ελληνική μουσική
    602 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Η Fender ρίχνει φως στο καλοκαίρι με τις νέες ηλεκτρικές κιθάρες Satin

    Τις νέες ηλεκτρικές της κιθάρες παρουσιάζει η Fender και μας υπόσχεται ένα αισθησιακό καλοκαίρι γεμάτο χρώμα. H σειρά Satin είναι σε κυκλοφορία!

    Η Fender ρίχνει φως στο καλοκαίρι με τις νέες ηλεκτρικές κιθάρες Satin

    Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr
    939 άρθρα στο MusicHeaven
    Τετάρτη 12 Ιούν 2013

    Η Fender με ενθουσιασμό ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας ολοκαίνουργιας σειράς από ηλεκτρικές κιθάρες που θα κυκλοφορήσει την καλοκαιρινή περίοδο. Με την ονομασία Satin που θα είναι μια φρέσκια και δροσερή επέκταση της ήδη υπάρχουσας σειράς της Fender.

    Standard Stratocaster Satin
    Standard Stratocaster Satin

    Με την ολοκαίνουργια σειρά μοντέλων της που έχουν υπέροχα και εντυπωσιακά χρώματα και εργονομικό σχήμα, η σειρά Satin προσθέτει μια ζωντανή πινελιά στα μοντέλα Standard Telecaster και Standard Stratocaster. Οι νέες κιθάρες θα είναι διαθέσιμες στα εξής χρώματα: πορτοκαλί (Flame Orange), μπλε (Ocean Blue Candy), κίτρινο (Arizona Sun) και χρυσό (BlazeGold). Η συλλογή Satin Series θα είναι μια σειρά που θα ενθουσιάσει τους μυημένους αυτό το καλοκαίρι. Και οι δύο σειρές βγαίνουν σε κάθε ένα από τα παραπάνω αυτά χρώματα.

    Standard Telecaster Satin
    Standard Telecaster Satin

    Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά της Standard Stratocaster Satin είναι, σχήμα telecaster, υλικό στα ξύλα: σώμα alder, μπράτσο maple σε σχήμα "modern C" και σατινέ τελείωμα στο πίσω μέρος, ταστιέρα με πλάτος 9.5'' και υλικό radius rosewood ή maple fingerboard με 21 τάστα, μεγέθους Medium Jumbo, συνολικού μήκους γέφυρας 25.5" (648 mm), τρία μονά-coil pickups με πέντε τρόπους ρύθμισης, τρία-ply μαύρο-λευκό-μαύρο pickguard και μαύρο πλαστικό κοντρόλ knobs.

    Standard Stratocaster Satin
    Standard Stratocaster Satin

    Στα χαρακτηριστικά της Standard Telecaster Satin είναι, σχήμα rosewood fingerboard με 21 τάστα μεγέθους jumbo, δύο μονά-coil pickups με τρεις τρόπους ρύθμισης, τρία-ply μαύρο-λευκό-μαύρο pickguard και μαύρο πλαστικό κοντρόλ knobs.

    Standard Telecaster Satin
    Standard Telecaster Satin

    Πηγή: ultimate-guitar.com, Fender.com


    Tags
    Εταιρίες:StratocasterFender



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε