ελληνική μουσική
    613 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Σε πρώτη εμφάνιση

    Τα συγκροτήματα του 5ου Live - Μέρος Α

    Ας γνωρίσουμε μερικά από τα μουσικά σχήματα, που θα παίξουν στο 5ο Live του MusicHeaven την Κυριακή 26 Απριλίου!

    Τα συγκροτήματα του 5ου Live - Μέρος Α

    Γράφει ο Jorge (jorge)
    300 άρθρα στο MusicHeaven
    Δευτέρα 06 Απρ 2009

    Αυτή την Κυριακή, 26 Απριλίου, στις 19:00, το MusicHeaven θα διοργανώσει - μετά από 2 χρόνια - μια μουσική βραδιά, χαρισμένη σε όλα τα μέλη του, με σκοπό να ξεχάσουμε για λίγο υπολογιστές, οθόνες, youtube και να δούμε πρόσωπα, χαμόγελα, μάτια, ακούγοντας 23 μουσικά σχήματα που θα βρεθούν στη σκηνή της ΑΥΛΑΙΑΣ. Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

    Λεπτομέρειες για το 5o Live (χάρτες, ώρα, κόστος ποτού, συχνές ερωτήσεις) θα βρείτε σε αυτή τη σελίδα.

    Αναμένεται κοσμοσυρροή, γι' αυτό πάρτε τηλέφωνο την Αυλαία να κλείσετε τραπέζι.


    Διαβάστε επίσης: Μέρος Γ' | Μέρος B'



    Ας γνωρίσουμε λοιπόν μερικά από τα σχήματα της βραδιάς (η σειρά είναι τυχαία):

     

    Domenica

    Domenica
    Domenica
    Οι Domenica δημιουργήθηκαν το 1994. Ξεκίνησαν την πορεία τους στην δισκογραφία με συμμετοχές σε album διάφορων καλλιτεχνών, μέχρι το ντεμπούτο album «Άχρηστα Ρολόγια» το 1999. Η αναγνώριση ήρθε με τη δεύτερη προσπάθεια το 2002, με τον τίτλο «Μέσα στη Βουή του Δρόμου». Το ομότιτλο τραγούδι έγινε τεράστια επιτυχία και ακούγεται πολύ μέχρι σήμερα.

    Το 2003 οι Domenica κέρδισαν και το βραβείο Αρίων για το καλύτερο group στο έντεχνο τραγούδι.

    Τον Μάρτιο του 2004 κυκλοφόρησαν το τρίτο τους album, «Ιστορίες για Μικρούς και Μεγάλους» και αργότερα κέρδισαν το βραβείο Αρίων για το καλύτερο γκρουπ στο εναλλακτικό ρεπερτόριο.

    To 2005 οι Domenica είχαν άλλη μια διάκριση στα βραβεία του καναλιού MAD, για το τραγούδι «Λίγη Ζωή Ακόμα», που σημείωσε τεράστια επιτυχία.Η τελευταία τους δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2007 με τίτλο "Χίλιες Φορές Έτσι". Αυτήν την περίοδο το συγκρότημα βρίσκεται στο στούντιο και δουλεύει πάνω σε νέα κομμάτια.

    Τα μέλη του συγκροτήματος είναι: Ανδρέου Θωμάς - Τύμπανα, Κιθάρα Ντρές Γιώργος - Κιθάρα Κανελλόπουλος Δημήτρης - Φωνητικά, Μπάσο




    Απόστολος Ρίζος

    Τα συγκροτήματα του 5ου Live - Μέρος Α
    Γεννήθηκε στην ΛΑΜΙΑ το 1977. Ο θαυμασμός του προς τον κανταδόρο παππού του, που έπαιζε κιθάρα και φυσαρμόνικα, τον οδήγησε από πολύ νωρίς στην μαγεία της μουσικής και του τραγουδιού. Από την ηλικία των 15 ετών έπαιζε σε μικρές μουσικές σκηνές και συμμετείχε σε συγκροτήματα ως τραγουδιστής και κιθαρίστας.

    Το 1996, με την ευκαιρία της εισαγωγής του στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, ήρθε στην Αθήνα. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός.

    Σε ηλικία μόλις 19 χρονών τον άκουσε για πρώτη φορά ο ΝΙΚΟΣ ΖΟΥΔΙΑΡΗΣ στη μουσική σκηνή «ΧΑΜΑΜ», δίπλα στον Γιώργο Ζήκα και τον Τάκη Μπουρμά και τρία χρόνια αργότερα εμπιστεύτηκε στο ταλέντο του τον καινούργιο κύκλο τραγουδιών του με γενικό τίτλο «ΕΝΑΣ ΚΥΚΝΟΣ ΚΛΑΙΕΙ» (cd album, P+C 2000, Minos EMI).

    Ο συνθέτης διαβλέποντας στον Απόστολο Ρίζο την ευρεία ερμηνευτική του γκάμα και την ικανότητά του να ενσαρκώνει λόγο και μορφή δημιουργικά μέσω της καθαρής και ξεχωριστής καλλιτεχνικής του φυσιογνωμίας, προχώρησε μαζί του στο cd single «ΦΥΣΑΛΙΔΑ» (P+C 2001,Minos-Emi).

    Παράλληλα διεύρυνε τις μουσικές του γνώσεις παρακολουθώντας μαθήματα κιθάρας θεωρίας, αρμονίας με τους Βασίλη Σπυρόπουλο, Βασίλη Ρακόπουλο και φωνητικής με τους Νένη Ζάππα, Μίρκα Γεμεντζάκη, Κarin Meier, Χρόνη Αηδονίδη.

     

    Kay and the Schooldrivers

    Τα συγκροτήματα του 5ου Live - Μέρος Α
    Ο Kay και οι SchoolDrivers υπόσχονται να μας οδηγήσουν στη χώρα της θετικής funky ενέργειας, μέσα από ένα απόλυτα Pop ακρόαμα με έντονο Rock χαρακτήρα, sexy Dance ρυθμούς που αυξάνουν τη λίμπιντο και τη διάθεση για χορό, και ρίμες που τσακίζουν κόκκαλα αφήνοντας μας μια γλυκιά αίσθηση χαλαρότητας μέσα στην φρενίτιδα της internet εποχής.

    Έχοντας περάσει από όλες τις φάσεις γένεσης ενός Rockstar (μεγάλες δόσεις πορτοκαλάδας, ατελείωτες ώρες video gaming, ακρόαση ενός μεγάλου όγκου trash δίσκων), ο Kay αποφασίζει στα μέσα του Νοεμβρίου 2008 να δημιουργήσει τη νέα πρόταση της ελληνικής χιουμορογραφίας. Με επικεφαλή τον Kay, ο Johnny, ο Γιώργος και ο Άγγελος συμπληρώνουν με σαφήνεια το καρέ των οδηγών που ήρθε για να μείνει...και όχι στην ίδια τάξη!

     

     

    Kalinka

    Τα συγκροτήματα του 5ου Live - Μέρος Α
    Στα τελη του 2007 και επειτα απο μια αναπαντεχη συνεργασια του Μακη Δαβιλα και του Χρίστου Σπυρατου δημιουργηθηκαν τα πρωτα τραγουδια των Kalinka πριν ακομα την ιδρυση της μπαντας. Η προσπαθεια αρχισε με τον Γιαννη Τσακιρογλου στο πιανο και στο ακκορντεον και επειτα απο την “βαπτιση” της μπαντας ακολουθησαν ο Κωστας Λεωνιδας στα τυμπανα, ο Γιαννης Κουτσαμανης στο μπασσο και στο βιολι και ο Ηλιας Γαλανοπουλος στην τρομπετα και την κιθαρα. Με αυτη τη συνθεση, γραφτηκαν νεα κομματια και εγιναν καποια live ενω αργοτερα προστεθηκε ως μονιμος μπασσιστας ο
    Αγγελος Βλαχος. Το υφος της μπαντας χαρακτηριζεται απο τις πολλες επιρροες των μελων της και την αναγκη δημιουργιας μουσικης χωρις καθε ειδους περιορισμο. Αυτη την στιγμη δουλευουμε πανω σε νεα κομματια και περιμενουμε την ανταποκριση του κοινου παρουσιαζοντας τα ζωντανα σε καθε ευκαιρια!



    Τα Φευγιά

    Τα συγκροτήματα του 5ου Live - Μέρος Α
    Τό σχήμα δημιουργήθηκε τό καλοκαίρι τού 2008 αρχικά από τον Hastaroth, τόν Gusfunn καί τόν Pramatefti, σύντομα προστέθηκε και η MissAngie, οπότε στο ξεκίνημα ήμασταν ένα αμιγώς Musicheaven group. Στην πορεία, ο Pramateftis αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων καί έτσι παραμείναμε οι υπόλοιποι τρείς.

     

    Επισκευθείτε την κεντρική σελίδα του 5ου Live


    Tags
    Μουσικά Είδη:DancePopRockΜουσικά Όργανα:κιθάραβιολίφυσαρμόνικαΚαλλιτέχνες:Domenica



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #18194   /   07.04.2009, 00:29   /   Αναφορά
    Καλή επιτυχία!!!!!!!!!



    Άντε παιδιά με το καλό να σας απολαύσουμε!
    Administrator
    #18195   /   07.04.2009, 00:48   /   Αναφορά
    Οι επόμενες 2 παρουσιάσεις την σχημάτων προγραμματίστηκαν για την επόμενη και τη μεθεπόμενη Δευτέρα :)
    #18196   /   07.04.2009, 01:46   /   Αναφορά
    Ολα τα λεφτα ειναι τα φευγια. χρονια ειχα να γελασω ετσι !!!

    Administrator
    #18197   /   07.04.2009, 01:49
    Τους έχεις δει live;

    #18198   /   07.04.2009, 01:50   /   Αναφορά
    xaaxaxax kala ta fevgia den paizontai!egw lew paidia na to kanete epaggelma se tsirko na vgalete kai lefta mias kai eiste oloi enas kai enas!vevaia to apokorufwma einai h mousikh!o kosmos tha diaskedasei toso polu pou to tsirko kathe vdomada tha einai gemato!xaxaxaxxaxa den antexw allo.......!!!!!
    #18199   /   07.04.2009, 01:52   /   Αναφορά
    Ακουσα το ντεμο που εστειλαν. Χωρις να πω οτι ειμαι μουσικαρα, ουτε 15χρονα δε παιζουν ετσι χορχε...
    #18200   /   07.04.2009, 09:51
    ρε παιδια τι σχολια ειναι αυτα? λιγη τσιπα πανω σας δεν εχετε? καποτε εκανα τζαμ μαζι τους ως μπασιστας. Ειναι αληθεια οτι θελουν ακομα πολυ δουλεια αλλα ειναι ανηθικο να ακουω τετοια σχολια....

    #18369   /   29.04.2009, 22:48
    Τα παιδιά έπαιξαν μια χαρά στο live και μπράβο τους.Σίγουρα όμως εσύ θα είσαι καλύτερος μουσικός, αλλά θα μπορούσες να είσαι πιο ευγενικός.Εσύ, και όσοι μιλάνε με τέτοιο τρόπο

    #18371   /   30.04.2009, 14:41
    Ευχαριστούμε ApostolisArmagos.

    Και σαν μουσικός χάλια είναι , μπάσο κάτι μήνες παίζει (τρόπος του λέγειν) και εδώ λέει παίζει μουσική 5 χρόνια (αν παίζει) και ξέρεις, παίζω 20 η αντζη κοντά 15 ο Αλβέρτος 40 και αν μη τι άλλο κάτι λέει και αυτό .ε;

    (και άσχετο όταν του έστειλα τα χρόνια που παίζουμε μου έγραψε ότι παίζει 20 πλήκτρα) !!!

    Όχι πως έχει σημασία, απλά να μείνει και καμιά αλήθεια μετά από όλο αυτό.


    #18201   /   07.04.2009, 11:00   /   Αναφορά
    Είναι το πρώτο live που θα βρίσκομαι,στα προηγούμενα δεν ήμουν μέλος ακόμα του musicheaven και το περιμένω πως και πως!!

    Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που θα παίξουν!!

    Όσο για αυτούς που κοροιδεύουν,τι να πω...Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.Ο καθένας προσπαθεί για το καλύτερο,δεν γεννηθήκαμε όλοι κορυφαίοι μουσικοί αλλά κάνουμε προσπάθειες,και δεν γεννηθήκαμε με γνώσεις αλλά τις αποκτήσαμε μετά.Εσείς που κοροιδεύετε έχετε να μας παρουσιάσετε κάτι αντίστοιχο ή κάνετε απλά κριτική στους άλλους;Ντροπή.

    Τελευταία εδώ μέσα όλοι έγιναν ειδικοί...Είναι κρίμα που προσπαθούν να διαλύσουν μια όμορφη διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται στον αλληλοσεβασμό.
    #18202   /   07.04.2009, 11:30
    Ο σεβασμος κερδιζεται, δεν ειναι ντε φακτο. Θα επρεπε να υπαρχει καποιος εκει στο musicheaven να κανει μια κριτικη κ να γινει ενα ξεσκαρταρισμα ωστε εμεις που θα παμε να δουμε το event να απολαυσουμε μια A ποιοτητα kithara-woman. Αλλα αν οντως υπαρχει τετοιος ανθρωπος τοτε βλεπουμε περιτρανα οτι τα παλικαρια μπηκαν με μεσο. Ακουσες το ντεμο τους? Συγχρονισμος μηδεν, δεσιμο μηδεν ολοι βαρανε βαρκα στο γυαλο, η κιθαρα ακουγεται λες και ειναι πλαστικη , λες κ ειναι παιδικο παιχνιδι απο τα jumbo, μη μιλησω για τα πληκτρα που δεν κρατανε ουτε ενα μετρο σωστα. Για τα φωνητικα τι να πω, ο τυπος ειναι σκετη ηχορρυπανση. Ελεος ....

    #18205   /   07.04.2009, 14:57
    Η αλήθεια είναι οτι αν και το ντέμο μπορεί να μήν είναι τόσο καλό, οι χαρακτηρισμοί δεν χρειάζονται.



    Αυτα που θέλεις να πείς μπορεις σίγουρα να τα πείς με καλύτερο τρόπο ωστε να κάνεις επικοδομητική κριτική στο γκρούπ.

    Administrator
    #18206   /   07.04.2009, 15:13
    Bourbouda,



    το demo του σχήματος όντως δεν είναι καλό, αλλά είναι μια απλή ηχογράφηση σε studio, ίσα-ίσα για να στείλει η μπάντα κάτι με την αίτησή της.



    Άρα τι νόημα έχει να λες οτι "η κιθάρα ακούγεται σαν πλαστική"; Δεν είναι demo που πάει σε κάποιο διαγωνισμό.



    Το παραπάνω το λέω γιατί μάλλον θεωρείς οτι τα σχήματα που θα παίξουν πέρασαν από κάποια αυστηρή επιτροπή τύπου Fame Story κλπ.



    Δεν είναι έτσι. Κόπηκαν μόνο 2 συμμετοχές, απλά και μόνο επειδή ο χρόνος μας είναι περιορισμένος. Αν είχαμε παραπάνω χρόνο, θα έπαιζαν κι αυτοί.



    Είναι φεστιβάλ, όχι διαγωνισμός.



    Δικαίωμά σου να μη σου αρέσει ένα demo, αλλά σε παρακαλώ να ανακαλέσεις όλα αυτά που λες για "μέσο". Πάνω από τα μισά γκρουπ ούτε που τα έχουμε ακούσει, ενώ τα μέλη τους δεν τα είχαμε δει ούτε ζωγραφιστά όταν κάναμε την επιλογή.





    ΥΓ. Όσον αφορά την κοπελιά παραπάνω, να την ενημερώσω οτι ο διαγωνισμός ομορφιάς του MusicHeaven διεξάγεται κάθε Αύγουστο, όχι τώρα.

    #18207   /   07.04.2009, 17:14
    Το χατηρι σου θα γινει χορχε. ανακαλω τα περι μεσον κ αν εισαι admin σβησε το κ απο την απαντηση μου. Ομως εχω το δικαιωμα να εκφερω γνωμη γι αυτο που ακουω ειτε ειναι ευχαριστη ειτε ειναι κραξιμο κ με τη σειρα σας να με επεφημισετε η να με κραξετε. Ομως τι θα κανατε στη περιπτωση που σας εστελναν demo τιποτα πλακατζηδες πιτσιρικαδες με τραγουδια " αιμα στο νεκροταφειο" , " πεθανε ο μιγιαγκι " κ τετοια? θα τους αφηνατε να παιξουν? δεν εχετε καποια ποιοτητα οσον αφορα την επιλογη ποιοι θα παιξουν?

    Administrator
    #18210   /   07.04.2009, 18:41
    Thanks που ανακάλεσες.



    Ασφαλώς και υπάρχουν όρια κατά την επιλογή. Αλλά απέχει πάρα πολύ το όποιο σατανιστικό "πέθανε ο Μιγιάγκι" από την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά, στην πρώτη τους απόπειρα, πιθανότατα στην πρώτη τους πρόβα, ηχογραφώντας με πολύ απλά μέσα, έχοντας μπροστά τους πάνω από 1 μήνα να βελτιώσουν οτι μπορούν, για ένα Live που πέρα από το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα θέλει να δίνει και ευκαιρίες.



    Αυτα.

    #18211   /   07.04.2009, 19:04
    paizw mousikh panw apo 5 xronia , afto to xali dyskola diorthonetai. K den einai neo group, an eides einai apo to kalokairi tou 2008. Ean se tosus mhnes afto einai to kalytero pou mporoun tote ti na kanoun se liges meres? Egw den koroidevw tis adynamies k thn anikanothta tou group. Koroidevw to thrasos na pane me afto to xali mprosta se kosmo. LIgo gnwthi se afton den yparxei? POu pas etsi re file? Eidika to piano k ta fwnhtika einai gia klamata. Na mhn pw gia thn elleipsh enos stoixeiwdous solo. Gia na ekshgoumai omws h synthesh mporei na akoustei kala ean paixtei apo tous katallhlous mousikous k tragoudithei swsta k me ta organa sygxronismena. Alla file afto to xali ypovivazei k thn koinothta mas giati oi anthrwpoi pou tha rthoun na akousoun to live (anamesa se aftous tha eimai k egw) de ftaine se tipota na anextoun tetoia talaipwria aftiwn. GI afto k h "koroideftikh " kritikh giati afta pou lew egw gia asteia, oi alloi apo katw tha ta lene sovarotera k xeirotera. toulaxiston exw to tharros na ta pw katamoutra k oxi na xazogelaw k na koroidevw ekei.

    #18208   /   07.04.2009, 17:23   /   Αναφορά
    prwta ap'ola na ekshghthw kai na pw oti otan milhsa gia emfanish de milhsa gia omorfia!sth mousikh h omorfia einai ena deutereuon pragma!milhsa kathara gia hlikies kai styl kati pou pisteuw oti den exei na kanei me thn omorfia!kai deuteron kai kurioteron re paidia as exete to gnwthis eauton!to paiksimo sas einai xalia!den eimai mousikos kai oute to paizw!tragoudistria eimai alla spoudazw tosa xronia panw sth mousikh kai mporw na ksexwrisw to kalo apo to metrio kai to asxhmo!nomizw pws autes oi ennoies den mperdeuontai!pairnete meros se ena diagnwnismo h festival opws thelete peite to alla na uparxei ena kalo mousiko epipedo!gi auto h mousikh exei paei kata diaolou!ektos tou oti den uparxei katholou empneush pleon, den uparxoun kai aksiologoi mousikoi!den antilegw kante o,ti goustarete alla egw den anexomai pleon na vlepw mousikous pou den kseroun kan na sugxronizontai!eleos pia!!!!
    #18212   /   07.04.2009, 19:05
    K mia symboulh. Ean kapoio ap ta melh tou group parakolouthei th syzhthsh , einai kairos na aposyrete thn aithsh sas prin ginete perigelos.

    #18221   /   08.04.2009, 15:38
    Παιδιά το τραγούδι είναι από την δεύτερη πρόβα που κάναμε δεν είναι καινούργιο

    Το στείλαμε γιατί ζήτησε ο χορχε να ακούσει

    Δεν ξέραμε ότι θα το έβαζε στο σαιτ

    Όσο για το βύσμα τι να πω

    Έχουμε τσακωθεί με τον χορχε για κάποια θέματα, και δεν μιλάμε καν

    Αλλά αφού ο καθένας τα βλέπει όπως θέλει

    Ίσως όμως να έπρεπε ο Αλβέρτος να πει και με ποιους έχει παίξει σε ποιες μπάντες

    Τώρα για την μις μμ είναι λίγο πριν το πτυχίο στο πιάνο

    Και για μένα

    Γράφω τραγούδια αρκετά χρόνια και δεν έχω δει ανθρώπους να στεναχωριούνται με αυτό .


    #18222   /   08.04.2009, 15:38
    Παιδιά το τραγούδι είναι από την δεύτερη πρόβα που κάναμε δεν είναι καινούργιο

    Το στείλαμε γιατί ζήτησε ο χορχε να ακούσει

    Δεν ξέραμε ότι θα το έβαζε στο σαιτ

    Όσο για το βύσμα τι να πω

    Έχουμε τσακωθεί με τον χορχε για κάποια θέματα, και δεν μιλάμε καν

    Αλλά αφού ο καθένας τα βλέπει όπως θέλει

    Ίσως όμως να έπρεπε ο Αλβέρτος να πει και με ποιους έχει παίξει σε ποιες μπάντες

    Τώρα για την μις μμ είναι λίγο πριν το πτυχίο στο πιάνο

    Και για μένα

    Γράφω τραγούδια αρκετά χρόνια και δεν έχω δει ανθρώπους να στεναχωριούνται με αυτό .


    #18223   /   08.04.2009, 16:10
    Για το βυσμα ανακαλεσα ηδη. Παιδες, ριχτε μια ματια στα demo που εστειλαν οι αλλοι κ δειτε τι στειλατε εσεις... Οταν στελνεις ενα ντεμο για κατι τετοιο ειναι επομενο να το δημοσιευσουν.... Οταν το πρωτοακουσα το κοματι σας δε το κρυβω οτι γελασα γιατι ειναι εντελως βαρκα στο γυαλο ( σορυ για την εκφραση αλλα παντα λεω οτι αισθανομαι). Κ τι να σου πει ο Αλβερτος οτι εχει παιξει κ με ποιους οπως κ τι να σου πει η πιανιστρια που παιρνει το πτυχιο? Κ εγω μπορω να πω οτι επαιζα στους dream theater πριν τον petrucci. Eκ του αποτελεσματος κρινομαστε. Κ το αποτελεσμα ειναι οτι ενω το κοματι δεν υστερει συνθετικα, παιχτικα ειναι ελεινο κ τρισαθλιο κ με το να λες οτι η κοπελα ειναι ενα βημα πριν το πτυχιο, την υποβιβαζεις κ δινεις χαρα σε ατομα σαν κ εμενα που δεν πηγαν ποτε του σε ωδειο ομως εχουν μουσικη αντιληψη κ προσαρμοζοντε στο καθε ειδος μουσικης .

    #18224   /   08.04.2009, 16:51
    Δε τρέχει τίποτα

    Απλά η κοπέλα το παίζει δεύτερη φορά το τραγούδι ψαχνετε και γενικα ψάχνομαστε

    Αν παίζεις μουσική νομίζω ότι το καταλαβαίνεις αυτό που λέω

    Ευχαριστώ που λες ότι έχει καλή δομή

    Αν έρθεις στο λαιβ έλα να με βρεις αν θες .

    Θα χαρώ να σε γνωρίσω .


    #18225   /   08.04.2009, 17:25
    Kai na faw to ksylo ? xaxaxa. Filarako an eisai sto psaksimo, de vgaineis na paikseis, thn psaxneis oso ginetai k otan niwseis etoimos k pathseis sta podia sou tote vgaineis live. Sth perigrafh les oti to group yfistatai apo to kalokairi tou 2008 , kala apo tote th 2 fora pou paiksate to komati hxografhsate? mexri twra dhladh de mporousate na grapsete k na steilete kati aksioprepes? Afta file gus einai vasikoi kanones pou den prepei na agnoeis. Otan stelneis kati , stelneis kati apo ta kalytera pou diatheteis? An einai afto oti kalytero diatheteis hxografhmeno tote file etoimasou gia ta xeirotera, giati den yparxei tipota xeirotero apo to na se xlevazei ena koino gia dikh sou dhmiourgia....

    #18226   /   08.04.2009, 18:25
    Χορχε, την άλλη φορά θα σου στείλω χειρότερο .

    :P

    #18227   /   08.04.2009, 18:57   /   Αναφορά
    Για την κοπελιά που γέλαγε ένα κειμενάκι





    Στο πύργο της ευγένειας , το τέρας άνοιξε την πόρτα και υποδέχτηκε τον επισκέπτη .

    Φόραγε ένα ριγέ πράσινο σακάκι, και στο αριστερό του χέρι -που είχε λυγισμένο- έξεχε μια τεράστια μανσέτα , που άνοιγε παραλληλόγραμμα, και γυρισμένη όπως ήταν κάλυπτε το χέρι του ως τον αγκώνα.

    Επικράτησε ένα διάστημα σιωπής -ώσπου να επιστρέψει η ζωή του επισκέπτη στο σώμα- και αφού σταμάτησε η ταραχή του το τέρας του είπε .

    -Περάστε !

    Ο επισκέπτης, πέρασε μέσα , άφησε τις βαλίτσες του στο πάτωμα, και κοίταξε το χώρο.

    Από δυο αδαμάντινα σιντριβάνια σε σχήμα κρίνων κυλούσε ο χαρακτήρας του κόσμου και ακουμπώντας τον ουρανό έφτιαχναν το πάτωμα του πύργου .

    Ενώ ένας αναρριχώμενος κισσός ευθεία μπροστά ,έφτιαχνε στην κορυφή του το φως του κόσμου, και με κάποια απαλά κλωνάρια του ζωγράφιζε το περίγραμμα του πύργου.

    Το τέρας πήρε τις βαλίτσες , και την καμπαρτίνα του επισκέπτη, και ρωτώντας ευγενικά αν θέλει να το ακολουθήσει ,κατευθύνθηκε προς την συννεφένια σκάλα, άνοιξε την ροζ πόρτα ,και πέρασε μέσα .

    Ο επισκέπτης ξαφνιασμένος για άλλη μια, κοντοστάθηκε , και έπειτα ακολούθησε το τέρας.

    Ανέβηκε στην σκάλα - ούτε που το φανταζόταν ότι μπορούσε να είναι τόσο ανάλαφρος - και βγήκε σε ένα συννεφένιο μπαλκόνι , που ο κισσός έγραφε το περίγραμμα του και έφτιαχνε με τα κλαδιά του το περίβλημα του μπαλκονιού .

    Το τέρας στέκοταν πάνω από ένα διάφανο τραπέζι που έμοιαζε να ορίζετε με μικρές ψιχαλιστές στάλες , και σέρβιρε σε δυο πορφυρές κούπες ένα αχνιστό ρόφημα, ενώ γύρω αναδυόταν μια ευχάριστη μυρωδιά .

    Ο επισκέπτης κάθισε στο τραπέζι και πήρε την μια κούπα στο χέρι του , ενώ από τα σύννεφα διάφορα πουλιά αφήναν το ανέμελο κελαΐδισμα τους στο χώρο .

    Το τέρας τον κοίταξε με επιείκεια, και υστέρα έφυγε από τον χώρο .

    Ο επισκέπτης ήταν χαρούμενος .

    Αισθανόταν ανάλαφρος , και σε λίγο θα γνώριζε την ευγένεια.

    Ένα πλατύ χαμόγελο ανέβηκε στα χείλια του , και αφέθηκε στην εφορεία του αχνιστού ροφήματος , και στα κελαϊδίσματα των πουλιών .

    Αφέθηκε τόσο που τα πάντα γύρω κυριάρχησαν πάνω του.

    Πλυμμήρισε, και μαγεύτηκε από αυτά

    Και έμεινε εκεί , και όσο έμενε, τόσο γέμιζε ...

    Και γέμιζε , και γέμιζε , ως εκεί, που δεν βάσταγε άλλο .

    Και ένιωσε μια μικρή σκόνη να κατακάθεται πάνω του ...

    Έπιασε το ρόφημα και είχε παγώσει, ενώ μικρά σκουλήκια γυρνούσαν μέσα στην κούπα του , και στην άλλη κούπα την είχανε πλημμυρίσει .

    Πρέπει να είχε περάσει πολύς χρόνος .

    Σηκώθηκε τρομαγμένος , και άρχισε να τινάζει την σκόνη από πάνω του .

    Από το τίναγμα του τα πουλιά σταμάτησαν το κελαΐδισμα και πετάξαν μακριά.

    Κοίταξε πέρα στον ορίζοντα, και ήταν τελείως μόνος .

    Γύρισε και κοίταξε προς την σκάλα , όσος χρόνος και να είχε περάσει η ευγένεια δεν είχε έρθει να τον συναντήσει .

    Αυτόν! Που είχε κάνει τόσο δρόμο για να φτάσει ως εκεί.

    Άρχισε να τρέχει φρενιασμένα μπρος τα σκαλιά και να τινάζει την σκόνη από πάνω του.

    Κατέβηκε τα συννεφένια σκαλοπάτια, και έφτασε τρέχοντας στο αδαμάντινο πάτωμα.

    Άρπαξε γλιστρώντας την καμπαρντίνα του που στεκότανε στην άκρη ενός φεγγαριού , και ούτε που κοίταξε για τις βαλίτσες του.

    Άνοιξε την πόρτα και βγήκε έξω .

    Περπάτησε πάνω στο φεγγαρόφως και γύρισε στην γη .

    Μπήκε στο σπίτι του .

    Και έτρεξε τρομαγμένος στο δωμάτιο του .

    Έκατσε στην άκρη του κρεβατιού του , και άρχισε να κουνάει το σώμα του ρυθμικά μπρος πίσω.

    Αισθανόταν ντροπιασμένος , η ευγένεια δεν ήρθε να τον συναντήσει

    Από τότε , ο επισκέπτης δεν ξαναμίλησε για αυτό.

    Δεν πίστευε πια στην ευγένεια .

    Ή μάλλον , πίστευε πως η ευγένεια είναι ένα τέρας …





    Βλέπεις η ευγένεια δεν είναι όμορφη…

    Το να βρεις την ομορφιά είναι δικιά σου ευθύνη ...





    #18228   /   08.04.2009, 21:47   /   Αναφορά
    gusfunn nomizw pws de diavases to teleutaio keimeno pou egrapsa!to gelio den htan gia thn emfanish sas kai tha to ksanapw teleutaia fora omws!htan gia thn athliothta pou steilate ws kommati sas!kai gia ton an eimai eugenikh h oxi den mporeis na to ksereis!alla oson afora th mousikh ginomai skuli!exw varethei pleon na vlepw mpantes pou se mousiko epipedo einai katw tou mhdenos!eimai teleiomanhs me th mousikh kai den mporw pleon auto to xali sthn ellhnikh mousikh!elpizw na katalaves ti ennow!
    #18230   /   09.04.2009, 14:49
    Pes ta giorgia. Gus opws vlepeis den eimai o monos pou leei oti to komati einai athlio, k afto einai mono h arxh... De tha thela na eimai sth thesh sou k na faw kraksimo apo katw , alla xilies fores na se krazoume emeis para na gelaei to koino me th parth sou h na dysanasxetei k na leei pou tous vrhkate aftous.

    #18239   /   11.04.2009, 18:42   /   Αναφορά
    Επειδή τώρα μόλις είδα όλον αυτόν τόν διάλογο που έχει διεξαχθεί μέ αφορμή το demo τού γκρούπ μέ τό οποίο παίζω,προτείνω στήν συντονιστική ομάδα διοργάνωσης τού live νά προσκαλέση τά μέλη bourdoubas7 καί georgiathomaidi νά μάς πούν καί αυτοί από ένα τραγούδι τους,ώστε να κρίνουμε και εμείς την ποιότητά τους.



    Φαντάζομαι οτι τά ανωτέρω δύο μέλη θά δεχτούν μέ χαρά την πρόταση αυτή,εφ'όσον συμφωνήση βέβαια και η συντονιστική ομάδα.







    #18241   /   11.04.2009, 21:29
    Hastaroth, πολυ θα το ηθελα αλλα μολις μιλησα με το manager μου και μου απαγορεψε δια ροπαλου να συμμετασχω σε κατι τετοιο. Εχει να κανει με συμβολαια κ πνευματικα δικαιωματα. =)

    #18245   /   12.04.2009, 15:32
    Ωραία,τότε θά χαρούμε να σέ δούμε στό live ώς ακροατή.



    Εκτός άν σού το απαγόρεψε κι'αυτό ο manager σου.




    #18247   /   12.04.2009, 18:25
    Κ για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους Hastaroth μια χαρα ησουν, το πιανο κ η κιθαρα κ η φωνη ειναι για τα πανιγυρια. Ως ακροατης θα ειμαι , αλλα δε προκειται να σας βρω γιατι ειμαι ενας ενω εσεις πολλοι κ η ασφαλεια υγειας μου δε καλυπτει ατυχηματα απο ξυλοφορτωμα.

    #18246   /   12.04.2009, 18:19   /   Αναφορά
    euxaristws na tragoudhsw alla anathema an paiksete swsta to kommati!mou fainetai oti egw tha tragoudaw opws einai to kommati ki eseis tha exete mpei sto epomeno metro!den to paiksa pote oute eidhmwn oute mousikara giati den eimai!aplws kserw na ksexwrizw to kalo apo to kako!tosa xronia mousikh kati katalavainw ki egw!
    #18254   /   14.04.2009, 01:29   /   Αναφορά
    ρε συ χορχε...που ειναι τα demo που λενε τα παιδια??ψαχνω ποση ωρα να τα βρω μα δε τα βρισκω...!!!!!
    Administrator
    #18255   /   14.04.2009, 01:48
    Θα σου πει το λαγωνικό που τα ξετρύπωσε :)

    #18256   /   14.04.2009, 01:50
    τα βρηκα..μεσω λαμιας βεβαια..ενταξει..ρε σεις ειστε ολιγο υπερβολικοι..δεν ακουσα κ ολα τα ντεμο για να συγκρινω..αλλα ενταξει..ερασιτεχνικο τραγουδι ειναι με απλη ηχογραφηση..δε θα διεκδικησει κ δαφνες ποιοτητας..τον χαλαβε τους κανουν οι ανθρωποι..





    παντως το επιχειρημα οτι για να μιλησει καποιος θα πρεπει να παιζει μουσικη κ να ειναι καλυτερος...συμβαδιζει με την ηλικια των 15...



    α κ ο στιχος "ειμαι κομματια διαολε" ειναι λιγο καπως..αλλα στα @@ αυτου που τον εγραψε..πολυ καλα εκανε..δε θα μας ρωτησει κιολας..

    #18257   /   14.04.2009, 01:52   /   Αναφορά
    Εγώ εύχομαι καλή επιτυχία παιδάκια!



    Δεν σας έχω ακούσει μαζί, αλλά τον καθένα ξεχωριστά να παίζετε και ξέρω ότι το αποτέλεσμα δεν θα 'ναι αυτό που προσδοκά με λύσσα ο φίλος από πάνω.



    Καλή αντάμωση!