ελληνική μουσική
    774 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Η Χάρις Αλεξίου τραγουδάει Μανώλη Ρασούλη!

    Μετά από 33 χρόνια η Χάρις Αλεξίου ερμηνεύει και πάλι με το δικό της μοναδικό τρόπο Μανώλη Ρασούλη.

    Η Χάρις Αλεξίου τραγουδάει Μανώλη Ρασούλη!

    Παρασκευή 30 Νοέ 2012

    Το νέο CD της Χάρις Αλεξίου που θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου ονομάζεται «Η τρίπλα» και περιέχει 14 ανέκδοτα τραγούδια. Η δισκογραφική αυτή έκδοση, έρχεται να εκφράσει τον παλμό της, σε μια εποχή που έχουμε μεγάλη ανάγκη να ξαναβρεθούμε, να ελπίσουμε αλλά και να μοιραστούμε συναισθήματα και σκέψεις. Η Χάρις Αλεξίου ταυτίστηκε με το λόγο του Μανώλη Ρασούλη, τραγούδησε τις σκέψεις του, εκφράζοντας με τη δική της δύναμη ψυχής και φωνής τα λόγια του.

    Οι συντελεστές αυτής της δουλειάς είναι:

    Η Βάσω Αλαγιάννη, ο Πέτρος Βαγιόπουλος, ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Leon Y. Poliker είναι οι συνοδοιπόροι στο ταξίδι αυτό οι συνθέτες, παλαιοί φίλοι και σύντροφοι μιας ζωής στις ιδέες και στην καθημερινότητα, άνθρωποι που μοιράστηκαν την έμπνευσή του και εντάχθηκαν στο πλευρό του σαν προσωπικότητες.

    Ο Ορφέας Περίδης ο τελευταίος συνοδοιπόρος του Μανώλη Ρασούλη και στις ζωντανές του παραστάσεις.

    Χάρις Αλεξίου. Που έκανε τη δική της «μουσική» κατάθεση και διασκεύασε η ίδια μουσική του Μάνου Λοίζου.

    Το κομμάτι «Οι στιγμές» είναι το πρώτο τραγούδι της νέας δισκογραφικής δουλειάς της Χάρις Αλεξίου σε στίχους Μανώλη Ρασούλη και μουσική Leon Y. Poliker

    Έρχονται κάτι στιγμές

    Που θαρρώ πως τα ‘χω δει όλα

    Μα έρχεται πάλι μια στιγμή που λες

    Χάλασε του μυαλού μου η κονσόλα

    Και στο όνομα ετούτων των στιγμών

    Show must go on

    Και ίσως κάποτε τελειώσει

    Όταν κι ο πάγος στην Ανταρκτική θα έχει λιώσει

    Έρχονται κάτι στιγμές που λες

    Το δυο χιλιάδες δώδεκα νομίζω

    Που θα σε κάνουν να παραδεχτείς σαν κλαις

    Τον φαύλο κύκλο μου ποτίζω

    Έρχονται κάτι στιγμές

    Κι ότι έχτιζα αιώνες τώρα το γκρεμίζω

    Και στ’ όνομα ετούτων των στιγμών

    Show must go on

    Show must go on

    Η Χάρις Αλεξίου τραγουδάει Μανώλη Ρασούλη!

    Mια εβδομάδα πριν την κυκλοφορία του νέου cd της Χάρις Αλεξίου «Η τρίπλα», τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 12:00 στο STUDIO SIERRA (Μεσογείων 99, Αμπελόκηποι) θα γίνει ακρόαση του CD μαζί με όλους τους συντελεστές της παραγωγής.





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #26049   /   07.12.2012, 22:37   /   Αναφορά

    Ωραίο τραγούδι........

    #26096   /   11.12.2012, 13:40   /   Αναφορά

    Η Χάρις Αλεξίου, χωρίς να αμφισβητώ τη μουσική της αξία και προσφορα, είναι ο ορισμός του συμφεροντολόγου ανθρώπου. Στον Ρασόυλη δε φέρθηκε κάθολου καλά, αλλά τώρα που μπορεί να κερδοσκοπήσει με το όνομά του, ξαφνικά "ταυτίστηκε με το λόγο του" και "τραγόδησε τις σκέψεις του". Είναι κρίμα για το Ρασούλη να τραγουδήσει η Αλεξίου τα τραγούδια του, και ακόμα πιο κρίμα είναι που κανένας δε μπορεί να κάνει κάτι. Οι μόνοι που αξίζουν να τραγουδούν τα τραγούδια του Ρασούλη είναι οι συνεργάτες του που τον ακολουθούσαν στην πορεία του, και που όταν ο ίδιος δεν είχε σωστή στάση ακόμα και προς αυτούς, προσπαθούσαν να τον "συνετίσουν" παρά να εκμεταλλεύονται τη συνεργασία τους μαζί του.

    #26104   /   13.12.2012, 09:46   /   Αναφορά

    η αλεξιου(μαζι με βιταλη ) ηταν μια απο τις μεγαλυτερες φωνες της γενιας της και οχι μονο...και οι δυο στην πορεια τους προσφεραν πολυ λιγοτερα απο οτι μπορουσαν και ιδιαιτερα η ρουπακα εδω και 25 χρονια μας τραγουδαει πολυ μαλακοποιοτικο κουλτουρα με ελαχιστες εξαιρεσεις και η φωνη της ειναι στο ενα τριτο για οσους καταλαβαινουν και δεν αναβουν αναπτηρες απο κατω...και τωρα βγαζει και δισκο για τα χριστουγενα συμφωνα με τις αμερικανικες συνταγες μαρκετινγκ ...ντροπη!!!!και για τους συντελεστες...βγαλτε ολοι για τα χριστουγενα δισκους παιδια βγαλτε ολοι να τους περνουμε δωρακια στις αγαπες μας τωρα στις γιορτες ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ..ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ