ελληνική μουσική
    640 online   ·  210.827 μέλη

    Συναυλία Χορωδίας του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα

    vouliakis
    08.05.2007, 13:18
    Το Ωδείο Φουντούλη και ο Σύλλογος «Φλόγα» παρουσιάζουν
    τη Χορωδία Singing Hoosiers του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα
    τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2007, στις 9 μμ, στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου
    με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Βόλου

    Η διάσημη ανά τον κόσμο Χορωδία Singing Hoosiers του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα (ΗΠΑ) είναι μια από τις καλύτερες φοιτητικές χορωδίες της Αμερικής. Αποτελείται από 65 περίπου τραγουδιστές και το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν περιλαμβάνει Jazz και Broadway επιτυχίες, καθώς και πολλές εκπλήξεις.

    Τη Χορωδία διευθύνει ο διεθνούς φήμης μαέστρος Michael Schwartzkopf.

    Μετά από 50 χρόνια συνεχούς δραστηριότητας, αναρίθμητες παραστάσεις σε όλο τον κόσμο, βραβεία για τις δισκογραφικές τους δουλειές και διθυραμβικές κριτικές για τις εμφανίσεις τους ανά τον κόσμο, οι Singing Hoosiers έρχονται να γοητεύσουν το φιλόμουσο κοινό του Βόλου με μια και μοναδική παράσταση.

    Από την ίδρυσή της το 1950 η Χορωδία των Singing Hoosiers εξακολουθεί να ενθουσιάζει τα ακροατήρια με τα κοντσέρτα της.

    Ως πρεσβευτές του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα σε πάνω από τη μισή υφήλιο, οι Singing Hoosiers έχουν κερδίσει διθυραμβικές κριτικές για τον επαγγελματισμό των παραστάσεών τους και την λαμπρή σκηνική τους παρουσία σε 26 πολιτείες της Αμερικής και 18 χώρες του εξωτερικού.

    Στα τελευταία 50 χρόνια έχουν γίνει γνωστοί ως ένα επαγγελματικό σύνολο κι έχουν συμπράξει με πολλές συμφωνικές ορχήστρες όπως η Συμφωνική του Ντιτρόϊτ, η Συμφωνική της Ιντιανάπολης, η ορχήστρα του Σινσινάτι κι έχουν εμφανιστεί σε μεγάλες σκηνές όπως το Κάρνεγκι Χωλ της Ν. Υόρκης, κα.

    Η ηχογράφησή τους για την ταινία A. Disney Spectacular που κέρδισε Βραβείο Grammy, με διεύθυνση του Erich Kunzel και την ορχήστρα Cincinati Pops έμεινε στην κορυφή των εθνικών charts της Αμερικής για 7 μήνες.

    Οι Singing Hoosiers πήραν επίσης Βραβεία Grammy για το “Music May” και για ηχογραφήσεις τους για Μιούζικαλ του Χόλυγουντ όπως: Magical Musicals, The Magical Music of Disney και Puttin’ on the Ritz.

    Η τελευταία τους ηχογράφηση ήταν το Christmastime is Here και έγινε τον Σεπτέμβριο του 2006.



    Εισιτήρια προπωλούνται.





    επισυναπτόμενα: Hoosiers Volos .jpg