ελληνική μουσική
    764 online   ·  210.833 μέλη

    Ο Bono γράφει για τον Spider-Man;

    Pucca
    23.04.2007, 08:32
    Ο Bono και ο The Edge σύμφωνα με δημοσιεύματα θα γράψουν κάποια κομμάτια για το μιούζικαλ Spiderman.



    Ο Bono και ο The Edge σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα γράψουν κάποια κομμάτια για το επερχόμενο μιούζικαλ του Broadway, "Spider-Man".

    Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα οι δύο σταρ των U2 θα συνεργαστούν με την σκηνοθέτη Julie Taymor προκειμένου να συνθέσουν κάποια κομμάτια για το μιούζικαλ. Περισσότερες πληροφορίες για το νέο project των Bono και The Edge δεν έχουν γίνει γνωστές.

    Για τους δύο σταρ αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γράφουν τραγούδια για κάποιο σούπερ ήρωα. Το 1995 είχαν ερμηνεύσει το τραγούδι "Hold Me, Thrill Me, Kiss Me" για την κινηματογραφική ταινία "Batman Forever"

    Η είδηση είναι από το pathfinder.gr


    Παρ'όλο που η ιδέα να γίνει ο Spiderman μιούζικαλ μου φαίνεται σχεδόν ηλίθια το όνομα Bono με κάνει τουλάχιστον να περιμένω με περιέργεια το τελικό αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας. Πραγματικά δεν μπορώ καθόλου να φανταστώ πως ένα καλό κόμικ θα γίνει θεατρικό έργο και μάλιστα μιούζικάλ.
    dimitrapan
    23.04.2007, 08:59
    Κι εμένα κάπως περίεργα μου χτυπάει ο spiderman σε μιούζικαλ αλλά πιστεύω πώς εφόσον εμπλέκεται ο Bono τουλάχιστον η μουσική θα είναι καλή... Το αποτέλεσμα θα δείξει...
    incomplete_angel
    23.04.2007, 12:10
    Δες και εδώ