ελληνική μουσική
    516 online   ·  210.830 μέλη

    Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2007

    jorge
    14.03.2007, 16:29
    Δελτίο Τύπου

    Τι είναι ένα stage διαστάσεων 27 Χ 14 Χ 12 μέτρα χωρίς μουσικούς?
    Είναι απλά άδειο. Χωρίς νόημα και λόγο ύπαρξης. Ήρθε λοιπόν πάλι η στιγμή όπως κάθε χρόνο να αρχίσουμε να γεμίζουμε τις μουσικές σκηνές 6 πόλεων (φέτος ελπίζουμε 8) για τις 21 Ιουνίου.

    Η αποστολή των DEMΟ για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2007 έχει αρχίσει!

    Κάθε χρόνο μουσικοί κάθε είδους μαζεύονται για να γιορτάσουν και να μοιραστούν με όλο τον κόσμο το πάθος που τους ορίζει. Με τριήμερες εκδηλώσεις και φέτος από τις 21 έως τις 23 Ιουνίου όλοι οι μουσικοί και όλη η μουσική γιορτάζουν. Με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για όλους θα παρουσιαστούν πάνω από 100 διεθνή και ελληνικά σχήματα που θα ανακοινωθούν τους προσεχείς μήνες. Με καλλιτέχνες που παίζουν μουσική αφιλοκερδώς και θα καλύψουν όλα τα γούστα με Rock, Pop, Jazz, World, Electro, Hip Hop, Reggae, Funk, Λυρική, Έντεχνη και Συμφωνική μουσική.

    Επαγγελματίες, ερασιτέχνες μουσικοί και σχήματα που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στα δρώμενα της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής 2007, μπορούν να στέλνουν τις προτάσεις τους έως τις 11 Μαΐου.

    Νέες ιδέες!
    Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής θέλει να προωθήσει, να βοηθήσει, ακόμα και να χρηματοδοτήσει αν γίνεται, κάθε μουσική προσπάθεια που θα μπορούσε να ενταχθεί στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων 21-23 Ιουνίου. Όποιοςπέρασε πέρυσι στις 21 Ιουνίου από την πλατεία Μαβίλη, το Σύνταγμα, την Κουμουνδούρου ή το Γκαζοχώρι έγινε μάρτυρας μιας τέτοιας προσπάθειας. Είμαστε ανοικτοί στις ιδέες και τις προτάσεις σας ….

    Εθελοντές
    Η πρόσκληση για την συμπλήρωση της ομάδας των εθελοντών είναι ανοιχτή όλη την χρονιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας: info@musicday.gr

    Η μη κερδοσκοπική εταιρεία Μ.Ε.Σ.Ο. (Μουσικές Εκδηλώσεις Συντονισμός Οργάνωση) οργανώνει τη Γιορτή της Μουσικής κάθε χρόνο από το 1999 και εκπροσωπεί το Ευρωπαϊκό δίκτυο της Γιορτής της Μουσικής στην Ελλάδα.

    Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Μ.Ε.Σ.Ο Μουσικες Εκδηλωσεις στο 210 7560305 – 355 ή στο info@musicday.gr

    www.musciday.gr

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 14-03-2007 16:29 ]