ελληνική μουσική
    743 online   ·  210.847 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Aρθρα

    Μια εμπειρία ζωής

    Ξημερώνει Τρίτη κι εγώ στο σπίτι να χαζεύω από το παράθυρο.

    Μια εμπειρία ζωής

    Γράφει ο merarxos
    3 άρθρα στο MusicHeaven
    Κυριακή 15 Ιούλ 2012

    Γύρω μου τοίχοι , πλήτω, δεν αντεχω άλλο και λέω μέσα μου πως πρέπει να κάνω κατι τρελό σήμερα και να θυμηθώ τα παλιά, να φύγω μακριά από όλους κι από όλα.

    Να ξαναγίνω ο παλιός μου εαυτός, αυτός που χάθηκε. 

    Έτσι κι έγινε.

    Κλείνω το κινητό, φορτώνω στην πλάτη ένα σακίδιο, την κιθάρα μου και παίρνω το πρώτο τρένο για Θεσσαλονίκη.

    Στην τσέπη 23 ευρώ αλλά δεν ήθελα να σκεφτώ το πως θα τη βγάλω, δεν ήθελα να με νοιάζει, ήθελα να ξαναγίνω ο παλιός μου εαυτός, αυτός που δεν μπορούσε τη ρουτίνα.

    Η αλήθεια είναι πως ξεκίνησα για Θεσσαλονίκη γιατί μόνο εκει νοιώθω τόσο ωραία και γαλήνια.

    Μ'αρέσει να κάθομαι και να γρατζουνάω την κιθάρα μου κάτω από το Λευκό Πύργο και να χαζεύω τον κόσμο που περνάει. Πίστευα πως αυτο θα με γυρίσει λίγο στα παλιά.

    Έφτασα στο Λευκό Πύργο. Τα πράγματα δεν ήταν ίδια με την προηγούμενη φορά που είχα πάει στη Θεσσαλονικη, "κατι δε μου αρέσει" είπα μέσα μου.

    Κάθησα κάτω από ένα δεντρο, έβγαλα την κιθάρα από τη θήκη και αρχισα να παίζω.

    Έτσι όπως έπαιζα μαζέυτηκαν μπροστά μου 5-6 άτομα και τραγουδούσαν μαζί μου. αφού τελείωσε το τραγούδι ένας παππούς μου άφησε 1 ευρώ και εκεί είναι που με χτύπησε κάτι κατακούτελα. Σκέφτομαι "ξεκίνησα να κάνω κάτι τρελό, τώρα αρχίζει το ωραίο" και βάζω μπροστά στα πόδια μου το καπέλο μου και συνεχίζω να παίζω.

    Την πρώτη μέρα κατάφερα και μάζεψα μερικά ευρώ ωστε να συνεχίσω. Το βράδυ δε μπόρεσα να κοιμηθώ αν και ήμουν εξαντλήμενος . Την επόμενη μέρα πήρα το τρένο και μπόρεσα να κοιμηθώ λίγες ώρες, κατέβηκα Λάρισα, έκανα το ίδιο πράγμα.

    Είχα ξεχάσει τα πάντα, δεν είχα έγνοιες, δε με ένοιαζε τίποτα μόνο τι θα φάω και πού θα μπορέσω να κοιμηθώ για λίγες ώρες.

    Το βράδυ την έβγαλα στο κατάστημα που έχει ο σταθμός και έφυγα ξημέρωμα για Βόλο.

    Στην τσέπη μόνο λίγα ψηλά, και να ήθελα δε μπορύσα να γυρίσω πίσω αλλά αυτό με ευχαριστούσε κυρίως και μου έδινε ώθηση να συνεχίσω στο ταξίδι που έκανα. Μόλις έφτασα πήρα καποια τηλέφωνα σε συγγενεις και φίλους να τους πω οτι είμαι καλά και πως θα γυρίσω σε μερικές ημέρες.

    Έπαιζα στο Βόλο 2 μέρες από το πρωί μέχρι το βράδυ με μικρά διαλύματα. Τώρα στην τσέπη υπάρχουν 34 ευρώ και αναχωρω χαρούμενος για Σκιάθο.

    Το εισητήριο 18 ευρώ. Έμεινα 2 μέρες κι εκεί ήταν φανταστικα. Βρήκα μια μονοκατοικία που είχε εξωτερική σκάλα, ανέβηκα επάνω και άφησα τα πράγματα μου εκεί. Αυτό ήταν το σπίτι μου γι'αυτές τις 2 ημέρες, ευτυχως δε με κατάλαβε κανένας και δεν είχα κανένα μπλέξιμο. Δέν έπαιζα συνέχεια, έπαιζα μόνο τα βράδια μπροστά στο λιμάνι και τις μέρες γυρνουσα από παραλία σε παραλία.  Οτι χρήματα μαζεύτηκαν πηγαν στα εισητήρια για το γυρισμό και σε φαγητά.

    Γύρισα σπίτι και όλα μου φανήκαν τόσο ίδια, αλλά τουλαχιστον τώρα είμαι εγώ διαφορετικός. Ώρες ώρες μου λείπει εκείνος ο τρόπος ζωής. Ήταν μια εμπειρία ζωής που δε θα ξεχάσω ποτέ.


    Tags
    Μουσικά Όργανα:κιθάρα



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #24889   /   15.07.2012, 00:30   /   Αναφορά

    Πολύ ωραίο, απλό και αληθινό. Συγχαρητήρια.

    #24890   /   15.07.2012, 00:53

    ωραίος...Cool


    Administrator
    #24891   /   15.07.2012, 01:50   /   Αναφορά

    Εξαιρετικό.

    #24892   /   15.07.2012, 05:27   /   Αναφορά

    Μία ωραία ιδέα: θα μπορούσε στο περιοδικό να υπάρξει μία στήλη: "Οδοιπορικό" ή "Χρονογράφημα" ή "Ιστορίες του Χρόνου και του Δρόμου" ... (;)


    Μέραρχε σου εύχομαι τ' αυθόρμητό σου, να σου δώσει πολλά ταξίδια, για να γεμίσει παρατηρήσεις κ' εικόνες η σκέψη μας κ' η ψυχή σου...


    Καλή συνέχεια !!!

    #24894   /   15.07.2012, 10:07   /   Αναφορά

    Παραπέμπει σε εικόνες και δράσεις μιας εποχής που ήταν και τρόπος ζωής με μεγάλη απήχηση.. κιθάρες...ωτοστόπ... ταξίδια... εμπειρίες... ξενοιασιά !!! Υπέροχο, μου έφτιαξε την μέρα πρωί πρωί :) :)

    #24904   /   15.07.2012, 13:58   /   Αναφορά

    Συγχαρητήρια


    Πρόσφατα που ήμουν Αθήνα βρέθηκα στο Μοναστηράκι αλλά με ένα φίλο. Έβγαλα τη Bm φυσαρμόνικα μου και έπαιξα ένα παλιό τραγούδι , ''Το Μινόρε της Αγάπης'' που έχει ένα ωραίο ταξίμ. Συνέβη κάτι παρόμοιο.


    Δεν είμαι σίγουρος ότι αν ήμουν μόνος θα το έκανα!!


    Πράγματι μου έφτιαξες κι εμένα τη μέρα μου. Ευχαριστώ

    #24915   /   15.07.2012, 22:37   /   Αναφορά

    Ωραια ιστορια και ενδιαγερουσα μπορει να το κανω και εγω να παρο τιν κι8αρα μου και για λιγεσ μερες να ξεχασω την ζωη μου πισω {#emotions_dlg.thumbup} οταν μεγαλοσω αρκετα {#emotions_dlg.blink}

    Administrator
    #24917   /   16.07.2012, 01:15   /   Αναφορά

    Ίσως το MusicHeaven να γίνει αφορμή για μερικούς, να βρουν παρέα για ένα τέτοιο ταξίδι. Ενδιαφέρον δε θα είχε;

    #24928   /   16.07.2012, 14:24

    Πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα, όμως χρειάζεται -νομίζω- και κάποιος κεντρικός συντονισμός για να υλοποιηθεί


    #24930   /   16.07.2012, 15:11

    Γιώργο,



    τέτοιου είδους ταξίδια, σαν κι αυτό του φίλου Μέραρχου, είναι σχεδόν πάντα μοναχικά -κι εκεί έγκειται σε μεγάλο βαθμό η γοητεία τους- και πηγάζουν από μία αυθόρμητη και επείγουσα εσωτερική προσωπική ανάγκη που ΔΕΝ μπορεί να περιμένει ούτε και να εμπεριεχθεί στον οποιονδήποτε προγραμματισμό.


     


    Αν ΔΕΝ είσαι μόνος -με ό,τι αυτό συνεπάγεται- δεν μπορείς, σε καμία περίπτωση, να έρθεις σε επαφή με εκείνες τις πλευρές του εαυτού σου που διαμορφώνουν το συγκεκριμένο είδος αυτογνωσίας, "αποφόρτισης" ή "κάθαρσης" που εννοεί, αν κατάλαβα σωστά, ο Μέραρχος.


     


    Αν και εφόσον προγραμματισθεί ένα τέτοιο ταξίδι, θα πρόκειται για ένα παντελώς ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ταξίδι και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι σαν κι αυτό του φίλου Μέραρχου. Μπορεί νάναι κι αυτό πολύ ενδιαφέρον και ωραίο αλλά δεν θα πάψει νάναι, από κάθε άποψη, εντελώς διαφορετικό ...


     


    Αυτού του είδους η ομορφιά έγκειται στο αυθόρμητο, στο πηγαίο, στο απρόσμενο, που δίνει διαγορετική διάσταση σε ό,τι και αν κάνουμε...


    Administrator
    #24937   /   16.07.2012, 19:58

    Είναι υποκειμενικό Σβεν. Νομίζω οτι πολλοί θα ήθελαν να μοιράζονταν το άγνωστο, παρέα με αγνώστους. Ίσα-ίσα αυτό δίνει ένα μεγαλύτερο "μίγμα" τυχαιότητας που αυξάνει το ενδιαφέρον. Ο λόγος του ταξιδιού, αν κατάλαβα καλά, ήταν να ξαναζήσει ο Μέραρχος πράγματα που είχε ζήσει μικρότερος, προφανώς με παρέα.


    Αν βέβαια στόχος είναι ο διαλογισμός, σίγουρα η μοναχικότητα είναι καλύτερη.


    #24939   /   16.07.2012, 23:14

    Γιώργο,



    δεν είπα πως κάποια από τις δύο εκδοχές ενός τέτοιου ταξιδιού είναι καλύτερη ή χειρότερη. Απλά είναι πολυυυύ διαφορετική η μία από την άλλη. Μόνο όποιος έχει δοκιμάσει, πάνω από μία φορά, και τις δύο εκδοχές μπορεί να καταλάβει τη διαφορά αυτή σε όλο της το εύρος...


     


    Είναι το ίδιο να γνωρίσεις μόνος σου και απρόσμενα μία γοητευτική γυναίκα που την είδες ξαφνικά και δεν μπόρεσες να αντισταθείς στη γοητεία της, με το να σου γνωρίσουν μία άλλη με προξενιό, σε συγκεκριμένο τόπο, χρόνο και με τη συνοδεία άλλων...;;;


    Administrator
    #24942   /   17.07.2012, 10:41

    Προξενιό είναι το να μην το θέλεις. Επίσης, αν 2 μέλη του site ας πουμε, αποφασίσουν με ένα ΠΜ να δώσουν ραντεβού αύριο στο σταθμό Λαρίσης με προορισμό το άγνωστο, δεν υπαρχει συγκεριμένος τόπος. Έχει αρκετή τυχαιότητα και παρόμοια γοητεία.


    #24949   /   17.07.2012, 14:21

    Γιώργο,


     


    προξενιό δεν είναι να μην το θέλεις, αλλά να γνωρίζεσαι με τον άλλον/άλλην μέσω τρίτων. Πολύ παλαιότερα μόνο υπήρχαν προξενιά με το στανιό...


     


    Δεν υπάρχει λόγος διαφωνίας, νομίζω. Μια απλή επισήμανση έκανα μόνο, έχοντας γνώση και πολλαπλή εμπειρία και από τις δύο εκδοχές. Και οι δύο σαφέστατα και μπορούν να είναι πολύ όμορφες και γοητευτικές. Μακάρι να καταφέρετε να οργανώσετε ένα τέτοιο ταξίδι και να είναι αξέχαστο για όλους τους συμμετέχοντες:)))


    #25240   /   02.09.2012, 03:56

    Αν βρεθεί κάποιος από εδω που να θέλει εγώ είμαι μέσα χαλαρά, αρκεί να με βολεύει εκείνη την περίοδο.


    #25106   /   30.07.2012, 18:48

    Eχεις απόλυτο δίκιο φίλε sven. Αν πας καπου μόνος έστω και για 1-2 ωρες αρχίζεις και σκέφτεσαι διάφορα , ηρεμείς και βλέπεις αλλιώς πολλά πράγματα. Το να πας κάπου με κάποιους φίλους είναι καθαρά για να περάσεις καλά και να ξεχαστείς


    #24921   /   16.07.2012, 07:45   /   Αναφορά

     Ό,τι είναι αληθινό, απλό κι αυθόρμητο αλλά σοβαρό , είναι και ωραίο.    Πιστεύω ακράδαντα, πως όταν τα άρθρα έχουν την «προσωπική σφραγίδα» των μελών-συντακτών,  όπως αυτό,  είναι  πάρα πολύ όμορφα.


     

    #24925   /   16.07.2012, 12:30   /   Αναφορά

    Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας. Θέλω να ξέρεται πως σε τέτοια ταξίδια καταλαβαίνεις και γνωρίζεις τον εαυτό σου καλήτερα. Δυστυχώς το άρθρο γράφτηκε για να θυμηθω πως πρέπει να κάνω κάτι ξανά γιατί είμαι σε παρόμια κατάσταση και χρειάζομαι λίγη ενθάρυνση. Θα πάω σε λίγες μέρες Χαλκιδική για καμπινγκ αλλά αυτό ειναι απλά για να ξεφύγω λίγο από τα ιδια και τα ίδια. Θέλω κάποια στιγμή να κάνω κάτι παρόμοιο αλλά όσο περνάνε τα χρόνια οι καταστάσεις δυσκολεύουν.

    #24936   /   16.07.2012, 18:34

    Όλα είναι θέμα απόφασης. Εκεί είναι το πρόβλημα.


    Πχ σας λέω


    Στις 27-28-29 Ιουλίου Παρασκευοσαβατοκύριακο παίρνει ο καθένας το μουσικό του όργανο , και πάμε Σύρο (...σαν μουσικοί να γνωρίσουμε από κοντά τα του Μάρκου ..)  έστω ''προγραμματισμένα'' - χωρίς να κλείσετε δωμάτιο χωρίς χρήματα , χωρίς αλλαξιές ....ότι ΄κάτσει' , κι εγώ μαζί  με τη φυσαρμόνικα και την κιθάρα μου και κάνουμε αυτά που έκανε ο merarxos ,( Εγώ επειδή είμαι γνωστός αν βγώ έτσι μόνος στην Ερμούπολη όπως ο merarxos θα με θεωρήσουν τρελό!!!).


    Αν πάλι δεν πετύχει οργανώνουμε μια βραδυά 'Music Heaven'' σε κάποιο κέντρο , σε μια παραλία ή στο εξοχικό μου αν χωράμε..


    Τι λέτε??


    #24946   /   17.07.2012, 13:59

    Πολύ ωραία η σκέψη σου αλλά έχω 2 προβλήματα. 1)Έχω κλείσει εκείνο το τριήμερο για το φεστιβάλ στην Κεραμωτή και 2) ειμαι από Κομοτηνή οπότε πεφτει πολύ μακριά η Σύρος και δεν παιζουν τόσα χρηματα. Οπότε σας ευχομαι αν πάτε να περάσετε πολύ καλα και θέλω να δω νέο αρθρο με φωτογραφίες.


    #24952   /   17.07.2012, 19:53

    Ωραία ιδέα,αλλά ένα ΠΣΚ (που,στην ουσία είναι μόνο Σάββατο και μισή Κυριακή,αφού το απόγευμα θα πρέπη να επιστρέψουν οι περισσότεροι τής παρέας,όσοι δέν έχουν πάρει άδεια ακόμα) δέν αρκεί.Θα έπρεπε κάτι τέτοιο να κρατήση περισσότερες μέρες.


    Θα μ'ενδιέφερε πάντως μιά τέτοια φάση,αλλά τον Αύγουστο-που θα έχω άδεια-θα είμαι κατά πάσα πιθανότητα κάποιες μέρες στην Τήνο,στο σπίτι ενός φίλου μου μουσικού.


    Βέβαια αυτά που έκανε ο μέραρχος πήγαζαν απ'την ανάγκη του να κάνη κάτι πρωτόγνωρο γι'αυτόν,κάτι που ίσως δέν θα έκανε άν ήταν με παρέα και να ξεφύγη από την καθημερινότητά του.Αλλά και πάλι,άν με αφορμή αυτό το άρθρο του κάποιοι εμπνευστούν να συναντηθούν και να ξεκινήσουν έτσι μιά περιπλάνηση στην χώρα,χωρίς να το έχουν προετοιμάσει σχολαστικά,πιστεύω ότι θα είναι κάτι ωραίο.


     


    #24950   /   17.07.2012, 15:12   /   Αναφορά

    Ήθελα να 'ξερα τι σας κρατάει εδώ ή... εκεί;


    Αφού όλοι το θέλετε, οι τρόποι σας στριμώχνουν...(;)


    Φευγάτοι όλου του... Μ/Η αμοληθείτε...

    #24953   /   18.07.2012, 05:58   /   Αναφορά

    Εγώ απλά σε θαυμάζω και.....σε ζηλεύω καλε μου Μέραρχε! Καλη σου μέρα!

    #24957   /   18.07.2012, 21:01   /   Αναφορά

    πρέπει να το ξανακάνεις! θα είναι ακόμα καλύτερα Smile

    #25108   /   30.07.2012, 19:00

    Μακάρι να μπορέσω κάποια στιγμή αν και νομίζω πως μετά την πρωτη φορά χάνεται η τρέλα και η όρεξη


    #24958   /   18.07.2012, 22:05   /   Αναφορά

    Kαλησπέρα Μέραρχε. Μου θύμισες το πρώτο μοναχικό ταξίδι μου στη Πάτμο και τα βήματα του βαλς που χόρεψα μόνη μου σε μια μικρή πλατεία του κέντρου της Βιέννης υπό τους ήχους δύο πλανόδιων μουσικών που έπαιζαν βιολί. Τώρα όλοι σας με τα σχόλια σας με κάνατε να ετοιμάσω το μεγαλύτερο ταξίδι της ζωής μου, που θα το κάνω για τη πάρτη μου και μόνο. Ευχαριστώ για αυτό. Ε.Σ.

    #25107   /   30.07.2012, 18:58

    Εγω σ'ευχαριστω Ευαγγελία . Να σαι καλά και σου έυχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις στο ταξίδι σου


    #25043   /   25.07.2012, 20:03   /   Αναφορά

    ΑΠ'ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΙΣΜΑΤΑ!!!!


    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ!!!!


    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΑ!!!!


    Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΣΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!


    ΠΑΝΤΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΝΘΕΡΜΑ ΤΟ "ΤΑΞΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ"


    RESPECT!!!

    #25065   /   27.07.2012, 14:53

    Χαχαχα φίλε μου hush ένα πραγμα θα σου πω Κομοτηνή-Σκιαθος 18 ωρες, φοβερο ταξίδι.

    Ευχαριστώ πολύ παιδιά να είστε καλά.
    Μόλις γύρισα από Χαλκιδική και σε λίγο φεύγω για το φεστιβαλ Κεραμωτής.
    Σας περιμένω εκεί.......

    αλλιώς τα λέμε από Δευτέρα....


    #25069   /   27.07.2012, 19:24

    18 ΩΡΕΣ!!!! ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΑΥΤΟ;;;;;!!!


    ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ- ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ- ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!


    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΛΗ ΜΕ "ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ MERARXOS"!!!!


    ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!!


    #25109   /   30.07.2012, 19:05

    χαχαχα φίλε μου δεν είναι ξεχοριστη ιστορία, είναι η ίδια . Έπρεπε να πάρω τον καρβουνιάρη για να μου φτασουν τα λεφτα και είχε μεγάλη διαφορα ωρας με το πλοίο και τον προαστιακό Βόλο-Λάρισσα οπότε περίμενα....


    #25111   /   30.07.2012, 20:44

    ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ!


    ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΑΡΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ!!!


    Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΠΩΣ ΗΤΑΝ;;;


    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ;;;


    ΒΡΗΚΕΣ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΠΑΣ;;;


    #25112   /   30.07.2012, 20:46

    ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΜΩΤΗ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕΣ;;;


    #25117   /   31.07.2012, 01:41

    Πολύ καλά περασα φίλε μου και στα 2 . Πηγα με τα κολλητάρια μου και μερικους φίλους δηλαδή την καλυτερη παρέα για μένα. Ημασταν καμια 10αρια ατομα σύνολο


    #25120   /   31.07.2012, 16:37

    ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΕΓΙΝΕ!!!


    ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!


    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΛΥΣΣΑΞΑΤΕ!!!


    ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!


    ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΟΥΜΕ!!!


    ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: "ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ! ΤΩΡΑ ΤΑ ΖΗΤΩ ΟΛΑ ΝΑ'ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ!"


    #25123   /   02.08.2012, 02:58

    χαχαχα ακριβώς αυτο ρε συ. Τοσα χρόνια στα καμπινγκ, ελευθερα και μη και φέτος δεν αντέξαμε όλες τις μερες και μείναμε ενα 2μερο σε διαμέρισμα. Όντως ήταν πολύ ωραία και όταν είσαι με τόσα άτομα η τρέλα μεγαλώνει οπότε γίναμε και λίγο 16χρονα ξανα. χαχαχαχα


    #25141   /   06.08.2012, 15:34

    ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!!


    10 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ;;;


    ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΦΡΑΓΚΑ;;;


    Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ;;;;


    #25156   /   09.08.2012, 03:04

    Όχι γυρίσαμε πίσω. Στο διαμέρισμα ήμασταν 6 άτομα. ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑ ΦΥΓΩΩΩΩΩΩ


    #25172   /   13.08.2012, 21:31

    ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ!!!


    ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ!


    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ!!!!


    #25080   /   28.07.2012, 19:48   /   Αναφορά

    Πολύ ωραίο και μπράβο σου. Αν ξανάρθεις Θεσσαλονίκη let me know. Θα κατέβω σίγουρα Λευκό, λατρεύω κιθάρα και τραγούδι στο δρόμο! :)

    #25116   /   31.07.2012, 01:38

    Kατεβαινα συχνά περισυ αλλα χωρίς κιθαρα για φέτος πιστευω δυσκολα θα κατεβαίνω γιατι δεν υπάρχει φράγκο ;)


    #25095   /   29.07.2012, 14:34   /   Αναφορά

    Ανατρίχιασα... ! αυτό θα πει να γνωρίζεις καλά τι σου συμβαίνει κα ιτι θέλεις από τη ζωή.. ! παρ όλο  που δεν είχε αρκετά χρήματα.... πάλεψε με έναν τρόπο που αγαπούσε να κάνει χωρίς ντροπή και μπόρεσε να επιβιώσει και να ξανά βρει τον εαυτό του αλλά και να ξεχαστεί από την καθημερινή, άστατη ρουτίνα ....