ελληνική μουσική
    841 online   ·  210.833 μέλη

    Δύο παραστάσεις γιορτή

    tranzistoraki
    13.04.2007, 02:16
    20 χρόνια ΜΕΤΡΟ -ΔΕΥΤΕΡΑ 23 & ΤΡΙΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ"ΦΛΟΓΑΣ"


    ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: Άγαμοι Θύται, Γιώργος Ανδρέου, Μελίνα Ασλανίδου, Ευσταθία, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Νίκος Ζιώγαλας, Χρήστος Θηβαίος, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Βασίλης Καζούλης, Μελίνα Κανά, Κίτρινα Ποδήλατα, Γιάννης Κότσιρας, Λουδοβίκος των Ανωγείων, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αναστασία Μουτσάτσου, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Μιλτιάδης Πασχαλίδης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μάνος Πυροβολάκης, Διονύσης Σαββόπουλος, Ζακ Στεφάνου, Διονύσης Τσακνής, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Τάνια Τσανακλίδου, Μανώλης Φάμελλος

    Είκοσι χρόνια λειτουργίας και μουσικής προσφοράς συμπληρώνει φέτος το ιστορικό πλέον «ΜΕΤΡΟ», η μουσική σκηνή που άλλαξε τα δεδομένα στον χώρο της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης στην πόλη, εισάγοντας νέο ήθος και ύφος στην διασκέδαση. Η πολιτιστική ανάπτυξη και η στήριξη της ελληνικής ποιοτικής μουσικής με τη σύμπραξη Ελλήνων καλλιτεχνών και μουσικών σχημάτων υπήρξαν πάντα προτεραιότητα του «ΜΕΤΡΟ» το οποίο στην διάρκεια της πορείας του έχει παρουσιάσει μόνο προσεγμένα μουσικά προγράμματα.

    Πέρασαν ακριβώς είκοσι χρόνια από τότε που ο Τζίμης Πανούσης εγκαινίασε το χώρο στον οποίο παρέμεινε για τα επόμενα εννέα χρόνια, με την Αρλέτα και τον Παύλο Σιδηρόπουλο να ακολουθούν με τις δικές τους εμφανίσεις την πρώτη χρονιά.

    Αγαπημένο στέκι και αναπόσπαστο κομμάτι πλέον του τρόπου διασκέδασής μας, το ΜΕΤΡΟ προσκαλεί τους φίλους του να γιορτάσουν μαζί του την ολοκλήρωση μιας εικοσαετούς πορείας με ένα μεγάλο πάρτι με μουσικές που στιγμάτισαν τις νύχτες μας τα τελευταία είκοσι χρόνια. Με τραγούδια-σταθμούς στην ιστορία της ελληνικής μουσικής - τραγούδια που γνωρίσαμε, αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε μέσα στο ΜΕΤΡΟ σε ένα πρόγραμμα υπό την επιμέλεια του Ξενοφώντα Ραράκου.

    Δύο πανηγυρικές παραστάσεις, λοιπόν, με την συμμετοχή όσων καλλιτεχνών φιλοξενήθηκαν στη σκηνή του κατά τη διάρκεια των είκοσι χρόνων επιτυχούς λειτουργίας, σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.
    Η πρώτη βραδιά ξεκινά με ένα οπτικό αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο, ο οποίος έδωσε την τελευταία του μουσική παράσταση στη σκηνή του ΜΕΤΡΟ.

    ΜΕΤΡΟ Live - Kάλβου & Γκύζη 83 - Αθήνα
    Τηλ: 210/6439089 & 6461980
    Parking: Γκύζη & Λομβάρδου

    πηγή: www.melodia.gr