ελληνική μουσική
    825 online   ·  210.851 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Ήρθε στην Ελλάδα το Picodi με προσφορές και εκπτώσεις σε όλα τα είδη!

    Ήρθε στην Ελλάδα το Picodi με προσφορές και εκπτώσεις σε όλα τα είδη!

    Πέμπτη 14 Ιούλ 2016

    Στην περίοδο κρίσης που διανύουμε, όλοι προσπαθούμε να βρούμε τους πιο οικονομικούς τρόπους για να κάνουμε αγορές.  Όλο και περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται στις online αγορές ενώ άλλοι επιλέγουν να κάνουν αγορές σε περίοδο εκπτώσεων, για να εξοικονομήσουν όσο περισσότερα χρήματα γίνεται. Τώρα όμως ήρθε στην Ελλάδα το picodi.com/gr, η ελληνική ιστοσελίδα του Picodi.com, που έχει συγκεντρωμένες όλες τις εκπτώσεις, προσφορές και εκπτωτικούς κωδικούς από τα μεγαλύτερα online καταστήματα της Ελλάδας και του εξωτερικού και είναι ο καλύτερος τρόπος για έξυπνες αγορές όλο τον χρόνο, όχι μόνο σε περίοδο εκπτώσεων.

    Η εύκολη πλοήγηση στο Picodi το κάνει διασκεδαστικό και άνετο στη χρήση. Εκτός από το λάπτοπ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Picodi από το τάμπλετ ή το κινητό σου και να κάνεις τις πιο οικονομικές αγορές όπου κι αν βρίσκεσαι, στο σπίτι, στη δουλειά, ακόμα και στις διακοπές, χωρίς να χάνεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, να συνωστίζεσαι στα καταστήματα και να περιμένεις στις ουρές των ταμείων.

    Ήρθε στην Ελλάδα το Picodi με προσφορές και εκπτώσεις σε όλα τα είδη!

    Στο Picodi μπορείς να βρεις όλες τις προσφορές σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές, προϊόντα τεχνολογίας, είδη για όλη την οικογένεια και το σπίτι, αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια και ό,τι άλλο χρειάζεσαι με έκπτωση έως 80%! Πολλά καταστήματα προσφέρουν δωρεάν παράδοση της παραγγελίας σου ή δωρεάν επιστροφή αν δεν είσαι ικανοποιημένος. Στο Picodi ακόμα θα βρεις τους καλύτερους εκπτωτικούς κωδικούς που προσφέρουν επιπλέον έκπτωση, δώρο ή δωρεάν αποστολή της παραγγελίας σου.

    Η εγγραφή στο Picodi δεν είναι υποχρεωτική. Είναι όμως εντελώς δωρεάν και με την εγγραφή σου μπορείς να ενημερώνεσαι τακτικά μέσω email για τις καλύτερες προσφορές, εκπτώσεις και εκπτωτικούς κωδικούς μόλις κυκλοφορήσουν, ώστε να κάνεις τις πιο συμφέρουσες αγορές τη σωστή στιγμή. Εναλλακτικά, μπορείς να επισκέπτεσαι τακτικά την ιστοσελίδα και να βλέπεις τις διαθέσιμες προσφορές Picodi.

    Ήρθε στην Ελλάδα το Picodi με προσφορές και εκπτώσεις σε όλα τα είδη!

    Οι online αγορές αποτελούν την καλύτερη λύση για να εξοικονομήσουμε χρήματα. Χρησιμοποιώντας τακτικά το Picodi μπορείς να αποκτήσεις όλα αυτά που θέλεις εύκολα, άνετα και κυρίως οικονομικά.




    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #29484   /   29.07.2016, 02:36   /   Αναφορά
    Τι ακριβώς είναι αυτό;
    Δεν έχω καταλάβει!