω τον χρονο μου να τον ακουσω αναποδα και αυτο επειδη δεν μου μενει χρονος λογω του περιεχομενου του τραγουδιου!Εκτος απο την μουσικη αναφερομαι και στους στιχους οι οποιοι μου κρατανε συντροφια χρονια τωρα...
    #14555   /   11.06.2008, 18:02   /   Αναφορά
    πως εγινε να δημοσιευτει τετοιο αρθρο??και φυσικα αναφερομαι στο πρωτο αρθρο στο οποιο ο rwms αναγκαστηκε να απαντησει...δν το ειχα προσεξει οτι ειχε δημοσιευθει..δν το ειχα διαβασει καν.. Αγαπητε συγγραφεα του πρωτοτυπου κειμενου: τις βλαβες στην κοινωνια δεν τις προκαλουν ουτε οι AC/DC ουτε οι Black Sabbath! Τις βλαβες τις προκαλουν κατι στενομυαλοι ανθρωποι σαν εσενα οι οποιοι προσπαθουν να σταματησουν με καθε τροπο κινηματα οπως το ροκ και το μεταλ,μονο και μονο επειδη δεν τους βολευουν!!! Οταν ακουω ενα δισκο ποτε δεν σπαταλαω τον χρονο μου να τον ακουσω αναποδα και αυτο επειδη δεν μου μενει χρονος λογω του περιεχομενου του τραγουδιου!Εκτος απο την μουσικη αναφερομαι και στους στιχους οι οποιοι μου κρατανε συντροφια χρονια τωρα...
    #14576   /   12.06.2008, 13:06   /   Αναφορά
    Η Λουκά πότε βγαίνει ???
    #15002   /   30.06.2008, 16:10   /   Αναφορά
    Εεεε....όχι !! Το ειδα και αυτό !!! Σώπα και κάθε μαλ... την λεέι ο καθένας...!!!!!!



    Αυτά μωρέ τα λένε κάποιοι έτσι μόνο για να προκαλούν και να τραβούν την προσοχή !



    Όλα αυτά είναι σαχλαμάρες. Η ροκ είναι απλά ένα είδος όπως όλα τα είδη μουσικής του κόσμου. Απλά ο καθένας ίσως το ερμηνεύει αλλιώς!



    Ακούσαμε για επανάσταση. Για κατάθλιψη. Για εκτόνοση. Για "ηρεμία". Για τρέλα. Και για πολλά άλλα! Αλλά ό,τι συνδέεται και με τον σατανισμό...ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ !!!



    Πες τα φίλε μου Rwms !!!!!!!!!!
    #15700   /   29.07.2008, 17:15
    Δεν πάμε καλά

    #16056   /   21.08.2008, 20:06
    Αυτό ήταν...Με αποτελειωσαν οι μαμακίες του κάθε άσχετου περι μουσικής...Ο κάθε αμάμητος και ταυλωμένος τα βάζει με τα ιερά και τα όσια...Αχ και να τον άκουγε ο Page...Κάτω τα χέρια από την θρησκεια μας...Αφήστε μας να πιστεύουμε όπου θέλουμε...Είτε ο θεός μας είναι ο Jesus είτε ο Jager...Αυτά...Πάω για ύπνο...

    #16345   /   06.09.2008, 01:51
    καλα ρε παιδια εγω ειμαι 14χρωνων και ακουω ροκ και μεταλ τι θα πρεπει να κανω να πηγαινω καθε Κυριακη στην εκκλησια για να μεταλαβω???????????ελεος,πως μπορουν στις εποχες μας να υπαρχουν τετοιες αντιληψεις...και εξ αλλου οταν ακους εναν καλλιτεχνη την φωνη του κοιτας οχι την προσωπικη του ζωη(δεν θα τον παντρευτεις για να κοιτας αν παιρνει ναρκωτικα και γενικα τι κανει)

    #18022   /   18.03.2009, 15:20
    πω πω οταν ο ανθρωπος δεν κοιταει περα απο την μυτη του τι αλλο μπορει να σκεφτεται?εχει απειρη φαντασια παντως δεν μπορειτε να πειτε...δεν κοιταει που γινονται τοσο σκοτωμοι και τοσοι πολεμοι,αλλα κοιταει τα ροκ και την σχεση τους με τον σατανα!ΕΛΕΟΣ!!!!πρεπει να το ψαξεις καλυτερα φιλε γιατι αυτη η προπαγανδα που υπαρχει σε εχει καταβαλλει πολυ!

    #18886   /   08.09.2009, 23:31   /   Αναφορά
    Για όλους τους αστοιχείωτους που νομίζουν ότι η πεντάλφα (ακόμα) ότι η πεντάλφα είναι σατανιστικό σύμβολο http://www.artofwise.gr/html/categories_content/symvola/pentalfa.html
    #18887   /   08.09.2009, 23:33
    Ένα edit γιατί πάνω στην βιασύνη μου έκανα ένα σωρό λάθη.



    Για όλους τους αστοιχείωτους που (ακόμα) νομίζουν ότι η πεντάλφα είναι σατανιστικό σύμβολο http://www.artofwise.gr/html/categories_content/symvola/pentalfa.html

    #18888   /   08.09.2009, 23:41   /   Αναφορά
    δεν μπορεσα ποτε να καταβω που κολαει η ροκ μουσικη με το σατανισμο

    το βρισκω πολυ ρατσιστικο αυτο και καποια στιγμη ολα αυτα θα πρεπει να αλλαξουν γιατι η μουσικη ροκ δεν ειναι σατανισμος....ελεοος ποια με αυτα ..
    #19714   /   28.02.2010, 17:07   /   Αναφορά
    Γιατί φίλε rwms ,πήκες στον κόπο να σχολιάσεις το αβάσιμο άρθρο ενός τυπολάτρη θρησκόληπτου που τρώει ότι του σερβίρουν οι ιεροκήρυκες και οι δήθεν "ψυχολόγοι". Επίσης πολύ καλή η παραπομπή στο άρθρο του Ορφέα
    #21349   /   16.12.2010, 20:19   /   Αναφορά
    οσον αφορα το αν ακους το δισκο αναποδα... και της Μαρινελας το Υστερα..αν το ακουσεις αναποδα λεει "σατανα"

    all hail Μαρινελα mistress of darkness!! m/
    #21350   /   16.12.2010, 20:51
    όλα αυτά τα πράματα του Σατανά, του σκότους και του Διαβόλου να τα προσέχετε. εγώ σταμάτησα να ακούω ροκ και σώθηκα!! αδέρφια γκόσπελ και ύμνους στο εξής.

    #21351   /   16.12.2010, 20:56
    Χριστιανικό Ροκ.....

    Ύμνους να τραγουδάμε...ρυθμικά δεξιά-αριστερα να κουνιόμαστε,παλαμάκια να χτυπάμε και οι μωβ οι ρόμπες να μην λείπουν, τον πάστορα με ευλαβική προσοχή να ακούμε και ύμνους στον ύψιστο να αφιερώνουμε...

    Αμεν....


    #21492   /   10.01.2011, 22:56   /   Αναφορά
    Νομιζω η μεροληψια προς τη ροκ σε κανει τυφλο,οι απαντησεις που εδωσες δεν ηταν καθολου πειστικες!Το κανουν για διαφημιση λες,απο ποτε ηταν δημοφιλης ο σατανισμος?οταν ο john lennon ειπε οτι ειμαστε πιο διασημοι απο το χριστο oi beatles δεχτηκανε μεγαλο προβλημα θαυμαστες καιγαν τα album τους οι πωλησεις μειωθηκαν μεχρι να βγει και να δικαιολογηθει!Και ομως μετα απο λιγο καιρο εβλαλε σε ανθρωπους που θαυμαζει τον Αλιστερ Κροουλι μεγαλο σατανιστη,λιγοι ανθρωποι τον γνωριζαν την εποχη εκεινη οποτε δεν εκανε και τοση εντυπωση.Ο σατανισμος περασε εντεχνα και με μεθοδικοτητρα οχι σαν ηθελημενη λατρεια απαραιτητα αλλα σε αρνηση των > οπως ονομαστηκαν και μαζι με καποια απο αυτα και καποια στερεοτυπα ηθικης,ναι η ροκ συντελεσε γιατι επηρρεασε τις συνειδησεις της νεολαιας.Και εστω οτι γινεται για διαφημιση το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο,δεν εχει σημασια αν πιστευεις σε μετεπειτα ζωη μετα τον θανατο η οχι,δηλαδη αν εισαι αθεος η οχι, σημασια εχει τι δηλωνει τι παροτρυνει αυτη η μουσικη και η επιρροη που εχει στις μαζες.Οποιος δεν το βλεπει αυτο απλα εθελοτυφλει.Ενδεικτυκα παραθετω αυτη τη σειρα απο βιντεο και θα δουν αρκετα πραγματα g5gxe3



    #21493   /   10.01.2011, 22:59   /   Αναφορά
    η σειρα των βιντεο λεγεται they sold their souls for rocking roll,ειναι διαθεσιμη στο youtube,προσπαθηστε να μην κοιτατε με μεροληπτικο ματι
    #21552   /   18.01.2011, 20:29
    εγω με ολα αυτα εμπνευστηκα!!



    να σας συστηθω ομως...



    ειμαι ροκας-σατανιστης-κιθαριστας-ασωτος....και μαρεσει και ο jackson!!!



    θα ιδρυσω κινημα-θρησκεια αφου αποτι βλεπω υπαρχουν πολλοι σαν και εμενα!!!



    φυσικα στο κινημα αυτο θα κατεχω την υψηλοτερη βαθμιδα!!!



    θα ειμαι ο τρισατανικ wizard lord of the temple(να θυμιζει και λιγο rainbow για να ειμαι παντα επικαιρος!!)



    θα κυκλοφορω με μανδυα αλλα μονο στις εκδηλωσεις too know us better του κινηματος διοτι ενταξει....2011 εχουμε....να βγαλουμε και καμια γκομενα!!!

    ολα αυτα με το αζημειωτο εννοειτε!!η ΔΕΗ εχει ακριβυνει πολυ τελευταια και θελω να παρω και καινουριο ενισχυτη!!



    η σειρα των βιντεο they sold their souls for rocking roll που ο φιλος doukakis μας παραπεμπει θα δινωνται δωρεαν σε καθε καινουριο μελος του κινηματος!!



    ποιος MUM-RA???ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!!



    παω να ακουσω joe cocker στο τραγουδι του unchain my heart που φυσικα αδαεις νεαροι και νεαρες δεν αναφερεται σε γυναικα....ειναι μια ωδη....ενα μοιρολοι αν θελετε του βασανισμενου και παραστρατημενου joe cocker προς τον βελζεβουλ που γονηπετης τον παρακαλαει να τον ελευθερωσει απο τα δεσμα της μαυρης μαγειας!!!!


    #21574   /   21.01.2011, 14:26
    καλα το να κοροιδευεις ειναι ευκολο,δεν ειπα οτι οσοι ακουνε ροκ ειναι σατανιστες αλλα το οτι ειναι η μουσικη και οι δημιουργοι τις και οταν λεω δημιουργους εννοω μεγαλα ονοματα,εξαλλου οι πιο πολλοι το παραδεχονται.Δεν χρειαζεται να πω τιποτα αλλο πιστευε οτι θες εξαλλου η πιο πολλοι το εχετε καμμενο,πιστευε οτι σε κανει να νιωθεις καλυτερα

    #21577   /   21.01.2011, 15:41
    Το να γράφης μιά μπούρδα έτσι στον αέρα είναι ακόμα πιό εύκολο από το να κοροϊδεύουμε αυτές τίς σκοταδιστικές αντιλήψεις.



    Δηλαδή όσοι ακούνε ρόκ δέν είναι σατανιστές αλλά όσοι παίζουν ρόκ είναι;



    Και ποιά "μεγάλα ονόματα" εννοείς λέγοντας ότι "το παραδέχονται" (ότι είναι σατανιστές);



    Αλήιεια,το ξέρεις ότι οι ναζί ήταν μεγάλοι λάτρεις τής κλασσικής μουσικής;



    Να συμπεράνουμε από αυτό ότι οι μεγάλοι δημιουργοί τής κλασσικής μουσικής ήταν ναζιστές;



    Α,και πρίν κάνης γενικούς αφορισμούς τού στύλ "οι πιό πολλοί (και όχι "η πιό πολλοί") το έχετε καμμένο",γιά μύρισε λίγο το κεφαλάκι σου μήπως απο κεί προέρχεται η τσίκνα...




    #21588   /   23.01.2011, 22:03
    αυτο με τους ναζι ασχετο επειδη δηλαδη ο χιτλερ αγαπουσε τον βαγκνερ τι σημαινει αυτο?εξαλλου η κλασσικη μουσικη υπηρχε πριν τους ναζι,δευτερον,αρκετοι ροκαδες εχουν παραδεχτει οτι ειναι η το προβαλλουν με τους στιχους τους,δεν ειναι τυχαιο οτι το συμβολο με τα δαχτυλα της ροκ ειναι και το σημα του διαβολου.Τωρα να αρχιζω να μιλω με ονοματα ειναι τοσοι που καποιον θα αδικησω.Νομιζω οτι ο αρθογραφος ειπε αρκετα,ισως καποια με μια δοση υπερβολης αλλα οχι πολυ μακρια απο την αληθεια πιστευω.Και επαναλαμβανω δεν χρειαζεται να το ψαξεις πολυ για να δεις την σχεση με τον σατανισμο,μπρος την μουρη σου ειναι απλως δεν θες να το δεχτεις.

    #21589   /   23.01.2011, 22:20
    Ρε μεγαλε...εισαι λαθος...το ροκ και το μεταλ ουδεμια σχεση εχουν με σατανισμο στην πλειοψηφεια των καλλιτεχνων...το οτι πχ ο King Diamond εχει δηλωσει σατανιστης και τα λοιπα δεν σημαινει οτι ολοι ειμαστε σατανιστες...και εχω να σου πω εναν απλο λογο που ολες οι σατανιστικες αναφορες για το ροκ και το μεταλ πηγαζουν ΚΥΡΙΩΣ απο μερικα black metal συγκροτηματα...ειναι μια πολυ επιθετικη μουσικη που ταιριαζει παρα πολυ στα πιστευω αυτων των ανθρωπων...αλλα μεγαλος αριθμος σατανιστων δεν ακουει μεταλ...μπορει να ακουνε dance, house ακομα και Παριο λεμε τωρα...βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα και καταδικαζεις ενα ολοκληρο ειδος μουσικης με εκατονταδες εκατομμυρια φιλους...κακως...δεν γραφω συχνα εδω αλλα κατι τετοια δεν γινεται να μην τα σχολιασεις...



    No offence

    #21594   /   25.01.2011, 01:57
    μολις ακουγα black sabbath και ξεδιψασα με μια κουπα αιμα...


    #21595   /   25.01.2011, 02:06
    τς τς μόνο μία; υποσιτίζεσαι... οι sabbath αξίζουν πιο πολλά... τουλάχιστον ένα λίτρο...

    #21604   /   26.01.2011, 21:07
    Τί ομάδα ήταν το αίμα;



    Γιατί άμα ήταν Α+, τότε είναι διουρητικό και τώρα θα πηγαίνης κάθε τρία λεπτά στην τοουαλέττα :))))))

    #21897   /   16.02.2011, 16:20   /   Αναφορά
    ΟΥΟΥΟΥΟΥ ΣΙΞ ΣΙΞ ΣΙΞ ΣΙΞ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΣΙΞΧΑΝΤΡΕΝΤΣΙΞΤΥΣΙΞ! ΣΙΞ ΣΙΞ ΣΙΞ ΔΕ ΝΑΜΠΕΡ ΟΦ ΔΕ ΜΠΙΣΤ, ΣΙΞ ΣΙΞ ΣΙΞ ΔΕ ΝΑΜΠΕΡ ΟΦ ΔΕ ΡΟΚ



    Επισης, η πενταλφα, ειτε κανονικη, ειτε αναποδη, ειναι παγανιστικο συμβολο το οποιο "προστατευει", συμφωνα με την αναλογη θρησκεια, αυτον στον οποιον απευθυνεται η πενταλφα.

    Δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με τον Σατανισμο
    #21995   /   25.02.2011, 22:10   /   Αναφορά
    ετσι...

    εδω εβγαλαν σατανιστη ποιον??? τον lennon...

    ε-λ-ε-ο-ς
    #21997   /   25.02.2011, 22:12
    Μαμησε τα........ ο ανθρωπος που αγωνιστηκε για την ειρηνη, σατανιστης!

    Ε αν ειναι ετσι ας γινουμε ολοι Σατανιστες! Εφ'οσον ο χριστιανισμος αποτυγχανει στο κεφαλαιο ειρηνη κι ελευθερια........

    #22002   /   25.02.2011, 23:32   /   Αναφορά
    Τα πάντα είναι "σατανιστικά"! Ότι υπάρχει & δεν υπάρχει σ'αυτό τον κόσμο (& στον άλλο φυσικά). Ο σπάιντερμαν, ο μπάτμαν, ο μίκυ μάους (ίσως & ο μπλέκ), η Μαρινέλα, ο Μ.Τζάκσον, η τηλεόραση, ο υπολογιστής, ο κινηματογράφος, τα ποπ κορν, τα σάντουιτς & το γρήγορο φαγητό, τα περισσότερα ρούχα αλλά & η γύμνια φυσικά, το σεξ, όλες οι μόδες, όλες οι πολιτικές τάσεις (πλην της χούντας όμως), οι αμερικάνοι, οι τούρκοι, οι εβραίοι, οι ταλιμπάν, ο πάπας (άσχετα με το τί υποτίθεται ότι πιστεύουν, ουσιαστικά το σατανά υπηρετούν όλοι), οι ολλανδοί, οι άγγλοι, οι γκέι, ο Ρουβάς, ο Κορκολής, ο Τριανταφυλλόπουλος, τα ριάλιτι, η Νίκη Πόντε, η γιουροβίσιον, τα όσκαρ (& τα βραβεία & τα τσιγάρα), η ηλεκτρική κιθάρα, η ηλεκτρική κουβέρτα, τα παραμύθια του Άντερσεν, η κοκκινοσκουφίτσα (όσο για τον κακό λύκο τι να λέμε), η Πίπη Φακιδομύτη, ο Σέξπηρ, οι κουλτουριάρηδες, οι μπόντι μπίλντερ, το κίνημα "δεν πληρώνω"... οι πάντες & τα πάντα λοιπόν. Ε, γιατί να μην είναι & το ροκ ρε παιδιά? Θα ήταν πολύ, μα πάρα πολύ ύποπτο αν δεν ήταν του διαβόλου & το ροκ! Σωστά?
    #22012   /   26.02.2011, 16:18   /   Αναφορά
    Βρέ παιδιά,σάς διαφεύγει κάτι που αποδεικνύει ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ότι το rock είναι σατανιστικό.



    Ενας από τους διασημότερους εκπροσώπους του είναι ο κιθαρίστας/συνθέτης/ερμηνευτής...



    ..........................Carlos SA(N)TANA...



    (το "N" το έβαλε γιά "ξεκάρφωμα",γιά να μάς ρίξη στάχτη στα μάτια....)



    #22265   /   30.03.2011, 00:18   /   Αναφορά
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΑΝΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ 6Η ΛΕΞΗ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗΣ... προφανώς δεν θα έχει κανένα νόημα!!
    #22446   /   13.05.2011, 12:27
    αμαν ρε παιδια εγηνα 40 και βαρεθηκα να ακουω τα ιδια και τα ιδια για το ροκ ελεος πια δεν βαρεθηκαν πια ολοι αυτοι οι ψευτοπροφητες να μας πριζουν ????

    αμα θελετε να μας το παιζετε καλα παιδια διαβαστε λιγο και τα λογια του χρηστου ο οποιος δεν ηταν αλογο με παρωπιδες αλλα γνησιος επαναστατης και ανοιχτος σε ολους

    αλλα ξερω τι τους χαλαει το διαφορετικο και η αρνηση του να γινουν ολοι προβατα δεν ασχολουμε πλεον με ατομα τετοιου επιπεδου συνηθησα να με κοιτουν περιεργα και να με θεωρουν παιδι του σατανα

    δεν πηραζει ασε να πανε αυτοι στον παραδεισο ουτως η' αλλως ως γνωστον τα κακα παιδια πανε παντου αρα αυτοι ειναι οι χαμενοι

    και πολυ σημασια δωσαμε στην συγκεκριμενη βλακεια

    απλα αγνοηστετους τους τους πονα περισσοτερο!!!!!!!

    #22451   /   13.05.2011, 23:48
    Ο Χρήστος ποιός ήταν;



    ΥΓ.Νά τά εκατοστήσης

    #22473   /   17.05.2011, 08:42
    Hastaroth τεκνον μου για τον υιο του θεου εννουσα τστστσσττστστ(χαχαχαχααχαχαχα)

    ευχαρηστω κιολας να εισαι καλα

    #24251   /   11.02.2012, 11:02   /   Αναφορά
    Πολλοί ροκάδες-μεταλλάδες(καλλιτέχνες) είναι ντεμέκ-ψαγμένοι,και συνήθως αραδιάζουν μπαρούφες κυρίως για να προελκύσουν κόσμο.Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι λυπητερό,μα ακόμη πιο λυπητερό είναι το ότι πραγματικά καταφέρνουν το σκοπό τους!