ελληνική μουσική
    530 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Δισκογραφία

    Επιστροφή των ΝΑΜΑ με ... 'Ψαράκι'

    Στη διαδρομή τους από το 1992 μέχρι σήμερα έγραψαν και διασκεύασαν τραγούδια που αγαπήσαμε και κρατήσαμε στην καρδιά μας, όπως τα: «Οδυσσέας», «Πρίγκιπας αλήτης», «Ζωή παράσταση», «Μια Κυριακή», «Μια αγάπη για το καλοκαίρι» κ.α. Διαβάστε για το νέο τους single και κατεβάστε το εξώφυλλο!
    Γράφει ο Jorge (jorge)
    300 άρθρα στο MusicHeaven
    Πέμπτη 03 Ιούν 2004
    Latin - Jazz ρυθμοί για φέτος το καλοκαίρι είναι η μουσική πρόταση των ΝΑΜΑ. Ο ¶ρης και η Ιφιγένεια ξεκίνησαν το δισκογραφικό τους ταξίδι το 1992 με το ομότιτλο άλμπουμ τους, κερδίζοντας αμέσως τις εντυπώσεις με τη ρυθμική πολυμορφία τους και το προσωπικό τους χρώμα στην ενορχήστρωση και το στίχο. Στη διαδρομή τους μέχρι σήμερα έγραψαν και διασκεύασαν τραγούδια που αγαπήσαμε και κρατήσαμε στην καρδιά μας, όπως τα: «Οδυσσέας», «Πρίγκιπας αλήτης», «Ζωή παράσταση», «Μια Κυριακή», «Μια αγάπη για το καλοκαίρι» κ.α.

    Στο νέο τους cd single «Το ψαράκι» παρουσιάζουν τρία ολοκαίνουρια τραγούδια. Με ακόμη πιο Jazzy διάθεση αυτή τη φορά, οι Νάμα μάς προσφέρουν τρία δροσερά, καλοκαιρινά τραγούδια που ξυπνούν τις χορευτικές μας διαθέσεις! Jazz Latin ρυθμός για το «Καπέλο», world Latin για το «Mambo Solero», Jazz Blues για το ομότιτλο «Ψαράκι» που υπάρχει σε δύο εκδοχές και αναμένεται να γίνει η επιτυχία του καλοκαιριού!


    Επίσημο site των ΝΑΜΑ: www.namamusic.gr

    Tags
    Μουσικά Είδη:BluesJazzLatinΚαλλιτέχνες:ΝάμαΜουσική Εκπαίδευση:ρυθμός



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε