ελληνική μουσική
    492 online   ·  210.826 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Ο Μάκης Δημάκης στο Βοτανικό

    Μάκης Δημάκης και Βοτανικός ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας χαρίζουν μία νέα συνεργασία στην πόλη που θα μείνει αξέχαστη σε όλο το κοινό του λαϊκού τραγουδιού την ερχόμενη σεζόν.

    Ο Μάκης Δημάκης στο Βοτανικό

    Δευτέρα 05 Σεπ 2016

    Με αμέτρητες εκπλήξεις έρχεται και αυτό το φθινόπωρο στην Αθήνα και τη διασκέδασή της. Η φετινή σεζόν θα μας υποδεχθεί με νέες συνεργασίες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας και θα μας ενθουσιάσουν ξανά. Ανάμεσα σε αυτές και μία που ομολογουμένως κανείς δεν θα περίμενε. Μάκης Δημάκης Βοτανικός ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να απογειώσουν το κέφι και τη διασκέδαση για πρώτη φορά. Μία συνεργασία που βλέπουμε για πρώτη φορά και σίγουρα δεν περιμέναμε, μιας και την τελευταία σεζόν το αγαπημένο κέντρο είχε πάρει μία στροφή προς το πιο εναλλακτικό ρεπερτόριο. Ωστόσο, η ώρα της επιστροφής στα κλασικά και αγαπημένα λαϊκά δεν άργησε να έρθει και μάλιστα με έναν εκπρόσωπο του είδους που είναι λίγα χρόνια στο προσκήνιο, όμως δείχνει έτοιμος να αναλάβει το τιμόνι του προγράμματος και να μας χαρίσει έναν απίστευτο χειμώνα διασκέδασης. Μάκης Δημάκης Βοτανικός θα μας χαρίσουν έναν μοναδικό χειμώνα διασκέδασης με φόντο τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλλιτέχνη που τα τελευταία χρόνια μονοπωλούν την αγάπη του κοινού του λαϊκού τραγουδιού.

     

    ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016-2017

     

    Παρά το γεγονός ότι ο Μάκης Δημάκης διανύει την δεκαετία των 40, έχει βρεθεί στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος μόλις τα τελευταία χρόνια. Ο τραγουδιστής μπορεί να έχει διανύσει χιλιόμετρα σε πίστες όλα αυτά τα χρόνια, όμως, πολύ πρόσφατα κατάφερε να γίνει πολύ γνωστός και πολύ αγαπημένος καλλιτέχνης, μιας και άργησε να ξεκινήσει τη δισκογραφία του. Πλέον, οι επιτυχίες που μετρά είναι πολλές και αγαπημένες, ίσως περισσότερες από όσες νομίζεις μια και ο Μάκης Δημάκης διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ, και όλα δείχνουν έτοιμα να αναλάβει πια τα ηνία του προγράμματος ενός τόσο μεγάλου μαγαζιού αλλά και να μπει στο τιμόνι ενός τέτοιου προγράμματος. Μάκης Δημάκης Βοτανικός ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας χαρίζουν μία νέα συνεργασία στην πόλη που θα μείνει αξέχαστη σε όλο κοινό του λαϊκού τραγουδιού την ερχόμενη σεζόν. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην καριέρα του καλλιτέχνη αλλά και στην πορεία του κέντρου που επιστρέφει ξανά στο λαϊκό ρεπερτόριο.

     

    ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016

     

    Στις αρχές των 00s, και συγκεκριμένα το 2004, το νυχτερινό κέντρο που στεγάζεται στην Ιερά Οδό 72, ο Βοτανικός, άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στην Αθήνα παρουσιάζοντας ένα εναλλακτικό πρόγραμμα από έντεχνους καλλιτέχνες. Μπορεί το πρόγραμμα να αγκαλιάστηκε από το κοινό, όμως, τα επόμενα χρόνια, το κέντρο αποφάσισε να αλλάξει πορεία και να υιοθετήσει το πιο λαϊκό πρόγραμμα. Έτσι, από την πίστα του έχουν κατά καιρούς περάσει πολλά μεγάλα ονόματα του λαϊκού ρεπερτορίου. Νατάσα Θεοδωρίδου, Αντύπας, Νίκος Μακρόπουλος είναι μονάχα μερικά από τα ονόματα που μας χάρισαν αξεπέραστες βραδιές από την πίστα του Βοτανικού. Την περσινή σεζόν, το κέντρο έκανε ένα μικρό διάλειμμα και υιοθέτησε ξανά το εναλλακτικό ρεπερτόριο, φιλοξενώντας στη σκηνή του την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Νίκο Πορτοκάλογλου αλλά και αργότερα τη Νατάσσα Μποφίλιου μας χάρισε έναν αξεπέραστο χειμώνα. Και τώρα, ετοιμάζεται να επιστρέψει στα κλασικά και αγαπημένα φέροντας στην πίστα του τον  Μάκη Δημάκη. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο Μάκης Δημάκης Βοτανικός θα φέρνουν τα πάνω κάτω στην Αθήνα και θα αποτελούν ένα από τα πιο hot δίδυμα διασκέδασης στην πόλη. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι τον Σεπτέμβρη, που θα κάνουν την μεγάλη τους πρεμιέρα και θα ανεβάσουν τον παλμό στη διασκέδαση της Αθήνας.

     

    Για περισσότερες πληροφορίες σχτικά με τα νυχτερινά σχήματα στα μπουζούκια και τις πίστες της Αθήνας για το χειμώνα 2016-2017  μπείτε στη σελίδα http://www.kratisinow.gr




    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε