ελληνική μουσική
    416 online   ·  210.814 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Σχήματα μπουζούκια Αθήνας, Ιανουάριος - Φεβρουάριος

    Ο φετινός χειμώνας έχει χαρακτηριστεί από τις μεγάλες συνεργασίες.

    Σχήματα μπουζούκια Αθήνας, Ιανουάριος - Φεβρουάριος

    Τρίτη 31 Ιαν 2017

     Τα νυχτερινά κέντρα από νωρίς το καλοκαίρι δημιούργησαν εντυπωσιακούς συνδυασμούς, που έδειχναν ότι θα κατακτήσουν το κοινό της πρωτεύουσας. Και έτσι έγινε. Μέχρι στιγμής τα νυχτερινά κέντρα έχουν διαγράψει μια εκπληκτική πορεία και οι αρχή του νέου έτους τα βρίσκει στην πιο επιτυχημένη στιγμή τους. Τώρα με τη νέα εφαρμογή του www.kratisinow.gr το έργο σας γίνεται ακόμα πιο εύκολο όσον αφορά την εύρεση της μουσικής σας διασκέδασης. Αρκεί κάποιος να έχει iphone ή Android και με απλό τρόπο, κατεβάζοντας την εφαρμογή kratisinow APP, μπορεί σε αστραπιαίο χρόνο να ενημερωθεί για το τι συμβαίνει στα νυχτερινά κέντρα και clubs της Αθήνας και ταυτόχρονα να κάνει την κράτησή του μέσω internet στο μαγαζί της αρεσκείας του.

    LIVE STAGES

    ANODOS LIVE STAGE – ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

     Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έρχεται τον Φεβρουάριο  στο Anodos Live Stage για να μας ταξιδέψει με τις εκπληκτικές της μελωδίες για 4 Σάββατα. Η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου.

    ACRO – ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

    Έναν από τους πιο πετυχημένους συνδυασμούς συνεχίζουν να αποτελούν ACRO και Γιώργος Σαμπάνης που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά φέρνουν τα πάνω κάτω στη νυχτερινή διασκέδαση. Στο πλευρό του τραγουδιστή βρίσκεται η Μαλού και η Demy.

    Σχήματα μπουζούκια Αθήνας, Ιανουάριος - Φεβρουάριος

    4711 ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ

    Οι μεγάλες επιτυχίες του Διονύση Σχοινά έχουν βρεθεί και πάλι στην επικαιρότητα τα τελευταία χρόνια και ένας από τους βασικούς λόγους που συμβαίνει αυτό είναι οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις στο 4711 σχοινας μαρουσι αθηνα. Ο τραγουδιστής πραγματοποιεί μαγικές χρονιές στον συγκεκριμένο χώρο και η χημεία του με το κοινό τον έχει φέρει στην κορυφή της προτίμησης του κοινού.

    BOX – ΜΕΛΙΣΣΕΣ

    Ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά clubs της πόλης, το BOX Club Athens επέστρεψε την περασμένη σεζόν και πάλι στο μουσικό τοπίο της πρωτεύουσας γεμίζοντας ενθουσιασμό τους θαμώνες του. Η επιλογή για το stage του ήταν άκρως επιτυχημένη με τις ΜΕΛΙΣΣΕΣ να πραγματοποιούν μια εντυπωσιακή σεζόν. Φέτος βρίσκονται και πάλι εκεί έχοντας μαζί τους τους Otherview και τον Dj YOUNG.

    HOTEL ΕΡΜΟΥ – ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

    Η Άννα Βίσση είναι μια τραγουδίστρια που εδώ και αρκετά χρόνια έχει δείξει ότι της αρέσει να βαδίζει σε νέους δρόμους και να δοκιμάζει νέα πράγματα. Κάπως έτσι βρέθηκε την περσινή σεζόν στο HOTEL ΕΡΜΟΥ, το οποίο στο τέλος της σεζόν είχε γίνει ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά της Αθήνας. Φυσικά η τεράστια επιτυχία δεν θα μπορούσε να μην συνεχιστεί κι έτσι, φέτος συνεχίζει τις εμφανίσεις της στον ίδιο χώρο κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

    VERTU – ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

    Μόλις πριν λίγο καιρό ξεκίνησαν οι εμφανίσεις του Ηλία Βρεττού στο νέο club της παραλιακής, VERTU. To όνομα του μαγαζιού, εμπνευσμένο από το όνομα του καλλιτέχνη δίνει το στίγμα του στο μουσικό χάρτη της πόλης.

    CABARET – ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

    Η εκρηκτική Έλλη Κοκκίνου θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά να βάζει φωτιά από την πίστα του Cabaret Κολωνακίου. Φυσικά, πάντα μαζί της το άλλο της μισό επί σκηνής, ο Λούκας Γιώρκας.

    ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΣΤΕΣ 

    TEATRO – ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ – ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

    Η πιο εκρηκτική συνεργασία της χρονιάς συνεχίζει να σπάει ταμεία και τη νέα χρονιά. Ο Βασίλης Καρράς και ο Νότης Σφακιανάκης σε μια αμιγώς λαϊκή σύμπραξη στο TEATRO κρατούν ψηλά τον πήχη της διασκέδασης κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

    FANTASIA – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ – ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ – ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ

    Η πορεία του Κωνσταντίνου Αργυρού, τα τελευταία χρόνια έχει εκτοξευθεί και πλέον αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους του τραγουδιού. Το να βρίσκεται πρώτο όνομα στη μαρκίζα των νυχτερινών κέντρων που εμφανίζεται ήταν θέμα χρόνου και συνέβη το περασμένο καλοκαίρι στο Fantasia. Η επιτυχία ήταν ανεπανάληπτη, κι έτσι ο τραγουδιστής συνεχίζει ακάθεκτος και την χειμερινή σεζόν στο ίδιο κέντρο έχοντας και πάλι στο πλευρό του την Ελένη Φουρέιρα. Το σχήμα θα μείνει ανοιχτό μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου

    ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ – ΠΑΟΛΑ

    Ο Σάκης Ρουβάς και η Πάολα αποτελούν ένα από τα πιο εκρηκτικά δίδυμα των τελευταίων χρόνων  και το αποδεικνύουν καθημερινά επί σκηνής. Δύο καλλιτέχνες που εκτός από τις φωνητικές τους ικανότητες ,προσφέρουν και φαντασμαγορικό σόου, κάτι που γνωρίζουν άψογα.

    FEVER – ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ – ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ

    Την περσινή χρονιά ο Νίκος Οικονομόπουλος συνεργάστηκε στη σκηνή του FEVER με τον Χρήστο Χολίδη, όμως φέτος αλλάζει τελείως ρότα. Στο πλευρό του την φετινή σεζόν βρίσκεται ένας τραγουδιστής διαφορετικού ύφους και στυλ, κάτι το οποίο κάνει το πρόγραμμά τους μοναδικό. Ο λόγος για τον Στέλιο Ρόκκο ο οποίος συνεχίζει δυναμικά την μεγάλη του επιστροφή στις πίστες.

    ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ – ΠΕΓΓΥ ΖΗΝΑ

    Τον Γιάννη Πλούταρχο με την Πέγγυ Ζήνα τους συνδέει μια πολύ δυνατή φιλία, η οποία φέτος εξελίχθηκε σε μια ακόμα συνεργασία μεταξύ τους. Το Ποσειδώνιο ήταν ο ιδανικός χώρος που θα μπορούσε να τους φιλοξενήσει και ο κόσμος τους ανταμοίβει με το καθημερινό βροντερό του παρόν.Το μαγαζί θα μείνει ανοιχτό μέχρι τέλος Φεβρουαρίου

    ΥΤΟΝ – ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

    Ο Νίκος Βέρτης δεν μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε μεγάλες εκπλήξεις όμως φέτος μας επεφύλασσε μία. Αυτή ήταν η εμφάνισή του σε ένα ολοκαίνουργιο μαγαζί στην Πέτρου Ράλλη, για το οποίο γνωρίζαμε πολύ λίγα μέχρι και την ημέρα της πρεμιέρας. Το ΥΤΟΝ είναι το νέο του στέκι και ήδη έχει γίνει ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης.

    ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ – ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ

    Ίσως το ποιο δυνατό σχήμα της χρονιάς είναι αυτό της Ιεράς Οδού με τον Γιάννη Πάριο και την Ελένη Βιτάλη. Οι 2 καλλιτέχνες έχουν δημιουργήσει ένα φανταστικό πρόγραμμα που μπορούν όλοι να απολαύσουν αφου και το ωράριο βολεύει σε αυτό. Τα Σάββατα το πρόγραμμά τους ξεκινά στις 22:30 ενώ τις Κυριακές στις 18:30.

    CLUB 22 ΚΙΑΜΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ

    Το Club 22 έκλεισε στις 7 Ιανουρίου και θα ξεκινήσει πάλι στις 23 Φεβρουαρίου

    ΕΝΑΣΤΡΟΝ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

    Για άλλη μια φορά ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό show που σε συνδυασμό με τις μεγάλες του επιτυχίες αποτελεί μια από τις ιδανικότερες επιλογές εξόδου.

    Σχήματα μπουζούκια Αθήνας, Ιανουάριος - Φεβρουάριος

    ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ – ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ

    Ο Μάκης Δημάκης ανήκει στην μεγάλη κατηγορία τραγουδιστών που ξεκινώντας την επιτυχία από την Θεσσαλονίκη, ήρθαν στην πρωτεύουσα για να κατακτήσουν ολόκληρη την χώρα. Η μέχρι τώρα πορεία του δείχνει να τα πηγαίνει περίφημα αφου στον βοτανικος δημακης τιμες 2017-2018ος επικρατεί το αδιαχώρητο.

    ΦΩΤΑΕΡΙΟ – ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ

    Το πιο δυνατό λαϊκό πρόγραμμα παρουσιάζεται στην πίστα του Φωταεριο Γκαζι με τη συνάντηση 2 κορυφαίων λαϊκών φωνών, της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Χρήστου Μενιδιάτη.

    VOX – ΑΝΤΥΠΑΣ – ΓΙΑΝΝΙΑΣ – ΧΑΤΖΙΔΟΥ

    Το VOX βρίσκεται για άλλη μια χρονιά στην πρώτη γραμμή της διασκέδασης έχοντας εντάξει στο ενεργητικό του 3 από τα μεγαλύτερα ονόματα της νύχτας με μπροστάρη τον Αντύπα. Μαζί του ο Γιώργος Γιαννιάς και η εκρηκτική Ελένη Χατζίδου.Το σχήμα λειτουργεί πλέον κάθε Σάββατο

    ΠΙΣΤΕΣ 

    CARAMELA – ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΑΝΟΣ – ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΛΕΤΣΑ – KNOCK OUT

    Δεύτερο σπίτι του έχει κάνει το CARAMELA ο Γιώργος Τσαλίκης που για άλλη μια χρονιά βρίσκεται στη σκηνή συνεχίζοντας την μεγάλη του επιτυχία. Δίπλα του έχει δημιουργηθεί η πιο δυνατή ομάδα ξεσηκώνοντας το κοινό.

    FRANGELICO –ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ – ΣΑΚΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ

    Ο Νίκος Μακρόπουλος αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές του κοινού, που του δείχνει την αγάπη του και στο νέο του στέκι, το FRANGELICO. Oι εμφανίσεις του με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάκη Αρσενίου έχουν μαγνητίσει τα βλέμματα και η νέα χρονιά βρίσκει το σχήμα να συνεχίζει δυναμικά.

    Σχήματα μπουζούκια Αθήνας, Ιανουάριος - Φεβρουάριος

    ΚΟΜΒΟΣ LIVE – ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ – ΑΛΕΚΟΣ ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

    Θέμης Αδαμαντίδης και Αλέκος Ζαζόπουλος κάνουν μια αναδρομή στις μεγάλες τους επιτυχίες και μας χαρίζουν  το πιο λαϊκό πρόγραμμα της πόλης στο ΚΟΜΒΟΣ LIVE.

    VIP ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΙΝΤΑΤΟΣ – ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΑΝΤΖΗ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑΚΑ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΙΝΑ ΝΙΑΡΟΥ

    Ένα από τα πιο εντυπωσιακά και πολυάριθμα σχήματα της πόλης συνεχίζει ακάθεκτο στο VIP ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ για ξέφρενες νύχτες με γλέντι  μέχρι πρωίας.

     

    Σχήματα μπουζούκια Αθήνας, Ιανουάριος - Φεβρουάριος





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε