ελληνική μουσική
    396 online   ·  210.815 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Βιβλίο & Μουσική

    Μελωδικά Μαθήματα: Μέθοδος κιθάρας για παιδιά

    Τα Μελωδικά Μαθήματα είναι μια μέθοδος κιθάρας για παιδιά, ευχάριστη και διδακτική, γραμμένη με στόχο να κάνει το μάθημα της κιθάρας δημιουργική ψυχαγωγία, παιχνίδι και μάθηση. Να μετατρέψει τα πιο άχαρα ή δύσκολα πρώτα μαθήματα σε σκέτη διασκέδαση. Να προσφέρει στον δάσκαλο ένα πολύ χρήσιμο εγχειρίδιο με μελωδικώτατες ασκήσεις, βαθειά επηρεασμένες από την Ελληνική παράδοση, γνωστά τραγούδια από όλο τον κόσμο και σπουδές των μεγάλων δασκάλων της κιθάρας και στους μικρούς ή αρχάριους μαθητές ένα βιβλίο που θα αγαπήσουν, αφού θα παίζουν μουσική από το πρώτο κιόλας μάθημα...
    Γράφει το μέλος Εύα Φάμπα (guitarjournal)
    9 άρθρα στο MusicHeaven
    Παρασκευή 09 Ιούλ 2004
    Θα γνωρίσουν σιγά σιγά τις νότες και όλα το μυστικά της κιθάρας και θα φτιάξουν σωστή τεχνική παίζοντας πολύ όμορφα μουσικά κομμάτια. Συγγραφέας των Μελωδικών Μαθημάτων είναι η καταξιωμένη σολίστ και καθηγήτρια της κιθάρας, Εύα Φάμπα. Ζηλευτή η καλλιτεχνική της σταδιοδρομεία είναι γεματη διπλώματα, βραβεία και διακρίσεις, σημαντικές μουσικές συνεργασίες, ηχογραφήσεις και ρεσιτάλ σε όλο τον κόσμο. Η ίδια έχει επιμελληθεί την έκδοση και επανέκδοση του έργου του πατέρα της Δημήτρη Φάμπα, διαμορφώνοντας τη σειρά Μελωδίες για νέους κιθαρίστες, και έχει διακριθεί για την σύνθεση μικρών μινιατούρων για παιδιά σε σχετικό διαγωνισμό των Μουσικών Ακαδημιών της Λευκορωσίας και περιοδικών κιθάρας. Το βιβλίο αυτό είναι εικονογραφημένο από την ζωγράφο Εύα Μελά, έχει 70 σελίδες, 126 ασκήσεις-τραγούδια και ένα πολύ εύχρηστο δέσιμο.


    ΕΚΔΟΣΗ: ΛΙΟΛΙΟΣ Music Center, (Αλ. Παπαναστασίου 33, 546 39 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
    τηλ 2310 949 411-2-3. τηλ-fax: 2310 949447. email: liolios@liolios.gr



    Σχετική ιστοσελίδα: Εύα Φάμπτα





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε