ελληνική μουσική
    786 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Δισκογραφία

    Kelly Clarkson - All I Ever Wanted

    Η Kelly Clarkson αναδείχθηκε νικήτρια του Super Idol της Αμερικής το 2003 και από τότε δε σταμάτησε να κυκλοφορεί δίσκους.

    Kelly Clarkson - All I Ever Wanted

    Γράφει η LONDONqueenELIZA
    5 άρθρα στο MusicHeaven
    Παρασκευή 01 Μαΐ 2009

    Το 2003 μετα τη νίκη της κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο Thankful , τον οποίο και αφιέρωσε στους ίδιους τους θαυμαστές της που κυριολεκτικά την είχαν αποθεώσει.Ο δίσκος  είχε αρκετή  επιτυχία και τα τραγούδια που ξεχώρισαν ήταν το ομώνυμο Thankful το Low, Miss Independent και A Moment Like This.

     

     

    Το 2005 και μετά από πολύ σκληρή δουλειά κυκλοφόρησε το δεύτερο δίσκο (Breakaway ) της που την ανέβασε στην κορυφή.Ο κόσμος αγάπησε και αγκάλιασε αυτο το δίσκο όσο τίποτε άλλο με αποτέλεσμα τα Breakaway , Behind These Hazel Eyes , Because Of You , Since You Been Gone ,Gone ,Addicted και βασικά όλα σχεδόν τα τραγούδια του δίσκου να βρίσκονται στην κορυφή των τσαρτς για πάνω από 3 μήνες!

    Το 2007 κυκλοφόρησε τον τρίτο και πιο προσωπικό της δίσκο , με τίτλο My December.Οι στίχοι των τραγουδιών ήταν εμπνευσμένοι από προσωπικές της εμπειρίες και φυσικά την επιμέλεια του άλμπουμ την επιμελήθηκε  η ίδια.Δυστυχώς ο κόσμος δεν αγκάλιασε τον δίσκο όπως έγινε με τους 2 προηγούμενους κάτι που πραγματικά τη συνέτριψε ψυχολογικά.

    Τώρα,το 2009 κυκλοφόρησε πλέον τον τέταρτο δίσκο της All I Ever Wanted με το My Life Would Suck Without You να έχει ήδη γνωρίσει φοβερή επιτυχία.Αλλα τραγούδια του που ξεχωρίζουν είναι τα I Do Not Hook Up , Long Shot , Impossible ,When We Fell Apart.Παρ'όλη την προδιαγεγραμμένη επιτυχία του δίσκου όμως η ίδια η Κelly  δεν ταυτίζεται μ'αυτόν και τον κυκλοφόρησε μόνο και μόνο για την επιτυχία.Εξάλλου κανένα από τα τραγούδια δεν αντανακλούν το χαρακτήρα και την προσωπικότητά της όπως με τους άλλους δίσκους της και μάλιστα ένα από αυτα,το Why Ya Wanna Bring Me Down αποτελεί πλήρη απογοήτευση για όλους τους φαν της....

    Αναμένουμε λοιπόν την επιστροφή της με πιο προσωπικά τραγούδια τα οποία όλοι ευχόμαστε να γνωρίσουν την επιτυχία του Breakaway...!


    Tags
    Καλλιτέχνες:Kelly Clarkson



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #18373   /   02.05.2009, 13:02   /   Αναφορά
    Μ' αρέσει πολύ το στυλ της, τα τραγούδια της και κυρίως η φωνή της! Δικαίως κέρδισε το American Idol, είναι καταπληκτική στο live.

    Πολλά από τα παλιότερα τραγούδια της μου άρεζαν. Από το δίσκο All I ever wanted δεν τα έχω ακούσει όλα, αλλά απολαμβάνω πολύ τη φωνή της έτσι κι αλλιώς.
    #20239   /   05.06.2010, 21:27   /   Αναφορά
    Ωραίο άρθρο!!!

    Η Kelly Clarkson είναι Ελληνίδα !!

    το ξέρατε;

    Τώρα, ή ο μπαμπάς της ή ο παππούς της ήταν μετανάστης που πήγε στην Αμερική!!!

    Το έχει πει η ίδια σε μια συνέντευξη.
    #20241   /   06.06.2010, 00:19
    Eυχαριστώ :) Ο παππούς της νομίζω ήταν μετανάστης!!!