ελληνική μουσική
    532 online   ·  210.840 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Πλούταρχος Ζήνα στο Ποσειδώνιο

    Γιάννης Πλούταρχος και Πέγκυ Ζήνα ήρθαν δυναμικά στο Posidonio για να διατηρήσουν τα σκήπτρα στη διασκέδαση της πόλης και φέτος.

    Πλούταρχος Ζήνα στο Ποσειδώνιο

    Τρίτη 04 Οκτ 2016

    Τρία χρόνια ύστερα από την τελευταία τους μουσική συνάντηση σε πίστα της Αθήνας, Πέγκυ Ζήνα και Γιάννης Πλούταρχος επέστρεψαν μαζί στις εμφανίσεις από το Posidonio, με μια πρεμιέρα που άφησε γερά το στίγμα της στην Αθήνα, την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου. Οι δύο τραγουδιστές απέδειξαν για ακόμα μια φορά την εξαιρετική τους χημεία επί σκηνής και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα που ξεσήκωσε για τα καλά το κοινό. Οι μοναδικές ερμηνείες, οι ατέλειωτες επιτυχίες τους αλλά και η ενέργειά τους επί σκηνής, δημιούργησαν ένα αποτέλεσμα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και απέδειξε πως οι δυο τους ήρθαν δυναμικά για να διατηρήσουν τα σκήπτρα στη διασκέδαση της πόλης και φέτος. 

     

    Πλούταρχος Ζήνα στο Ποσειδώνιο

    Στα καλύτερά του ήταν ο Γιάννης Πλούταρχος καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, μιας και το κοινό του κατέκλυσε για ακόμα μια φορά την αρένα του Posidonio για να τον απολαύσει. Στον αντίποδα, η παρτενέρ του, Πέγκυ Ζήνα έκανε την παρθενική της εμφάνιση στην πίστα αυτή, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και δείχνοντας πως από την αρχή έχει αμεσότητα με τον χώρο. ποσειδωνιο πλουταρχος ζηνα τηλεφωνο τιμες – τηλεφωνο 2117707570

     

    Από την πρεμιέρα αυτή, πέρα από το κοινό των δύο καλλιτεχνών που έδωσε δυναμικά το «παρών», δεν θα μπορούσαν να λείπουν και πολλοί επώνυμοι, που έσπευσαν να τιμήσουν με την παρουσία τους τους δύο καλλιτέχνες στο πρώτο τους αυτό μουσικό ραντεβού. Μεταξύ άλλων, στην πρεμιέρα παραβρέθηκε ο Νίκος Μακρόπουλος, με τον οποίο η Πέγκυ Ζήνα έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, με τελευταία τις εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη που ολοκληρώθηκαν μόλις πριν λίγες μέρες, αλλά και ο Ηλίας Βρεττός, που διασκέδασε με το πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μια πρεμιέρα που τα είχε όλα, και μας υποσχέθηκε ακόμα περισσότερα για τον χειμώνα στην πόλη. 





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε