ελληνική μουσική
    682 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Σε πρώτη εμφάνιση

    Διαγωνισμός Τραγουδιού - 10η Θέση: Εδώ βραδιάζει

    Οι Πέτρος και Πέτρος Βεντουρής είναι δύο ξαδέλφια από την Νάουσα της Πάρου που κατάφεραν με τη δημίουργία τους Εδώ βραδιάζει να κατακτήσουν τη 10η θέση στον 4ο Διαγωνισμό Τραγουδιού του MusicHeaven!

    Διαγωνισμός Τραγουδιού - 10η Θέση: Εδώ βραδιάζει

    Τετάρτη 21 Οκτ 2015

    Είμαστε οι Πέτρος και Πέτρος Βεντουρής, δυο ξαδέλφια από την Νάουσα της Πάρου. Πρόσφατα ανακαλύψαμε την χημεία μας στο τραγούδι κι έτσι ξεκίνησε το δικό μας ταξίδι στην μουσική. Πρώτος σταθμός η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών τον Δεκέμβρη του 2014 και η είσοδός μας στα είκοσι καλύτερα τραγούδια του διαγωνισμού με το τραγούδι "Της ψυχής τα κρυμμένα". Ύστερα η 10η θέση στον διαγωνισμό του MusicHeaven με το "Εδώ βραδιάζει" ήταν ακόμη μια επιβράβευση της προσπάθειας μας. Αυτήν την περίοδο βρισκόμαστε στο στούντιο, όπου ηχογραφούμε τον δίσκο του Πέτρου, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο. 

    Πέτρος Ν. Βεντουρής

    Ο συνθέτης και ερμηνευτής του "Εδώ βραδιάζει", είναι ένας πολυτάλαντος μουσικός με υπέροχη φωνή που σε παρασύρει απ' το πρώτο άκουσμα. Σπούδασε στο τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής στο ΤΕΙ Άρτας και ύστερα μοντέρνα κιθάρα στο Modern Music School στα Εξάρχεια . Πλέον ζει μόνιμα στην Αθήνα όπου σε διάφορες μουσικές σκηνές της πόλης προβάλει την δουλειά του. 

    Πέτρος Ν. Βεντουρής
    Πέτρος Ν. Βεντουρής

    Πέτρος Π. Βεντουρής

    Είμαι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και ανακάλυψα την τάση μου στον στίχο λίγα χρόνια πριν όπου βρήκα θα έλεγα στον ξάδελφό μου το άλλο μου μισό. Δέσαμε αμέσως, απ' το πρώτο κιόλας τραγούδι που μελοποίησε ήξερα ότι κάτι καλό πάει να γίνει. Τον εμπιστεύτηκα τυφλά, το ίδιο έκανε κι εκείνος και τον ευχαριστώ θερμά. Το να γράφω είναι μια διέξοδος για μένα και πλέον τρόπος ζωής, με ηρεμεί, μαθαίνω καλύτερα τον εαυτό μου και ίσως έχω την ευκαιρία να μοιραστώ σκέψεις που ποτέ δεν είχαν φωνή. 

    Πέτρος Π. Βεντουρής
    Πέτρος Π. Βεντουρής

    "Εδώ βραδιάζει" η ιστορία... 

    Συνήθως ένας έρωτας με άδοξο τέλος είναι ένας πολύ δυνατός λόγος να φτάσεις την δημιουργικότητά σου στα άκρα, έτσι έγινε και μ' εμάς, μιας και βρισκόμασταν σε παρόμοια συναισθηματική κατάσταση. Οι στίχοι μου βρήκαν το μουσικό ταλέντο του και ήρθε αυτό το τραγούδι. Είμασταν σ' έναν γάμο κι ενώ όλοι διασκέδαζαν και χόρευαν εγώ είχα βυθιστεί μέσα μου και με το κινητό στο χέρι απλά έγραφα. Κάποια στιγμή ο Πέτρος με ρώτησε τι κάνω και του έδωσα να διαβάσει. Η πρώτη του κουβέντα ήταν, "μόλις το τελειώσεις το θέλω", έτσι μια μέρα μετά του το έστειλα και σε πολύ σύντομο χρόνο το έντυσε μ' αυτήν την υπέροχη μουσική. 


    Με εκτίμηση Πέτρος Π. Βεντουρής


    Tags
    Μουσικά Όργανα:κιθάρα



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #29337   /   21.10.2015, 14:27   /   Αναφορά
    Έν εκ των τριών τραγουδιών τα οποία ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα.
    Θα ήταν υπερβολή να πω ότι το λάτρεψα, αλλά θα το κάνω... το λάτρεψα!
    Εύχομαι και στους δύο μία δημιουργική και πολυετή πορεία στην μουσική, ένας χώρος ο οποίος έχει πολλή ανάγκη τέτοια ταλέντα!
    #29338   /   21.10.2015, 16:58   /   Αναφορά
    ένα πολύ όμορφο τραγούδι....τα συγχαρητήριά μου..πολύ ζεστή φωνή επίσης...