ελληνική μουσική
    227 online   ·  210.815 μέλη
    a905
    11.04.2007, 12:29
    Στη σύγχρονη εποχή το μικρόβιο της υπεροψίας και το σύνδρομο του «όλα τα ξέρω», ανεξάρτητα από τις ικανότητες του καθένα, έχουν γίνει πολύ ενοχλητικά. Το χειρότερο είναι ότι στην προσπάθειά τους να υποτάσσουν και να καθοδηγούν, κάποιοι ατάλαντοι και άσχετοι έχουν εισχωρήσει στη ζωή μας και προσπαθούν να επηρεάσουν τις προσωπικές μας προτιμήσεις, χρησιμοποιώντας ως μέσο την καθοδηγούμενη γραμμή, σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας.
    Oσον αφορά τα ΜΜΕ, μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, επηρεασμένοι από το πρωινάδικο life style που σερβίρει η τηλεόραση, χαρίζουν τα απαραίτητα νούμερα εκεί που οι «μεγάλοι» τα οδηγούν.
    Θύμα του φαινομένου και η μουσική. Εκεί που πιο ανάγλυφα φαίνεται αυτό είναι στο ραδιόφωνο, που για κάποιους, λόγω τρόπου ζωής, έχει γίνει αχώριστη συντροφιά.
    Οι ίδιοι λοιπόν άνθρωποι, έχουν καταφέρει να καπελώσουν τις λίγες συχνότητες με δικά τους fast music, μην επιτρέποντας να ακουστεί καμιά διαφορετική άποψη. Αποτέλεσμα; Για πολύ κόσμο δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής ή δικαίωμα επιλογής στο κάτι διαφορετικό, στο κάτι άλλο που υπάρχει.
    Ευτυχώς, για όσους δεν έχουν ακόμα απελπιστεί, υπάρχει τώρα κάτι που για πολλά χρόνια ακόμα δεν θα είναι ικανοί να το καθοδηγήσουν όπως θέλουν: Το Web Radio!
    Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα
    από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται.
    Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, ο Μάριος, και ο Κώστας, είναι κοντά σας με ό,τι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες τους σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας!
    Web - Internet Radio Station
    tsibitos
    11.04.2007, 14:16
    Καλη Αρχη...
    anastasisk
    11.04.2007, 14:53
    Καλη αρχη κι απο μενα!!!