ελληνική μουσική
    397 online   ·  210.814 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Aρθρα

    Μουσική, η κρυφή μου πατρίδα

    Χαρούμενοι στην πόλη των τρελών, ακολουθούμε τις υποσχέσεις της μουσικής για να καλοσωρίσουμε όσο πιο δημιουργικά μπορούμε το αύριο.

    Μουσική, η κρυφή μου πατρίδα

    Γράφει ο Αντώνης (Prezas8)
    1 άρθρα στο MusicHeaven
    Παρασκευή 18 Μαρ 2011

    Μεγαλώνοντας με μια λέξη, όπως την λέξη " δημιουργία " αρχικά δεν της δίνεις και πολύ σημασία. Αυτό γίνεται γιατί όσο πιο μικρός είσαι τόσο περισσότερο σε νοιάζει να την ζεις (κι ας μην το καταλαβαίνεις ) παρά να την περιγράφεις.

    Αργότερα καταλαβαίνεις ότι κι εσύ είσαι μια δημιουργία κι αναρωτιέσαι το πως και το γιατί δημιουργήθηκες. Κάνοντας λοιπόν μια αναλογική με την ηληκία σου έρευνα δεν μπορείς να δώσεις εύκολα απαντήσεις και επειδή κουράζεσαι από την έρευνα αυτή αρνείσαι τα πάντα.

    Ποτέ όμως δεν σταματάς να ερευνάς. Όταν οι σκέψεις σου ωριμάζουν, και κυρίως η κριτική σκέψη, αντιλλαμβάνεσαι πως τα πάντα γύρω σου υμνούν τον δημιουργό τους και ότι αυτός, χάρη του έρωτα δημιούργησε.

    Η ζωή κυλάει εξαιτίας των αντιθέσεων, μα υπάρχει από την αντίθεση του έρωτα και του θάνατου! Σαφώς και με την μουσική το ίδιο ακριβώς γίνεται.  Κάθε σου δημιουργία είναι μια μικρή πατρίδα, κι η μουσική η πιο κρυφή!





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε