ελληνική μουσική
    726 online   ·  210.833 μέλη
    jorge
    23.03.2004, 16:47
    Η αλήθεια είναι οτι δε με ενδιαφέρει ο διαγωνισμός της Eurovision, όμως άκουσα κάτι και θα ήθελα να το επιβεβαιώσω από εσάς.

    Είναι αλήθεια πως αντί για τον νικητή του Eurostar, στη Eurovision θα πάει ο Ρουβάς;; Αν ναι, μας λέγανε ψέμματα τόσους μήνες οι κύριοι της ΕΡΤ, που διαφήμιζαν οτι ο νικητής του Eurostar θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision;

    Ελπίζω να μην ισχύει πάντως...
    christ25
    23.03.2004, 17:38
    isxiei.to akousa kai ego stis eidiseis.stin eurovision 8a mas ekprosepeusei o rouvas me to tragoudi shake it.deuteres fones 8a kanoun ta atoma pou vgikan apo to diagonismo.sigekrimena o protos,o deuteros kai mia kopela. to tragoudi to grapse o idios sin8etis o opoios eixe grapsei kai ton Antique kai mou diafeugei to onoma tou auti ti stigmi.
    i elpides sou de piasan topo.apo oti akousa episi einai ena apo ta favori kai paizetai poli stin europi
    soloffor7
    23.03.2004, 18:05
    H αλήθεια φίλε jorge είναι ότι κανέναν δεν ενδιεφέρι τελικά ο διαγωνισμός eurovision ακόμα και αυτούς που διατείνονται ότι κόπτωνται σφοδρά να κάνουμε καλή εμφάνιση και για μία ακόμη χρονιά το παρασκήνιο έχει φουντώσει και δίνει αφορμή για σχόλοια που άπέχουν του σκοπού και του στόχου του διαγωνισμού. Για να γίνω πιο σαφής μετά τα αλλεπάλληλα φιάσκο των τελευταίων ετών και τις καταγγελίες για ΄στημένους' εγχώριους διαγωνισμούς (χρονικά, από τους antic ισχύει αυτό), για play back auditions (s.a.g.a.p.o .x.a.x.a.x.a...) και φυσικά για παραγκωνισμό της Ελλαδάρας μας και σνομπισμό από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες (παρ'ο,τι φυσικά αξίζαμε ως γνωστό καλύτερης αντιμετώπισης), οι ειδήμονες είπαν φέτος να στήσουν ένα διαγωνισμό νέων ταλέντων (στο κλίμα της εποχής άλλωστε).
    Η διοργάνωση στήθηκε σε συνεργασία με εατιρία κινητής τηλεφωνίας και από,τι διάβασα στοίχισε ουκ ολίγα να βλέπουμε τον ανόητο και απαράδεκτα είρωνα Μακρίδη να προσπαθεί να επικοινωνήσει με την κριτική επιτροπή που ως αδαής δεν θα θελα να σχολιάσω, Αποτέλεσμα της διαδικασίας ήταν να ξεχωρίσουν τρία παιδιά με καλές φωνές και ιδιαίτερη εμφάνιση και προσωπική μου εκτίμηση από όσο παρακολούθησα το διαγωνισμό είναι πως αυτοί που διακρίθηκαν το άξιζαν. Στο τελευταίο επεισόδιο και αφού το τηλεοπτικό κοινό ψήφιζε κατ' επανάληψη για να επικρατήσει ο Ψυχράμης Αποστόλης (αν διαλέξει σωστά τραγούδια στην καριέρα του θα τον ξανασυζητήσουμε σύντομα), κάτι ψέλλισε η αξιότιμη κα Μπόκοτα πως και οι τρεις φιναλίστ θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα. Ω! του θαύματος όμως μισή εβδομάδα μετά διορίζεται ο Sakis να τραγουδήσει στην Τουρκία ένα τραγούδι του Τερζή με τους φιναλίστ να ταξιδεύουν εκεί μάλλον για backing vocals.
    Δεν θα πρέπει να εκπλήσεται κανένας από την ανευθυνότητα, την αναισθησία και (αλλίμονο) την ανοργνωσιά των υπευθύνων, θα λεγα ήταν μάλλον αναμενόμενα. Κανείς δεν θα ζητήσει πίσω τα έξοδα παραγωγής, τα έξοδα των τηλεφωνημάτων των τηλεθεατών και το κυριότερο κανείς δεν θα ζητήσει συγνώμη από όλα αυτά τα νέα παιδιά που έχασαν μεροκάματα, πολύτιμο χρόνο, ελπίδες και όνειρα, ούτε θα αποζημιώσει κανείς τους νικητές που η ικανοοπίηση και οι κόποι τους πήγαν στο βρόντο. Γιατί; Εεπιδή το ενδεχόμενο το προβλέπει ρήτρα του διαγωνισμού και κρίνουν ότι ο Sakis θα σχίσει ενώ οι πιτσιρικάδες θα πάτωναν (θα χαλόυσε η φοβερή παράδοση).
    Ο SAKIS θα πάει καλά, το τραγούδι είναι στα πλαίσια του διαγωνισμού και ο Ρουβάς showmon.Αυτό όμως δεν δικαιολογεί τίποτα. Έγιναν πολλά λάθη και κάποιοι χρωστάνε σε πολλούς τουλάχιστον μία συγνώμη....
    Συγνώμη που καταχράστηκα το χώρο αλλά

    mmm
    23.03.2004, 18:59
    Οντως κάπως έτσι είναι τα πράγματα... Απαράδεκτη για άλλη μια φορά η οργάνωση του όλου θέματος, και βέβαια πάνω απ' όλα, απαράδεκτη η συμπεριφορά των υπευθύνων απέναντι σ' αυτά τα παιδιά που, αφού τα υπέβαλλαν στη δοκιμασία ενός διαγωνισμού, ξαφνικά τα αφήνουν εκτός νυμφώνος.
    Και μάλλον θα πρέπει να ευχαριστήσουν την τύχη τους που ο νικητής (ο οποίος εκτός από μια πολλά υποσχόμενη φωνή φαίνεται να διαθέτει και τη σεμνότητα ενός πραγματικού καλλιτέχνη) δεν θέλησε να τους σύρει στα δικαστήρια ! Γιατί σύμφωνα με τους όρους του "διαγωνισμού", ο νικητής θα είχε στη διάθεσή του 3 τραγούδια (που θα γράφονταν πάνω στη φωνή του) για να επιλέξει αυτό που θα θεωρούσε καλύτερο. Επειδή όμως λέει δεν τους έπαιρνε ο χρόνος (!!!) το τραγούδι (ναι, ένα μόνο) ξεκίνησε να γράφεται πριν καν τελειώσει ο διαγωνισμός. Και φυσικά όλως τυχαίως δεν έχει καμία σχέση ούτε με τη φωνή αλλά ούτε και με το στυλ του Ψυχράμη...
    Κατά τα λοιπά βέβαια το Shake it είναι πραγματικά αυτό που θα αποκαλούσαμε Eurovision matterial, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Ρουβά, ο οποίος, άσχετα από το αν είμαστε fan ή όχι, πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτό που επέλεξε να κάνει, το κάνει καλά. Και που ξέρετε... μπορεί φέτος να πιάσουμε και κορυφή !!!

    Α, και το κερασάκι στην τούρτα... Όποιος πει ότι ο κατ' ευφημισμόν "διαγωνισμός" ήταν απλά μια παρωδία, θα του βάλω πιπέρι !
    Βλέπετε ο Απόστολος Ψυχράμης, καθώς και οι δύο ακόμη φιναλίστ θα πάνε στη Eurovision !!!
    Αν κοιτάξετε καλά, θα τους δείτε κάπου στο βάθος να κάνουν ... φωνητικά στο Saki
    wasted_sunsets
    23.03.2004, 23:03
    Δε νομίζω ότι ισχύουν τα περί δικαστηρίων κ.λ.π. Αντίθετα εγώ διάβασα στο Βήμα της Κυριακής ότι υπάρχει όρος στην προκήρυξη του διαγωνισμού που επιτρέπει στους διοργανωτές να μη στείλουν κανέναν στη Eurovision.
    falimento
    24.03.2004, 00:38
    To συμπέρασμα από όλη αυτή τη συζήτηση είναι ότι μας
    έχει πιάσει ενας πανζουρλισμός, μια πώρωση για τη eurovision που τελικά δεν
    δικαιολογείται..


    Επενδύουμε σε ένα διαγωνισμό αμφιβόλου ποιότητος και αισθητικής..
    Εχουμε το κόμπλεξ της ανάδειξης μας, προβολής μας στην Ευρώπη και θυσιάζουμε τα πάντα για να κερδίσουμε..

    Στέλνουμε το Ρουβά σε λίγο τον Τσαλίκη μεθαύριο τον Μαζωνάκη μπορεί να απελπιστούμε να στείλουμε και τον Παϊτέρη εκεί να παίξει κανά τσιγγάνικο μπας και κερδίσουμε αλλά αυτά
    είναι Α.Ν.Ο.U.S.I.A.

    Αυτό το παιδί που κέρδισε στο διαγωνισμό της ΕΡΤ έχει
    πολύ ωραία φωνή αλλά επειδή είναι παχουλός τον κόψανε..
    Γιατί πολύ απλά την σημερινή εποχή ο τραγουδιστής πρέπει να είναι μοντέλο..

    Δεν με ενδιαφέρει το Ευρωόραμα (Eurovision) και ας μας ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ
    λες και είμαστε άλογα ζώα και δεν μπορούμε να κρίνουμε..