ελληνική μουσική
    404 online   ·  210.818 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Live Reviews

    Ήμασταν εκεί: Σκηνοθέτης (FF.C) στο An Club

    Μη μου τους ήχους τάραττε το concept με νέο κυρίως αίμα! 

    Ήμασταν εκεί: Σκηνοθέτης (FF.C) στο An Club

    Γράφει η Δέσποινα Κ. (despinakontogianni)
    122 άρθρα στο MusicHeaven
    Πέμπτη 03 Απρ 2014

    Μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, ο Σκηνοθέτης επέστρεψε με νέο δίσκο σ' ένα live με καλή επιλογή guests, στο An Club, το κατάλληλο μέρος για να φιλοξενήσει κάτι τέτοιο!

    Το live άνοιξε δυναμικά με τους Α5. Ίσως η καλύτερη επιλογή για opening και μια εξαιρετική ευκαιρία να τους γνωρίσει ένα κοινό, που δεν τους ήξερε πιο πριν. Αμέσως μετά τη σκυτάλη πήραν οι One Way, ένα σχήμα Κυπρίων λιγότερο γνωστό στην ελληνική hip hop σκηνή, με κομμάτια από τη δισκογραφική τους δουλειά "Ένα δρόμος". Η χημεία που είχαν μεταξύ τους ήταν αυτό που ξεσήκωσε το κοινό. 

    Η ένταση του κοινού άρχισε να ανεβαίνει, μόλις βγήκαν οι Under Pressure, σχήμα με παρελθόν που το κοινό εκτιμάει. 

    Τη σειρά του πήρε κι ο Παράξενος, παρουσιάζοντας τη δουλειά του "Απ' το ποτάμι πίνω αίμα", που κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο, αλλά κι ακυκλοφόρητα κομμάτια. Η φράση "εγινε χαμός" είναι αρκετά επιεικής. Απόδειξη το ότι δεν υπήρχε κανείς, να κρατήσει υλικό! 

    (δουλειά του μπορείτε να βρείτε εδώ)

    Έκπληξη της βραδιάς η unofficial εμφάνιση του Μόνιμου Κάτοικου, σε μια συνεργασία με τον Παράξενο.

    Μικρή απογοήτευση η στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή ο Ρήγας. Λόγω του ότι συμμετέχει και στο δίσκο του Σκηνοθέτη (Δημ. Πετσούκη), το κοινό περίμενε κάτι πιο δυνατό. Οι επιλογές του ήταν κάπως παράταιρες με το hip hop. Γι' αυτό κι η είσοδος του Σκηνοθέτη ήταν θεαματική! 

    Ακούστηκαν τα κομμάτια από το νέο δίσκο του "Μη μου τους ήχους τάραττε" (Αντίξοες παραγωγές), όπως και παλιότερα κομμάτια των FFC. 

    Το πρωτόγνωρο της υπόθεσης ήταν πως άνοιξαν το live σχήματα αρκετά αξιόλογα σε σχέση με αυτά, που έχει να δείνει η hip hop σκηνή σήμερα, κι όχι κάποιους ερασιτέχες break dancers. Η κορυφή, λοιπόν, ήταν αυτό κι όχι τόσο ο δίσκος που ακούσαμε. 

    Ίσως να ήταν καλύτερα, ένα συμμετείχε κι ο Ρυθμοδαστής, αφού υπάρχει δουλειά του και στο δίσκο. 

    Εντυπώσεις μέτριες. Ελπίζουμε σ' επόμενο live! 





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε