ελληνική μουσική
    674 online   ·  210.832 μέλη

    Ένας από τους δημοφιλείς προορισμούς για φέτος το χειμώνα, θα είναι αναμφισβήτητα, το Lohan Club στο Γκάζι και συγκεκριμένα στην Ιερά Οδό του Κεραμεικού.

    Lohan Club

    Παρασκευή 21 Οκτ 2016

    Στον μεγάλο χώρο του Club επί της Ιεράς  Οδού που άνοιξε μόλις πριν λίγες ημέρες, στα χολιγουντιανά πρότυπα του κατάμεστου χώρου αυτού, στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι, που όμοιό του σπάνια διαδραματίζεται στην Αθήνα. Ωστόσο οι Αθηναίου ξενύχτηδες, πρέπει να συνηθίσουν, καθώς αυτό το club ήρθε για να μείνει. Ο λόγος για το lohan club στην Ιερά Οδό, που από το όνομά του προδίδεται και η ταυτότητα του ιδιοκτήτη του, που δεν είναι άλλος από την χολιγουντιανή σταρ Lindsey Lohan, η οποία μοιράζεται την κυριότητα με το σύντροφό της, Ντένη Παπαγεωργίου. Ο γνωστός επιχειρηματίας, θέλησε να δώσει το όνομά της στο νέο μαγαζί που άνοιξε και αντικατέστησε το αγαπημένο Spell club. Ήδη από την πρώτη του ύπαρξη, το μαγαζί αυτό ξεχώρισε από πολλά και σήμερα, μετατρέπεται σε club ευρωπαϊκών προτύπων καθώς δεν λείπει τίποτα από τα συστατικά ενός αντιστοίχου club μεγάλης ευρωπαϊκής πόλης, σε συνδυασμό δε και με τους θαμώνες που είναι καλλιτέχνες και εξέχοντα πρόσωπα της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, λόγω της Lindsey Lohan, δεν λείπει πραγματικά τίποτα για να τοποθετήσουμε το μαγαζί στη λίστα με τα καλύτερα στέκια της Αθήνας.

    Από την πρεμιέρα κιόλας, φαινόταν η πορεία που θα διαγράψει το μαγαζί, με την Lindsey Lohan να κλέβει τις εντυπώσεις αφού μέχρι και στα decks ανέβηκε.

     

    LOHAN CLUB ΓΚΑΖΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17 

    Ένας από τους δημοφιλείς προορισμούς για φέτος το χειμώνα, θα είναι αναμφισβήτητα, το lohan nightclub Athens   στο Γκάζι και συγκεκριμένα στην Ιερά Οδό του Κεραμεικού. Το club άνοιξε πριν λίγες μέρες και ενώ δεν γνωρίζαμε πολλά για την ταυτότητα των ιδιοκτητών, ανακαλύψαμε με έκπληξη ότι η Χολιγουντιανή σταρ Lindsey Lohan έχει βάλει εκτός από το διάσημο όνομά της, και το χεράκι της για το εν λόγω μαγαζί, καθώς είναι μία από τους συνιδιοκτήτες. Και επειδή φαίνεται να είναι οικογενειακή υπόθεση, συνιδιοκτήτης, φέρεται να είναι ο σύντροφός της, Ντένης Παπαγεωργίου. Από την εικόνα που αποκτήσαμε στο άνοιγμα των θυρών του διάσημου μαγαζιού, διαφαίνεται ότι το Lohan θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα αποτελέσει ένα από τα μαγαζιά που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίσουμε. Δυνατή μουσική και χορός είναι τα βασικά συστατικά στοιχεία που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον των αθηναίων ξενύχτηδων και φυσικά ο διάσημος κόσμος που θα μπει στο μαγαζί, θα είναι σίγουρα κάτι πρωτοποριακό. Στην πρεμιέρα του ήδη βρέθηκαν, η Τζούλια Αλεξανδράτου, η Μαριάννα Ντούβλη, ο Σπύρος Ρέβης και πολλοί άλλοι. Οι πόρτες του άνοιξαν και περιμένουν να διασκεδάσει ο κόσμος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εμείς θα επισκεφθούμε σίγουρα το μαγαζί για να το ανάγουμε ήδη σε ένα από τα καλύτερα. 


    Tags


    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε