ελληνική μουσική
    723 online   ·  210.848 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Ρέμος Γλυκερία στο Διογένης Studio!

    Ρέμος Νικολόπουλος Γλυκερία ενώνονται για πρώτη φορά σε ζωντανό επίπεδο και από την πρώτη στιγμή της πρεμιέρας τους φάνηκε πως ήρθαν για να μείνουν πολύ καιρό κοντά μας, μιας και ήδη έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.

    Ρέμος Γλυκερία στο Διογένης Studio!

    Τρίτη 08 Μαρ 2016

    ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO ΡΕΜΟΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑ 2016

    To Διογένης, ύστερα από λίγες μέρες απουσίας από τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, επέστρεψε δυναμικά στην πόλη με το ίδιο σχήμα που φιλοξένησε ολόκληρο το χειμώνα, ωστόσο έχοντας κάνει μία αντικατάσταση. Έτσι, βλέπουμε τη Γλυκερία να βρίσκεται στη θέση της Φωτεινής Δάρρα, και να συνοδεύεται επί σκηνής από δύο μεγάλους καλλιτέχνες του ελληνικού τραγουδιού, τον Αντώνη Ρέμο και το Χρήστο Νικολόπουλο. Ρέμος Νικολόπουλος Γλυκερία ενώνονται για πρώτη φορά σε ζωντανό επίπεδο και από την πρώτη στιγμή της πρεμιέρας τους φάνηκε πως ήρθαν για να μείνουν πολύ καιρό κοντά μας, μιας και ήδη έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.

    Έτσι η άνοιξη και το καλοκαίρι 2016, προδιαγράφονται λαμπρά, αφού θα έχουμε στο πλευρό μας ένα τρίδυμο... φωτιά, που θα μας χαρίσει τις πιο ξέγνοιαστες και ευχάριστες μουσικές εμπειρίες. Τραγούδια διαχρονικά, αγαπημένα, μοναδικά, πλαισιωμένα από τρεις ανεπανάληπτες ερμηνείες μεγάλων καλλιτεχνών αλλά και κέφι που φτάνει με δεξιοτεχνικό τρόπο στα ύψη, είναι μονάχα μερικά από όσα θα μπορεί να ζήσει κανείς από την αρένα του Διογένης Studio από εδώ και στο εξής. Τρεις επαγγελματίες του χώρου χαρίζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού. Μία ματιά μονάχα στις σύντομες βιογραφίες του καθενός παρακάτω, θα σε πείσει ότι πρόκειται για κάτι μοναδικό.

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΑΝΟΙΞΗ 2016

    Συγκριτικά με τους παρακάτω καλλιτέχνες, ο Αντώνης Ρέμος μετρά τα λιγότερα χρόνια στη δισκογραφία και τις ζωντανές εμφανίσεις αφού το ντεμπούτο του έκανε περίπου 20 χρόνια πριν. Μέσα σε αυτά οι επιτυχίες που μας έχει χαρίσει θα μπορούσαν να γεμίσουν αμέτρητες ώρες προγραμμάτων, ωστόσο, ο αγαπημένος καλλιτέχνης φροντίζει να κάνει πάντα τις σωστές επιλογές και να μας χαρίζει ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. «Τι σου ΄χω κάνει», «Δυο ψέμματα», «Μα δεν τελειώσαμε», «Λένε» είναι μονάχα ένα μικρό δείγμα από όλα όσα κανείς να ακούσει από τα τραπέζια ή το μπαρ του Διογένης, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

    Ρέμος Γλυκερία στο Διογένης Studio!

    ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΑΝΟΙΞΗ 2016

    Ό, τι και να πει κανείς για τον καλλιτέχνη αυτό, θα είναι πολύ λίγο. Ο Χρήστος Νικολόπουλος είναι ένας από τους μεγαλύτερους δεξιοτέχνες του μπουζουκιού, τα τελευταία πενήντα χρόνια που μετρά η πορεία του στα μουσικά δρώμενα. Παράλληλα, είναι και ένας από τους πιο γνωστούς συνθέτες, έχοντας γράψει τραγούδια για ονόματα μεγάλου βεληνεκούς, όπως το Στράτο Διονυσίου, το Στέλιο Καζαντζίδη, την Ελένη Βιτάλη, τη Χάρις Αλεξίου και πολλούς ακόμα, ενώ έχει υπογράψει και πολλά τραγούδια του Αντώνη Ρέμου. Οι δύο καλλιτέχνες, παρά τη συνεργασία τους αυτή, δεν είχαν συνυπάρξει μουσικά μέχρι σήμερα σε ζωντανό επίπεδο. Τώρα, Ρέμος Νικολόπουλος δίνουν συνάντηση στην πίστα του Διογένη κάθε εβδομάδα.

    ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΑΝΟΙΞΗ 2016

    Ύστερα από το πρόσφατο τέλος των χειμερινών της εμφανίσεων στην σκηνή του ΦΩΣ μαζί με τους Μανώλη Λιδάκη και Μανώλη Κονταρό, η συνέχεια της σεζόν, έπεται για τη Γλυκερία ακόμα πιο συγκλονιστική. Η ίδια αντικαθιστά την μέχρι τώρα Φωτεινή Δάρρα και το αποτέλεσμα δίπλα στον Αντώνη Ρέμο και τον Χρήστο Νικολόπουλο θα είναι το λιγότερο μοναδικό. Μία μουσική συνάντηση, σαν αυτές που συνηθίζει να μας χαρίζει η Γλυκερία, αφού πάντοτε κάνει επιλεκτικές συνεργασίες με ποιοτικά ονόματα του χώρου.

    ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΑΝΟΙΞΗ 2016

    Το Διογένης Studio είναι ένα από τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα μαγαζιά στην πόλη της Αθήνας. Βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Συγγρού και Αμφιθέας, λίγο πιο έξω από το κέντρο της πόλης, πράγμα που κάνει την πρόσβαση του κοινού σε αυτό πανεύκολη. Παράλληλα, το τέλειο design του αλλά και η άψογη εξυπηρέτηση δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες φιλοξενίας ενός μεγάλου ονόματος. Γι' αυτό και κάθε χρόνο το Διογένης είναι κοντά στο κοινό με τα πιο δυναμικά σχήματα στην πόλη. Φέτος, βλέπουμε Ρέμο Νικολόπουλο Γλυκερία μαζί στη σκηνή του να απογειώνουν το κέφι για τα καλά.   




    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε