ελληνική μουσική
    706 online   ·  210.848 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Νέα δουλειά ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Yoko Ono τον Σεπτέμβριο

    Η θρυλική Yoko Ono έχει πλέον συμπληρώσει την 8η δεκαετία της και πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ με τίτλο Take Me to the Land of Hell

    Νέα δουλειά ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Yoko Ono τον Σεπτέμβριο

    Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr
    939 άρθρα στο MusicHeaven
    Σάββατο 29 Ιούν 2013

    Όπως αναφέρει το περιοδικό Rolling Stones το νέο άλμπουμ της Yoko Ono θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου από την εταιρεία Chimera Music. O προηγούμενος δίσκος της κυλοφόρησε πριν από 4 περίπου χρόνια και είχε τον τίτλο Between My Head and the Sky.

    Νέα δουλειά ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Yoko Ono τον Σεπτέμβριο

    Το νέο της άλμπουμ ηχογραφήθηκε στην Νέα Υόρκη και η παραγωγή έγινε από την ίδια, τον γιό της Sean Lennon και την Yuka Honda. Στο άλμπουμ συμμετέχουν σημαντικά ονόματα όπως ο drummer των Roots Questlove, ο κιθαρίστας Wilco, οι Tune-Yards και Andrew Wyatt, τα remixes έγιναν από τους Keigo "Cornelius" Oyamada και Beastie Boys' Mike D και Ad-Rock.

    Η 80χρονη σήμερα Ono είναι στο απώγειο των δραστηριοτήτων της μια που ασχολείται μεταξύ άλλων και με την διοργάνωση του Φεστιβάλ Meltdown στο Λονδίνο. Φέτος στο φεστιβάλ θα περιληφθούν εμφανίσεις των Savages, Kim Gordon, Siouxsie Sioux, Marianne Faithfull, Thurston Moore, Iggy και the Stooges, Deerhoof και της Patti Smith.

    Νέα δουλειά ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Yoko Ono τον Σεπτέμβριο

    "Η ενέργεια που έχω αυτή τη στιγμή και η επιθυμία μου να συνεχίσω να δημιουργώ όση περισσότερη καλή μουσική μπορώ είναι αυτό που με ωθεί να συνεχίζω μέχρι σήμερα” είπε η Ono. "Αυτό το άλμπουμ είναι ο συνδυασμός πολλών ιδεών που γεννήθηκαν τα τελευταία χρόνια και αισθάνομαι περήφανη που κυκλοφορώ αυτή τη δουλειά αλλά και εξαιρετικά ενθουσιασμένη γιατί αυτό συμβαίνει σε μια τόσο καλή περίοδο της ζωής μου."

    Πηγή: ultimate-guitar.com


    Tags
    Καλλιτέχνες:Wilco



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε