ελληνική μουσική
    840 online   ·  210.851 μέλη

    Η Εστουδιαντίνα στο Rockwave Festival !

    jorge
    19.04.2004, 15:57
    Από τη σημερινή Ελευθεροτυπία (προσέξτε τα ονόματα των συγκροτημάτων, στα ελληνικά φαίνονται πολύ αστεία):

    Το Ρόκγουεϊβ από την άλλη πάει ακόμα πιο μακριά. Υστερα από δύο χρόνια απουσίας, επανέρχεται τολμηρότερο παρά ποτέ. Επιλέγοντας για έδρα τους έναν νέο χώρο στη Μαλακάσα -που νοίκιασαν για τα επόμενα 20 χρόνια!- ανακοίνωσαν ένα πενταήμερο φεστιβάλ που ξεκινά με τον Πίτερ Γκάμπριελ και τελειώνει με τους Πλασίμπο. «Επί μήνες εξετάζαμε όλα τα δεδομένα: από ξενοδοχεία και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εντός λεκανοπεδίου μέχρι την έλλειψη μεγάλων χώρων και τις ημερομηνίες των περιοδειών που ανακοίνωσαν τα ξένα γκρουπ», λέει ο Νίκος Λώρης, εκ μέρους τής Di Di Music. «Καταλήξαμε, λοιπόν, σε δύο συμπεράσματα. Πρώτον ότι ο Ιούνιος θα είναι ο πιο ήπιος μήνας για να πραγματοποιήσει κανείς ένα τόσο μεγάλο γεγονός και δεύτερον ότι αφού η Αθήνα θα είναι απροσπέλαστη, καλύτερα να αποκεντρωθούμε. Αλλωστε με το κυκλοφοριακό χάος του κέντρου, ευκολότερα πας στη Μαλακάσα παρά στο Λυκαβηττό».

    Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, πάντως, εξυπηρετικό θα είναι και το τρένο προς τη Χαλκίδα που κάνει στάση δίπλα στο χώρο των συναυλιών. Το πλήρες πρόγραμμα του Ροκγουέιβ έχει ως εξής:

    **Η πρώτη βραδιά ανήκει στον Πίτερ Γκάμπριελ με σαπόρτ-έκπληξη: την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας! (18/6). Και ακολουθούν:

    **Οι Γουάσπ, Ράνινγκ Γουάιλντ, Νταρκ Τρανκίλιτι, Φάιεργουιντ (19/6).

    **Μια καταιγίδα χέβι μέταλ με τούς Τζούντας Πριστ, Νάιτγουις, Κουίνσραϊχ, Νάιτφολ (20/6).

    **Οι Πίξις, Μιουζ, Μπλακ Ρέμπελ Μοτορσάικλ Κλαμπ, Ιλ Νίνο, Ρέινινγκ Πλέζουρ (21/6).

    **Και τέλος οι Πλασίμπο, Χιμ, Σταρσέιλορ, Δε σάουντρακ οφ άοερ λάιφς, Φιλμ (22/6).


    Τα παραπάνω περάστηκαν και στην
    ΑΤΖΕΝΤΑ
    tragiClown
    20.04.2004, 15:53
    episis afto to kairo pezoun k oi eksis synavlies..29 apriliou pezoun oi Violent femmes sto rodon ego prosopika tha pao den TUS xano, kapoioi filoi mou pigan kai Anathema sto rodon mu ipan oti itan yperoxoi..ade ego perimeno Radiohead na do k tipota allo ade kai Muse pixies sto rockwave