ελληνική μουσική
    657 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Οι Mazzy Star με νέο άλμπουμ μετά από 17 χρόνια!

    Το ντουέτο από την Καλιφόρνια Mazzy Star πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο τους άλμπουμ μετά από 17 ολόκληρα χρόνια με τίτλο Seasons of your Day. Στις 24 Σεπτεμβρίου η νέα τους δισκογραφική δουλειά θα βγει στην αγορά από την εταιρεία Rhymes Of An Hour Records.

    Οι Mazzy Star με νέο άλμπουμ μετά από 17 χρόνια!

    Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr
    939 άρθρα στο MusicHeaven
    Κυριακή 21 Ιούλ 2013

    Οι Mazzy Star δημιουργήθηκαν στην Santa Monica της Καλιφόρνιας το 1989, τα μέλη της μπάντας είναι η τραγουδίστρια Hope Sandoval και ο κιθαρίστας Dave Roback, οι οποίοι μαζί έγραψαν σχεδόν όλα τα κομμάτια των προηγούμενων άλμπουμ που κυκλοφόρησαν από το 1990 μέχρι και το 1996.

    Οι Mazzy Star με νέο άλμπουμ μετά από 17 χρόνια!


    Αυτό θα είναι το τέταρτο συνολικά άλμπουμ των Mazzy Star από το 1990 που κυκλοφόρησαν και τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο She Hangs Brightly. Το 1993 ακολούθησε το So Tonight that I Might See ενώ το 1996 είχαν κυκλοφορήσει το Among My Swan.

    Εκτός από τα δύο άλμπουμ που έφτασαν τα Top50 άλμπουμ των charts, οι Mazzy Star παρέμειναν για πάντα ένα cult act. Είναι ιδιαίτερα γνωστοί για την επιτυχία τους Fade into You.

    Το Seasons of your Day περιλαμβάνει την συμμετοχή του Bert Jansch ο οποίος πέθανε το 2011, ένα είδωλο στην folk μουσική που έπαιζε κιθάρα και του ντραμίστα Colm Ó Cíosóig με το My Bloody Valentine. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στην Νορβηγία και την Καλιφόρνια και χαρακτηρίστηκε ως η μουσική για τους ερωτευμένους και όλες τις πληγωμένες καρδιές.


    Πηγή: gibson.com, guardian.co.uk


    Tags
    Μουσικά Όργανα:κιθάραΚαλλιτέχνες:Monica



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε